- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
İnşallah canım benim bir gün bir kaç damla olduİnşallah değildir benim bir kaç gündür devam ediyor ama sadece 2 damla oluyor
Yok canım ama bildiğim kadarıyla bir belirtisi yok ikiz gebeliğinYok canım iğne kullanmadım sadece bu ay inofolic combi diye bi folik asit gibi bişey kullandım
Kızlar benim testi yorumlayabilir misiniz? Dün yaptığım test negatif çıkmıştı ama teste bugün baktığımda bi iz görüyorum üstüne su damlattım gitmedi. Bugün yine test yaptım ama o da negatif. Bat a 5 günüm var. Testler prodoctor erken gebelik testi
Kızlar benim testi yorumlayabilir misiniz? Dün yaptığım test negatif çıkmıştı ama teste bugün baktığımda bi iz görüyorum üstüne su damlattım gitmedi. Bugün yine test yaptım ama o da negatif. Bat a 5 günüm var. Testler prodoctor erken gebelik testi
Kasıklarımda ağrı var regl gibi ama normalde bu kadar erken başlamaz ağrım reglden 1 gün önce başlar benim. Bir de göğüs uçlarımda hassasiyet var 1 haftadır. En belirgin bunlar var.Kendinde her zamankinden farklı bir şey hissediyor musun peki Belirti olarak ?
Canım bir çizgi var ama kuruma çizgisi de olabilir. Bence yarın ilk idrarla tekrar dene.Kızlar benim testi yorumlayabilir misiniz? Dün yaptığım test negatif çıkmıştı ama teste bugün baktığımda bi iz görüyorum üstüne su damlattım gitmedi. Bugün yine test yaptım ama o da negatif. Bat a 5 günüm var. Testler prodoctor erken gebelik testi
Kuruma olabilir tekrar test yapınKızlar benim testi yorumlayabilir misiniz? Dün yaptığım test negatif çıkmıştı ama teste bugün baktığımda bi iz görüyorum üstüne su damlattım gitmedi. Bugün yine test yaptım ama o da negatif. Bat a 5 günüm var. Testler prodoctor erken gebelik testi
Ben olmadım hala canım testte yapmadım bat 8 eylül ama pcos ve düzensiz olduğu için beklicem bu haftada bakalım haftaya test yapıcam 23 eylül doğum günüm umarım doğum günü hediyem bir adet minik olur@Zeyjanemo @MRV04 @Nigar1997 @Demgey3 K kubrahanm @LeucotheaThemis @sss2022 @Melek56 @kahveseverkedi91 @PrensesAriel Test yapan veya adet olan var mı güzel bağyanlar
Merhaba daha önce hamile oldugunuzu ateş ölçerek anladınız doğru mu anlamışım?Bebişim neden ateşini olcmuyorsun benim hiç şaşmıyor bak adet yaklasinca pat pat düşüyor. İki oğlumda da eski uygulamami buldum hep 37 ye çıkıp sabitlenmiş öyle anlamışım. Testlerde çıkmadı yoksa, 2. De de ateş dusmeyince test yapmıştım
Ben battan 3 gün önce erken gebelikte pozitif görmüştüm bat günü kaset yapmıştım yani 2 3 gün sonrası falanKızlar erken gebelik testinde çizgi gördükten ne kadar sonra kaset test yapmalıyız?
Daha ayrıntılı anlatır mısınız ateş ölçmeyiBebişim neden ateşini olcmuyorsun benim hiç şaşmıyor bak adet yaklasinca pat pat düşüyor. İki oğlumda da eski uygulamami buldum hep 37 ye çıkıp sabitlenmiş öyle anlamışım. Testlerde çıkmadı yoksa, 2. De de ateş dusmeyince test yapmıştım
Yarın doktorum çağırmıştı zaten canım muhtemelen kan testi ister orda kesin belli olur sanırım. Belirtilerim var gibi ama umutlanmak da istemiyorum ilk aydan hemen olmaz herhaldeCanım bir çizgi var ama kuruma çizgisi de olabilir. Bence yarın ilk idrarla tekrar dene.
Aynen canım kanda net belli olur. İnşallah gönlünce olur❤Yarın doktorum çağırmıştı zaten canım muhtemelen kan testi ister orda kesin belli olur sanırım. Belirtilerim var gibi ama umutlanmak da istemiyorum ilk aydan hemen olmaz herhalde
İnşallah hepimiz içinAynen canım kanda net belli olur. İnşallah gönlünce olur❤
Benim bat yarın canımİnşallah hepimiz içinsenin kanda ne zaman belli olmuştu, bat tan önce miydi?
Ne kadar güzel hemen belli olmuş. İnşallah sağlıkla büyüsün bebişin sağlıkla kucağına almak nasip olsunBenim bat yarın canımçok erken öğrendim ben hem idrarda hem kanda çıktı.