Benim doktorumda bir ay daha dene kendin sizs guveniyorum dediEvet mesela ben kızıma hamileligimi 2.92 ile yok dediydiler bana 4 gün sonra 158 çıkmıştı değerim adetten 4 gün önce 2.92 idi adet günü 158 yani o işler hiç belli olmuyor canısı valla bekle derim ben kızım şuan 5 buçuk yaşında ve kardeş isteyen bir canavara dönüştü herkesin var benim niye yok ne zaman gelcek kardeşim diye de diretiyo hayırlısı diyelim adet yeni bitti ve bu hafta maçlara başlarız artık insaAllah bu ay gelir mucizemiz 6 aydır olmuyo doktor şuan bir sıkıntı yok hormon değerlerin gayet iyi kendi başına anne olabilirsin 3 ay daha dene dedi kızlar hayırlısı Allah'tan
Hormonlar da kanda bakılıyor yumurtlama sorunun yok dedi bende anlamadım kandan bütün hormonlar hatta en bakıldığında benim prolaktin 38 di bu ay baktık 17 ye düşmüş yani değerim normalmiş ve bu değerle hamile kalabilirsin dedi ha 3 ayda kalamazsan o zaman onun takibinde hamilelik planlamasi yapacakmisiz ilaç iğne vs ye başvuracaz sanirsam o zaman asıl planlama yaparız dedi gerek duymadı eşim sağlıklı şükürler olsun da ne bilem stresli bir hayatım var benim sanırım en büyük engelim bu stres zikkimiBenim doktorumda bir ay daha dene kendin sizs guveniyorum dedisonra artik hormonlara bakilacak. Ultrasonla yumurtalar gozukuyor mu ?
Aslinda hepimiz olumsuzu cagiriyoruz pozitif olmadigimiz icin engelleri asamiyoruz maalesefHormonlar da kanda bakılıyor yumurtlama sorunun yok dedi bende anlamadım kandan bütün hormonlar hatta en bakıldığında benim prolaktin 38 di bu ay baktık 17 ye düşmüş yani değerim normalmiş ve bu değerle hamile kalabilirsin dedi ha 3 ayda kalamazsan o zaman onun takibinde hamilelik planlamasi yapacakmisiz ilaç iğne vs ye başvuracaz sanirsam o zaman asıl planlama yaparız dedi gerek duymadı eşim sağlıklı şükürler olsun da ne bilem stresli bir hayatım var benim sanırım en büyük engelim bu stres zikkimi
Vallah bu ay nekadar + kar varsa hep çağırdım eşim gece vardiyasında 12 de gelecek bana mesaj atmış hazırlan geliyorum maç var diye şaka bı yana pes etmek yok umudumuzu yitirmekte yok Allah sabrımızı sunuyor ve eminimki mükâfatını verecek eninde sonunda verecek hayırlısı Allah'tan 15 dk ya gelir kafama göre bu ay oluruna birakcam stres yapmadan ne zaman olursa olsun hesabı ins başarırım hepimiz güzel haberler paylaşalım Allah sahidim burda her gördüğüm pozitif testler ile öyle mutlu oluyorum kiiiii anlatamamAslinda hepimiz olumsuzu cagiriyoruz pozitif olmadigimiz icin engelleri asamiyoruz maalesef
Bence var aşkoYaaaaa benim için ne hissediyorsun
Bugun adet günümdü. 2 gün önce kaset test yapmıştım tek çizgiydi. Uzayan yumurtalama akıntısına benzeyen akımtı var adet ağrısı var 3 gündür. Ağrı şekli değişti gibi sol kasıkta tatlı tatlı baskı var gibi. Biraz geçsin bakalım hemen test yapmıcam olmassan kan vericem direk. İnşallah Allahım
Yemin ederim sana koz 1.24 0.92 en son çıkan da 2.11 çıktı hepsı de aynı labo kadar üzülmüştüm ki 0.92 duyduğum da
İns ins işte bakalım doktorun ki ve mfk yaptkm bu ay bi umutluyum yakında güzel haber gelcek gibi hsg de yenı cektırdım zaten agustos da bakalımYaaa oyy kıyamam sana yaa tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü kuzumneyseki çok şükür yükselmiş sıradaki mucizen bebişin olsun inşallah
Kuzum bariz kuruma. Ama pzrtsi yaparimAma kırmızı buuuukuruma çizgisi gri oluyor bence sabah tekrar yapp
İnşallah kuruma değildirKuzum bariz kuruma. Ama pzrtsi yaparim
Yerleşme kanaması olabilirArkadaşlar adetime 4 gün var bugün ki ilişkiden sonra sağ kasığım ağrıdı ve lekelenmem olmuş sebebi nedir sizce ?
Evet mesela ben kızıma hamileligimi 2.92 ile yok dediydiler bana 4 gün sonra 158 çıkmıştı değerim adetten 4 gün önce 2.92 idi adet günü 158 yani o işler hiç belli olmuyor canısı valla bekle derim ben kızım şuan 5 buçuk yaşında ve kardeş isteyen bir canavara dönüştü herkesin var benim niye yok ne zaman gelcek kardeşim diye de diretiyo hayırlısı diyelim adet yeni bitti ve bu hafta maçlara başlarız artık insaAllah bu ay gelir mucizemiz 6 aydır olmuyo doktor şuan bir sıkıntı yok hormon değerlerin gayet iyi kendi başına anne olabilirsin 3 ay daha dene dedi kızlar hayırlısı Allah'tan
Surelab cnmBebişim benim de artimed le yaptığım testler hep böyle çizgi verdi bekledikten sonra. Ama miratech hiç kuruma çizgisi dahi vermedi. Bilmiyorum hangisi doğrudur hangisi daha hassastır ama inşallah artimed hassastırbu ne marka bacım ? İnşallah vardır ya heyecan ddolu, aksiyon maceraaa
Yikadim dagildi biraz ama güzel yikadimAyy bu hiç kuruma çizgisi değil gibi bence yaaeğer kuruma çizgisiyse su tutunca geçiyomuymuş ne demişlerdi onu bi denesene
Bizim kuruma cizgilerimiz bile boyle cikar heyttHey maşallah ben inanmıyorum kuruma olduğuna teste söyle Asuman inanmıyor de bu ne arkadaş test markasını dava etsek kazanırız yalandan umut tacirliği değil mi ben ağlardım banane banane ben hamileyim dersim valla
Benimde 4. Gunum suan şu andaKızlar benim çatlamanın üstünden 3 gün geçti 3 gündür kasık ağrısı rahim içinde ağrı yaşıyorum sanki kıpır kıpır gaz varmış gibi oluyor ve bugün sol bacağım ağırmaya başladı hafif gün içinde günlük pedde sarı gözüken ama tırnağımla baktığımda krem gibi beyaz bi akıntımda var. Acaba diyorum idrar yolu enf. Falan mı oldu gerçi idrar yaparken falan bişey hissetmiyorum
İnsallah canimİnşallah kuruma değildir