EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Merhaba canım beni de ekler misin? Bat 20 Eylül

İnşallah canım benim. Umarım adet olmazsın test sonucunu paylaşırsın bizimle burada

Veee hanımlar dobarlanin bilmeyenlere ateş olcmeden bahsedeyim hiç sasmadi bende. Eğlenceli de
-adetinizin bitiminden itibaren her sabah yataktan ayağınızı yere değmeden mümkünse aynı saatte işe gider gibi düşünün atesinizi çubuk atesolcerle dil altından ölçün.
-fertility friend veya takvimim uygulamasi gibi bir şey varsa ki cogumuzda var günlük not edin. Sonra o bikac ay ekleyince size sağlam bir fikir veriyor döngüleriniz hakkında.grafik de oluşturuyor.
-degerler inip çıkıyor zaten regl dönemi ortasında bir yerde , ateş önce 0.3-0.4 derece artıp sonra pat diye düşüyor. İşte orda yumurtlama olabilir diyoruz ve kendimizi , diger belirtileri de takip ediyoruz. Özellikle yumurta akı kıvamındaki akıntıyı. Günaşırı ilişki en garantilisi bu durumda çünkü geç ya da erken kalinabiliyor.
-yok eğer adet olacaksanız regle yakın ateş pat pat düşüyor ve bir derecede adet oluyorsunuz.

mesela ben önceki gebeliklerimde de bakmıştım. Adet ateşim 36.2.

eğer ateşim yavaş yavaş düşüyorsa biliyorum ki o değere geldiği gün adet olacam. İki gebeligimde de düşmedi 37 ve üzerine çıktı sabitlendi

Ama unutmayın ben ne zaman yumurta akı akıntı yazmışsam orda ilişki olmuş 2. Oğlumda o tutmuş kaç ay denemişim ama o ay tutmuş

ilk oğlumda geç ogrenmisim ateşi. Ama ateş artınca laaaan deyip teste gitmişim benim bu ay ateşim 36.8 lere çıktı umitlenmistim o yüzden ama bu sabah düşünce 36.6 ya tamam dedim geliyor ablamiz
Ateş ölçme hem eğlenceli, hem de sıfır maliyet
Merhaba daha önce hamile oldugunuzu ateş ölçerek anladınız doğru mu anlamışım?

Daha ayrıntılı anlatır mısınız ateş ölçmeyi

-

Bir de ateş olcme ile ilgili çok sağlam bir topic var burda. ben de zaten burda okumuştum. Burdan öğrenmiştim. Onu da inceleyebilirsiniz. Bazen adet olacakmış gibi düşüp sonra yeniden yükselirse o da yerleşme düşüşü deniyor. İmplantasyon dönemi kısa süreli adet olacak gibi düşüp yukseledebiliyor. Ona da dikkat etmek gerennnglü bende o olur mu, hiç sanmam çünkü regl gelecek gibi hissediyorum ama neden olmasın da sıyırdım iyice.

Merhaba daha önce hamile oldugunuzu ateş ölçerek anladınız doğru mu anlamışım?
Burayı güzelce bir inceleyin göreceksiniz halen de aktif bir konu
Daha ayrıntılı anlatır mısınız ateş ölçmeyi

Eğer adetinizin ilk gününden itibaren ölçüp yazarsanız daha iyi böylece adet atesinizi biliyor ve o ateşe gelmemeyi umarak bekliyorsunuz

Hic belli olmaz.ilk aydan da olabilir benim oyle olmustu nasip yani
Sen ne durumdasın hiç test yaptın mı ben bugün bir yaptım eşim dediki bunda gölge var dedi ama artık gölgeler heyecan vermiyor senle aynı gün ilerliyoruz sende yaptıysan yada yapıyorsa atalım testleri biz burada mecbur testle takip ediyoruz kan tahlili verme olayı yok o nedenle bakarız testlerimize

Ben cuma gunu yapacagim canim yumurtlamamin uzerinden 11 gun gecmis oluyor bugun yine lekem gelmis acik kahve ama muayene oldugum icin ondan olabilir kanamam diye cok umitlenmiyorum :)

kızlar ne diyorsunuz yumurtlama mı sizce yada yarını bekleyim mi dünde değerlendirdim ama

Eklentiler

• 27E39BF3-C815-428C-882E-99BC38EC382C.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 35
Kacinci döngü gunundesin canim. Bu arada yarin doktor randevum var bakalim ne diyecek. O kadar kalabalık ve yoğun oluyorki inanki 2 saat vakit geciyor bi muayne olcam diye hic gidesim yok gitmezsemde prof randevusu özel olarak bulamiyorum. Cok skldm ve umutsuzum yine bu ay.

Yarın sabah 9.çok erken daha çok var Etme beee bu ay olur yada olmaz bu konu ayrı da umutsuzluk neden yapma… çünkü üzüntü iyi gelmiyor hormonlarımıza.evet doktorların yoğunluğu kalabalığı konusunda haklısın seni anlıyorum.

Ben yoruldum artık adet belirtilerim başladı stres yaptım damarlarım kocaman kocaman oldu. 9 ay aman bebek varsa ilaç içme, yüz üstü yatma, paketli gıda yeme, aç karna çay kahve içme yıldım ya. Doktorlara vitaminlerle bi sürü para verdik ev aldıgımz için sıkışıgız zaten rahat bırakacağım kendimi artık. (bi tane çocugum var şükredip hayatıma devam edeceğim)ovulasyonmuş gebelik testiymiş vitaminmiş almayacağım yazmak istedim sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…