EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

İns ins işte bakalım doktorun ki ve mfk yaptkm bu ay bi umutluyum yakında güzel haber gelcek gibi hsg de yenı cektırdım zaten agustos da bakalım

Yaa hsg nasıldı?
Yeni yıla kadar hamile kalamazsam doktora gideceğim ben de eşimle. Önceden hormon testleri yapılmıştı sorun çıkmamıştı şimdi nasıl bilmiyorum ama hsg falan ister diye tedirginim biraz. Bir yandan da iyi olabilir diyorum çünkü hsg sonrası hamile kalan çok İnşallah sen de onlardan olursun

Çatlamadan beri aynı belirtiler bende de var. Bunlara ek olarak üç gündür goguslerimde özellikle solda batma var iğne batıyor gibi.
Yumurtlamaya göre bata 5,
Takvime göre 8 gün kaldı. Meraktan az önce ovulasyon testi yaptım varsa belki çıkar bu kadar belirtiye diye ama lh negatif malesef
Çarşamba sabah erken gebelik yapacağım yine ama elenmiş olabilirim bir hafta önceden çıkan regl sivilcem de çıktı çünkü.

Ay bide sivilcee benimde öyle daha 11-12 gün var bat a ve sivilce bastı yüzümü ki benim normalde çıkmaz adet olmama yakın bile çıkmaz sağ göğsüöde bahsettiğiniz gibi bişey oluyo benim kaşınıyor gibi aradada batma

Amin canısı insaAllah herkesin kucağı dolsun ama cidden anne olmak isteyenlere nasip etsin rabbim annelikten nasip almamışlar değil çocuklarını çöpe atanlara değil annelik duygusunu daha anne olmadan yaşayanlara evlat hasreti ile yanıp tutuşan Lara nasip etsin inşallah rabbim

Normalde olmuyorsa seninki gebeliktendir inşallah canım
Benim normalde de bu belirtilerin çoğu oluyor regl öncesi sivilcem de tam aynı yerde ve aynı boyutta bir tane çıkıyor numunelik regl olunca hemen geçiyor. Genelde o sivilceyi görünce o aydan umudu kesiyorum ben, taa 2018 yılında denerken de öyleydi hala da öyle... Erken gebelik testi gibi sivilcem var maşallah

İnşallah öyledir Umarım sizide şaşırtır o sivilce

Bende bu ay akıntı o şekildeydi ve hamileyim canım

Kız benim 2 Ekim gorunuyo bat ben şimdi elenmiş mi oluyorum 4 aylık sat 2 Ekim bat ben Ekim ayına mı gidecem

Kız benim 2 Ekim gorunuyo bat ben şimdi elenmiş mi oluyorum 4 aylık sat 2 Ekim bat ben Ekim ayına mı gidecem
4 Eylül yazcaktim yanlış oldu Eylül ayı değilde Ekim topigine mi gidecem ben şimdi elenmiş oldum bu listeden bu ay kafam karıştı yeni gördüm listeyi ama bat 2 Ekim

Ahhhhhh canım keşke kalmış olsam adetime 5 gün var ama henüz test yapmadım. Adet olursam tatile gitmeyi düşünüyorum. O kadar yoruldum ki şu süreç beni çok yıprattı. Canım senin hakkında da hayırlısı olsun. Ben pko olanlarda. Gebe kalma şansı daha yüksek diye duymuştum olur bence senin de o ameliyatı ilk kez duyuyorum. İnşallah ameliyat gerek kalmadan kendiliğinden düzelir her şey bizim de çiçeklerimiz açar

Ovitrelle iğne olmuş muydun canım? Benim de normalde hiç sivilce olmaz ama bu ay yumurtlamadan beri her yerim sivilce yüzüm göğsüm ensem falan. Ama ben iğne etkisi olabileceğini düşündüm. Bata 5 günüm kaldı. Yumurtlamaya göre bakarsam 3 günüm kaldı.

Estağfirullah canım. Ne kusuru asıl cevap verdiğin için teşekkür ederim evet maalesef geçen yıl Haziran da geçirdim hep aklımda soru işareti vardı acaba tıkanıklık var ondan mı oldu diye doktorum da hep piyangodan çıkmış sana hiç bir sorun yok diyordu. Çektirdim rahatladım. Aminnn inşallah hepimize güzel güzel gebelikler nasip olsun

Kızlar ateşim düştü sonunda bugün. 36.8 den 36.6 ya düştü bu demektir ki bı iki güne adet gelir. Kan testine gitmeyeceğim onumuzdeki maçlara bakacegiz eşimi de ikna ettim, korunmayacak, tamam dedi Ginnys Bearhug PrensesAriel M Mavimiresl ve takip eden adını yazamadigim tüm fıstıklar

İns canım benım hsg ben cok iyi bi yer de cektırıdm cok şükür guzel geçti echomar Şişli ist tek adres diyorjm şns o zamana kadar gerek kalmaz kuzum hamıle kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…