EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Olsun ümidimiz o çizginin bebiş olması yönünde💪😄
İnsallah canim insallah bugun cikicam carsiya denk gelirsem nobetci eczaneye alirim bi test ama sanmiyorum kuruma cizgisi o kesin bence. Cunku 1 bucuk saat sonra cikti bide tek taraftan bakinca belirgindi diger taraftan daha farklıydı sanki rengi. Yikadim fazla yikadim dagildi🤣

Kızlar ateşim düştü sonunda bugün. 36.8 den 36.6 ya düştü bu demektir ki bı iki güne adet gelir. Kan testine gitmeyeceğim onumuzdeki maçlara bakacegiz 😄 eşimi de ikna ettim, korunmayacak, tamam dedi 🥳🥳🥳 @asunny Bearhug Bearhug PrensesAriel PrensesAriel M Mavimiresl ve takip eden adını yazamadigim tüm fıstıklar 😘😘😘
Reglin gelecek olmasına üzüldüm ☹️ ama eşini ikna edebilmene sevindim canım 😍💙 bir sonraki ay gelir inşallah mutlu haber 🤲🤲🐣

İns canım benım hsg ben cok iyi bi yer de cektırıdm cok şükür guzel geçti echomar Şişli ist tek adres diyorjm şns o zamana kadar gerek kalmaz kuzum hamıle kalırsın
İnşallah kuzum yaa 🤲💙🥲🥲🐣
Çooook teşekkür ederim not aldım burayı telefonuma artık gitmek durumunda kalırsam ben de buraya bakarım 🐣

İnşallah kuzum yaa 🤲💙🥲🥲🐣
Çooook teşekkür ederim not aldım burayı telefonuma artık gitmek durumunda kalırsam ben de buraya bakarım 🐣
İstanbul’da mısın ? İstenbuldaysan net oraya git burda bile o kadar gğzel yorumlar var ki doktorum da üstüne orayı önerince o. Kadar mutlu oldjm ki 5 dk sürdü kuzum

Reglin gelecek olmasına üzüldüm ☹️ ama eşini ikna edebilmene sevindim canım 😍💙 bir sonraki ay gelir inşallah mutlu haber 🤲🤲🐣
Teşekkür ederim canım, aslında gecen seneden beri Ekim'de kalsam diye düşünüyordum gebelik, ama kısmet tabi biz çalışmalara başlarız artık adetten sonra 🥳

Bu sabah da test yaptım ama negatif. Adetimin gecikmesinin üçüncü günü bu…
Bebişim neden ateşini olcmuyorsun benim hiç şaşmıyor bak adet yaklasinca pat pat düşüyor. İki oğlumda da eski uygulamami buldum hep 37 ye çıkıp sabitlenmiş öyle anlamışım. Testlerde çıkmadı yoksa, 2. De de ateş dusmeyince test yapmıştım

İstanbul’da mısın ? İstenbuldaysan net oraya git burda bile o kadar gğzel yorumlar var ki doktorum da üstüne orayı önerince o. Kadar mutlu oldjm ki 5 dk sürdü kuzum
Ayy çok sevindim hemencik biten bir şey o zaman 😍💙💙💙

Evet İstanbul'dayım kuzum Anadolu yakasında oturuyorum ama ofisim oralarda, evden çalışsam da arada bir uğruyorum o taraflara bildiğim yerler yani 😍😍😍💃💃

Ayy çok sevindim hemencik biten bir şey o zaman 😍💙💙💙

Evet İstanbul'dayım kuzum Anadolu yakasında oturuyorum ama ofisim oralarda, evden çalışsam da arada bir uğruyorum o taraflara bildiğim yerler yani 😍😍😍💃💃
Tamam sen araştır cevat bayrak ve ekibi anlatmama bile gerek yok burdan bşle bakıp anılacaksın ne demek istediğimi ben anestesiz cektırdım ki kızşar biliyor burda ben vajina muayene bile yenı alışmış biriyim

İnsallah canim insallah bugun cikicam carsiya denk gelirsem nobetci eczaneye alirim bi test ama sanmiyorum kuruma cizgisi o kesin bence. Cunku 1 bucuk saat sonra cikti bide tek taraftan bakinca belirgindi diger taraftan daha farklıydı sanki rengi. Yikadim fazla yikadim dagildi🤣
Beklemedeyizz 😄

Kızlar benim çatlamanın üstünden 3 gün geçti 3 gündür kasık ağrısı rahim içinde ağrı yaşıyorum sanki kıpır kıpır gaz varmış gibi oluyor ve bugün sol bacağım ağırmaya başladı hafif gün içinde günlük pedde sarı gözüken ama tırnağımla baktığımda krem gibi beyaz bi akıntımda var. Acaba diyorum idrar yolu enf. Falan mı oldu gerçi idrar yaparken falan bişey hissetmiyorum 🤔
Canım benim de aynı o akıntıdan oldu 1 gün sadece bende enf şüphelendim bakalım hayırlısı inşallah

Ovitrelle iğne olmuş muydun canım? Benim de normalde hiç sivilce olmaz ama bu ay yumurtlamadan beri her yerim sivilce yüzüm göğsüm ensem falan. Ama ben iğne etkisi olabileceğini düşündüm. Bata 5 günüm kaldı. Yumurtlamaya göre bakarsam 3 günüm kaldı.
Yok canım iğne kullanmadım sadece bu ay inofolic combi diye bi folik asit gibi bişey kullandım

X