- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Bikac kacamak olmus kuzum senin bu ay. Bence bidaki aylar sansin cok fazla artacakGünaydın kızlar, benim adet kardeş gelmek üzere. bugun ateşim 36.2 ye düştü yani adet ateşime :) Zaten kasıkk ağrısı yerini bariz gelip giden adet sancılarına bıraktı. Yeni batım eylül sonuna derken ekime sarktı şaka gibi :)Sevm57 :)
Bu benim 2. Düşüğüm oluyor ilkinde kan tahlili vererek takip etmiştik. Bunda doktor gerek görmedi rahim temizlenmiş sıfırlanır demişti.Düşük yada kürtaj sonrasi beta hemen sıfırlanmiyor diye biliyorm
Anım sende gebelik var bu test çok bekleyince bu denli koyulaşmaz git bi kan verHemen çıktı en sonki halini de atıcam şimdi. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu 1 Ağustosta kürtaj oldum. Korunuyorduk tek korunmasız ilişkimiz oldu ondan şüphelendim. Henüz kürtajdan sonra adet olmamıştım yani
teşekkürlerBetahcg henuz dusmemis olabilir
Bu benim 2. Düşüğüm oluyor ilkinde kan tahlili vererek takip etmiştik. Bunda doktor gerek görmedi rahim temizlenmiş sıfırlanır demişti.
Öyle yapıcam canım çalışıyorum iş çıkışı gitmeyi düşündüm. Gebelik yoksa sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakılırAnım sende gebelik var bu test çok bekleyince bu denli koyulaşmaz git bi kan ver
Aynen öyle bu kadar olunca mutlaka bakılmak lazım kontrolde olmak içinÖyle yapıcam canım çalışıyorum iş çıkışı gitmeyi düşündüm. Gebelik yoksa sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakılır
Bilmiyorum kafam karıştı. Kasık ağrısından şüphelenip yaptım ama insan emin de olamıyorbana da gebelik var gibi geldi, eski değer değildir diye düşünüyorum
Birşey göreniniz varmı kızlar ben goremiyorumda bat bugün
kuzu sen yıne degerlendırmeyı bırakma, bazen gec de yumurtlama olabılıyorKızlar 15 ci gündeyim döngü de ama bu ay kaşık agrım hiç olmadı
Yumurtlama oldumu olmustur deli gbii hala ayıptır söylemesi sumuk akıntı var
Mfk da devam ediyorum aynı zaman da
Göremedim canım ben deBirşey göreniniz varmı kızlar ben goremiyorumda bat bugün
İnsallah canim valla smear bile aldiklarinda.olmamisti kanamam hayirlisi artikYerlesmedir insallah. Vajinal muayne kanama yapmazki
Kızlar yumurtalama sonrası 9. Gün fotosu
Kurtajdan sonra beta takibi yapilmadi mi acaba ? Benim 10 altina dusene kadar kan vermistimBilmiyorum kafam karıştı. Kasık ağrısından şüphelenip yaptım ama insan emin de olamıyor
Golge var gibiKızlar yumurtalama sonrası 9. Gün fotosu
Bende görüyorum 5 dk içinde oluştu o nedenle takibe aldım belki takibe değer bir şeyler olmuşturCanım sağdakinde gölge var gibi
Hatirliyorum kuzum seni aklimdasinevet öyle oldu canım. M MavimireslPheebs ne yaptı canım ? Ben bikaç ay önce Haziran topiğinden olabilir, yine böyle kaçaklarda sizle yazısıyordum hatırlayamadın sanırım sen beni de ben hatırlıyorum çoğunuzu :)