EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kizlar benim bat 12 Eylül adete 4 gün kala kasıklarım çok ağrıdı ve bir gün sürdü birde sarı akıntı geldi çok fazla acaba neden olur başına gelen varmı belirtimi yoksa enfeksiyonmu acaba

Kızlar bende doktordan geldim artık klomen devri benim icin kapandi bu ne ya gecen seneden beri 8 9 kere denendi sonuc nanayyy 😂 gonalf 300 le baslandi 4 gun boyunca 37.5 vurulacagim sali kontrol insallah olumlu sonuclanir bu sefer cok yoruldum gercekten 🤦‍♀️
Canım böyle ilaçtan tedaviden bıkıp akışına bırakıp gebe kalan çok oluyor. Son ilaçları da vurul sonra 1 ay da doğal dene bakalım olmaz mı? Yıpranmışsın belli kıyamam💕

Canım böyle ilaçtan tedaviden bıkıp akışına bırakıp gebe kalan çok oluyor. Son ilaçları da vurul sonra 1 ay da doğal dene bakalım olmaz mı? Yıpranmışsın belli kıyamam💕
Valla kuzum 1 sene hic dusunmedim cocuk isine korunmadik da olmadi gecen sene araliklarla doktor takibi yapildi 1 kere kimyasal oldu bu sene duzenli tedaviye basladik simdi 2 kere daha igneli asilama olacagim olmazsa zaten tup bebege gecis ve evraklarini toplamak icin 2 3 ay tedavi duruyo anca oyle bakalim yoksa keyfi olarak birakmak istemiyorum bu sefer birakirsam da kendimi yerim 😂😂 genlerden gelen bi kırıklık var çeri çöpü düşünüyoruz biz anali kizli 😂

Bende bu ay da olmazsa doktor kontrolüne gideceğim artık doktor kontrolünde olur bakalım neler olacak reglimden et parçası gibi bir şey geldi polip mi ya da başka bir şey mi tedavisini yapalım

Valla kuzum 1 sene hic dusunmedim cocuk isine korunmadik da olmadi gecen sene araliklarla doktor takibi yapildi 1 kere kimyasal oldu bu sene duzenli tedaviye basladik simdi 2 kere daha igneli asilama olacagim olmazsa zaten tup bebege gecis ve evraklarini toplamak icin 2 3 ay tedavi duruyo anca oyle bakalim yoksa keyfi olarak birakmak istemiyorum bu sefer birakirsam da kendimi yerim 😂😂 genlerden gelen bi kırıklık var çeri çöpü düşünüyoruz biz anali kizli 😂
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gebe kalıverirsin ❤

Aynı kafa karışıklığı ama bende farklı sebeplerle tabi😂😂
O biraz daha lazım olan zaman hiçbir zaman yetmeyecek galiba. Çok sevdiğim bi aile dostumuzun telkini beni çocuk konusuna ısındırdı. “ eğer hayatının bir döneminde çocuk sahibi olmak istiyorsan, yapmak istediklerim var diyerek bu fikrini erteleme. Ben 60 yaşındayım 30 şu yaşların başındayken yapmak istediklerim var diyerek çocuğu erteledim ama yapmak istediklerime yetecek param yoktu, yoğun çalıştığım için zamanım da yoktu. Şimdi 60 yaşındayım çocuğum üniversiteye yeni başlayacak ve benim şimdi param ve enerjim var ama çocuk sahibi olmayı ertelediğim için, çocuğumun ihtiyaçlarını öne almak zorunda kalıyorum. Eğer daha genç yaşta çocuk sahibi olsaydım şimdi o kendi ayaklarının üzerinde duruyor olacaktı ve ben de gönlümce hayatımı yaşıyor olacaktım…” bu konuşma çok etkiledi beni, haklılık payı istisnaları ayrı tutarsak çok yüksek çünkü.

Ne güzel söylemiş 😍😍 bu bakış açısından bakınca da evet çok doğru ve dediğin gibi o zaman bekledikçe hiç gelmiyor 🤣🤣
Aslında biraz dikkatli dinleyince kendimi sorun zaman değil de ya hep ya hiç seçimini yapabilmek gibi. 🤭 Çünkü eninde sonunda anne olacaksam eğer ertelesem de üç beş sene daha içsel anlamda korkularımda değişen bir şey olmayacak. (Doğru annelik yapmak, mutlu ve saygılı, sevgi dolu sağlıklı bir çocuk yetiştirebilecek kadar donanımlı ve de sabırlı bir insan olmak gibi)
Bazen yapabilecekmişim gibi gelirken bazen yok asla yapamam o kadar sabırlı tahammül sınırları geniş biri değilim ben diyorum.
Allah beni benden daha iyi bilir bakalım yapabileceksem nasip eder inşallah yoksa ileride psikoloğun tekinin "çocukluğuna inelim, himmm annen yüzünden böyle olmuşsun şimdi şu oyuncak ayıyı eline al ve annemis gibi söv," diyeceği bir insan daha getirmek istemem şu dünyaya haha 🤣🤣🤣

Kızlar iyi akşamlar hsg raporundan anlayan var mı aranızda
87313754-F4EC-4D7B-A782-A45AD8731834.png

Kızlar bende size bi soru sormak istiyorum yumurta çatlama günün 8 Eylül Dü bu defa saydam uzayan akıntım aşırı az geldi çok az gördüm bu neyden kaynaklı oluyor ki bilen varmı gününde geldi o akıntı ama aşırı azdı ve hızlı geçti önceden baya yoğun geldiği dönemler oldu. Bu defa şaşırdım ama şeffaf ve sıvı şekilde akıntı 9 eylülde de devam etti. Ama uzayan yapıda değildi.

X