Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahha unuttum ben ya adet oldum oh be üstüne birde kılo vermeye başladım yenıden cok sukur, ben düşünmüyorum planlı bebek artık, ayy oğlum okul çağına geldi tam rahata erdim derken, eltimi görünce vazgeçtim iyiyim ben böle Rabbim olana sağlık versin inşallah
Canım böyle ilaçtan tedaviden bıkıp akışına bırakıp gebe kalan çok oluyor. Son ilaçları da vurul sonra 1 ay da doğal dene bakalım olmaz mı? Yıpranmışsın belli kıyamamKızlar bende doktordan geldim artık klomen devri benim icin kapandi bu ne ya gecen seneden beri 8 9 kere denendi sonuc nanayyy gonalf 300 le baslandi 4 gun boyunca 37.5 vurulacagim sali kontrol insallah olumlu sonuclanir bu sefer cok yoruldum gercekten
Canım umutlandırmak gibi olmasın ama benim de yumurtlamadan sonra şeffaf ve beyaz akıntım oldu. Testim pozitif.Kizlar yumurtlamanin uzerinden 5 gun gecti ozellikle bugun yogun beyaz sut givi akintim geldi cok hamilelige yormam gerek mi acaba
Ayy insallah ya buna cok ihtiyacim varCanım umutlandırmak gibi olmasın ama benim de yumurtlamadan sonra şeffaf ve beyaz akıntım oldu. Testim pozitif.
Valla kuzum 1 sene hic dusunmedim cocuk isine korunmadik da olmadi gecen sene araliklarla doktor takibi yapildi 1 kere kimyasal oldu bu sene duzenli tedaviye basladik simdi 2 kere daha igneli asilama olacagim olmazsa zaten tup bebege gecis ve evraklarini toplamak icin 2 3 ay tedavi duruyo anca oyle bakalim yoksa keyfi olarak birakmak istemiyorum bu sefer birakirsam da kendimi yerim genlerden gelen bi kırıklık var çeri çöpü düşünüyoruz biz anali kizliCanım böyle ilaçtan tedaviden bıkıp akışına bırakıp gebe kalan çok oluyor. Son ilaçları da vurul sonra 1 ay da doğal dene bakalım olmaz mı? Yıpranmışsın belli kıyamam
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gebe kalıverirsin ❤Valla kuzum 1 sene hic dusunmedim cocuk isine korunmadik da olmadi gecen sene araliklarla doktor takibi yapildi 1 kere kimyasal oldu bu sene duzenli tedaviye basladik simdi 2 kere daha igneli asilama olacagim olmazsa zaten tup bebege gecis ve evraklarini toplamak icin 2 3 ay tedavi duruyo anca oyle bakalim yoksa keyfi olarak birakmak istemiyorum bu sefer birakirsam da kendimi yerim genlerden gelen bi kırıklık var çeri çöpü düşünüyoruz biz anali kizli
Aynı kafa karışıklığı ama bende farklı sebeplerle tabi
O biraz daha lazım olan zaman hiçbir zaman yetmeyecek galiba. Çok sevdiğim bi aile dostumuzun telkini beni çocuk konusuna ısındırdı. “ eğer hayatının bir döneminde çocuk sahibi olmak istiyorsan, yapmak istediklerim var diyerek bu fikrini erteleme. Ben 60 yaşındayım 30 şu yaşların başındayken yapmak istediklerim var diyerek çocuğu erteledim ama yapmak istediklerime yetecek param yoktu, yoğun çalıştığım için zamanım da yoktu. Şimdi 60 yaşındayım çocuğum üniversiteye yeni başlayacak ve benim şimdi param ve enerjim var ama çocuk sahibi olmayı ertelediğim için, çocuğumun ihtiyaçlarını öne almak zorunda kalıyorum. Eğer daha genç yaşta çocuk sahibi olsaydım şimdi o kendi ayaklarının üzerinde duruyor olacaktı ve ben de gönlümce hayatımı yaşıyor olacaktım…” bu konuşma çok etkiledi beni, haklılık payı istisnaları ayrı tutarsak çok yüksek çünkü.
Olmadı bu ay da olmadıBenimde 12 Eylül inşallah bu ay olur allah kim isteyip de olmayanlara nasip etsin inşallah
Heralde tekinde tıkanıklık var diğeri açık anladığım kadarıyla yanlışta olabilir sabah bakayım detaylıca bulursam yazarım yineKızlar iyi akşamlar hsg raporundan anlayan var mı aranızda Eki Görüntüle 3127840