EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Benim de böyle başlamıştı sonra regl gelmedi benek geldi
Ay inşallah inşallahh allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Birde bu gün habire tuvaletteydim 1 saat dışarı çıktım kendimi eve tuvalete zor attım altıma kaçıracaktım cokta su icmem bide

Ne kadar kaldı bata ben test için 3 gün geçmesini bekledim üzülmemek için

Yumurtlama sonrasi 9. Günmü yoksa döngü günü 9. Günmü. Benim 7 Eylül yumurtlama seninki ne zaman.

Canim kac dakikada cikti bat ne zaman
Hemen çıktı en sonki halini de atıcam şimdi. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu 1 Ağustosta kürtaj oldum. Korunuyorduk tek korunmasız ilişkimiz oldu ondan şüphelendim. Henüz kürtajdan sonra adet olmamıştım yani

Eklentiler

• 20730D4D-EFDB-443F-8557-60E317CF23A7.jpeg
    145,3 KB · Görüntüleme: 48
Vitamin bende biraktim parasindan degilde artik icesim gelmiyor. Doktora gidiyorum ama sonuc alamazsam bende bikac aya birakirim. Ama dedigin gibi şunu yapma bunu yapma isleri onlarida biraktim bu ay mesela lazer epilasyona basladim. Bugun kaşlarım icin (microblading) gideceğim. Bi süre sonra salıyosun zaten. Hakkımızda hayirlisi olsun. Yeni evinizde güle güle oturun

Yaa üzüldüm canim bende diyorum ki bu kız zaten topikten taniyorum hamileydi. Kuzum kürtaj sonrasi beta dusmediyse hemen yanıltmış olabilir test. İnsallah gönlüne göre olsun. Bebektir

Yaa üzüldüm canim bende diyorum ki bu kız zaten topikten taniyorum hamileydi. Kuzum kürtaj sonrasi beta dusmediyse hemen yanıltmış olabilir test. İnsallah gönlüne göre olsun. Bebektir
Düşmeme ihtimali var mı acaba ya kafam allak bullak oldu

Betahcg henuz dusmemis olabilir

Ben de dün itibariyle elendim. bu ay için çok hevesliydim çok da umutluydum ama olmadı maalesef... artık takmamaya çalışacağım çünkü 5 ay oldu doktor kontrollerine göre de hiç bir problem yok ama olmuyor işte geçen zamana bakıyorum stres ve hayal kırıklığından başka bişey kalmadı bana.
İnşallah isteyen herkes hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberler alır
Sevm57 bana çarpı koyabilirsin canım

Günaydın kızlar, benim adet kardeş gelmek üzere. bugun ateşim 36.2 ye düştü yani adet ateşime :) Zaten kasıkk ağrısı yerini bariz gelip giden adet sancılarına bıraktı. Yeni batım eylül sonuna derken ekime sarktı şaka gibi :) Sevm57 :)

Günaydın , iyiki vücut ısısıyla anlıyoruz durumu yoksa test tahlil derken kafayı yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…