Merhaba canım beni de ekler misin? Bat 20 EylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İnşallah canım benim. Umarım adet olmazsın test sonucunu paylaşırsın bizimle buradaAhhhhhh canım keşke kalmış olsam adetime 5 gün var ama henüz test yapmadım. Adet olursam tatile gitmeyi düşünüyorum. O kadar yoruldum ki şu süreç beni çok yıprattı. Canım senin hakkında da hayırlısı olsun. Ben pko olanlarda. Gebe kalma şansı daha yüksek diye duymuştum olur bence senin de o ameliyatı ilk kez duyuyorum. İnşallah ameliyat gerek kalmadan kendiliğinden düzelir her şey bizim de çiçeklerimiz açar
Merhaba daha önce hamile oldugunuzu ateş ölçerek anladınız doğru mu anlamışım?
Daha ayrıntılı anlatır mısınız ateş ölçmeyi
Burayı güzelce bir inceleyin göreceksiniz halen de aktif bir konuMerhaba daha önce hamile oldugunuzu ateş ölçerek anladınız doğru mu anlamışım?
Daha ayrıntılı anlatır mısınız ateş ölçmeyi
Sen ne durumdasın hiç test yaptın mı ben bugün bir yaptım eşim dediki bunda gölge var dedi ama artık gölgeler heyecan vermiyor senle aynı gün ilerliyoruz sende yaptıysan yada yapıyorsa atalım testleri biz burada mecbur testle takip ediyoruz kan tahlili verme olayı yok o nedenle bakarız testlerimizeHic belli olmaz.ilk aydan da olabilir benim oyle olmustu nasip yani
Ben cuma gunu yapacagim canim yumurtlamamin uzerinden 11 gun gecmis oluyor bugun yine lekem gelmis acik kahve ama muayene oldugum icin ondan olabilir kanamam diye cok umitlenmiyorum :)Sen ne durumdasın hiç test yaptın mı ben bugün bir yaptım eşim dediki bunda gölge var dedi ama artık gölgeler heyecan vermiyor senle aynı gün ilerliyoruz sende yaptıysan yada yapıyorsa atalım testleri biz burada mecbur testle takip ediyoruz kan tahlili verme olayı yok o nedenle bakarız testlerimize
Kacinci döngü gunundesin canim. Bu arada yarin doktor randevum var bakalim ne diyecek. O kadar kalabalık ve yoğun oluyorki inanki 2 saat vakit geciyor bi muayne olcam diye hic gidesim yokSen ne durumdasın hiç test yaptın mı ben bugün bir yaptım eşim dediki bunda gölge var dedi ama artık gölgeler heyecan vermiyor senle aynı gün ilerliyoruz sende yaptıysan yada yapıyorsa atalım testleri biz burada mecbur testle takip ediyoruz kan tahlili verme olayı yok o nedenle bakarız testlerimize
Bugun ve yarin degerlendir canimkızlar ne diyorsunuz yumurtlama mı sizce yada yarını bekleyim mi dünde değerlendirdim ama
Pazar günü de benim 11. Gün oluyor sabahtan yapcm insallahBen cuma gunu yapacagim canim yumurtlamamin uzerinden 11 gun gecmis oluyor bugun yine lekem gelmis acik kahve ama muayene oldugum icin ondan olabilir kanamam diye cok umitlenmiyorum :)
Benim de böyle başlamıştıKızlar adet olacakmış gibi kasıklarım ve belim ağrıyor ama daha 10-11 gün var
İnsallah pozitifleri goruruzPazar günü de benim 11. Gün oluyor sabahtan yapcm insallah
Senin ayın 3 değilmiydi.çarşamba 11 oluyorBen cuma gunu yapacagim canim yumurtlamamin uzerinden 11 gun gecmis oluyor bugun yine lekem gelmis acik kahve ama muayene oldugum icin ondan olabilir kanamam diye cok umitlenmiyorum :)
Yok canim ayin 5 i yumurtlamaydi benimSenin ayın 3 değilmiydi.çarşamba 11 oluyor
Yarın sabah 9.Kacinci döngü gunundesin canim. Bu arada yarin doktor randevum var bakalim ne diyecek. O kadar kalabalık ve yoğun oluyorki inanki 2 saat vakit geciyor bi muayne olcam diye hic gidesim yokgitmezsemde prof randevusu özel olarak bulamiyorum. Cok skldm ve umutsuzum yine bu ay.
Tamm benim akımda 3 kalmış demekkiYok canim ayin 5 i yumurtlamaydi benim