Canim valla olusan hic bir belirti gebelik belirtisi olmuyir inan ama masada brkleme suresi yada islem surwsince belin acimis olabilir bol dinlen kuzum insallah olumlu haberlerini aliriz dularim seninleMerhaba ben dün transfer oldum..bugün belim çok ağrıyor normal mi sizce
Hayirli olsun kuzum guzel haberler alirsin insallah dularim seninle bol dinlen kafanada takma hicbirseyi rahat olMerhaba
Ben de dün transfer oldum. Dondurulmuş 4. Gün embriyosu… sanırım dayanamayıp çarşamba günü test yaparım
Pıhtılaşmaya yatkınlık çıkmıştı, korktum pozitifi görünce inşallah kötü bir şey yokturCanim mesela skolyoz mesela ramotoit bir hastalik akut romatizma vs gbi genetiginde bulunan hastalik turleri dusuklerinden kaynakli tedbir amacli yapilmis demkki insallah olumsuz birsey yoktur sen korkma icini ferah tut ufak ilaclarla cozulr insallah evet pihtilasma sorunuda bir otoummin hastaliktir olabilir
Bende dün transfer oldum Allah yardımcınız olsun pozitif sonuçlansın inşallah
merhaba, ben chron, ankilozan spondolit ve vitiligo hastasıyım. Bunlar da otoimmün, romatizmasal ve kronik hastalıklar. benim ANA, pANCA, lupus vb tüm otoimmün testlerim negatif ancak tüm şikayet, belirti ve radyolojik sonuçlarım bu hastalıklarımı doğruluyor. Örneğin kolonoskopi oldum, patoloji ile birlikte chron belirlendi. sakroleik emar çektirdim AS teşhisi koyuldu, zaten vücudumda sabah tutuklukları da mevcut. Bunları neden anlattım, testte yalancı negatif veya yalancı pozitif çıkabiliyor. Ben tüp bebek tedavisi almak için tüm romatizmasal testlerimi yaptırdım, gittiğim merkezlere gösterdim. Onların genel görüşü lupus hastalığı yoksa diğer romatizmasal hastalıklar gebeliğe engel olmaz. Otoimmün rahatsızlıklarım için de transferden önce prednol alıyorum. herşey gönlünüzce olsun.Aranızda anti nükleer antikor (ANA) testi yaptıran var mı benim pozitif çıkmış ne demek oluyor nasıl tedavi olunur bilgisi olan var mı gebeliğe engel mi
Allah razı olsunhepinizden guzel.haberler hep dua ediyorum hepimize
Çok teşekkürler aminAllah hayırlı sonuçlar versin inşallah kendinizi yormayın uzanın dinlenin olumlu düşünün inşallah
Olabilir dün hep sırt üstü yattım ondan da olmuş olabilir haklısın teşekkür ederimCanim valla olusan hic bir belirti gebelik belirtisi olmuyir inan ama masada brkleme suresi yada islem surwsince belin acimis olabilir bol dinlen kuzum insallah olumlu haberlerini aliriz dularim seninle
Rica ederim guzel haberler insallah arkadasimOlabilir dün hep sırt üstü yattım ondan da olmuş olabilir haklısın teşekkür ederim
Bende progestan iğne kullanıyorum sabah akşam coraspin prednol ve vitaminler kullanıyorumMerhaba ben dün transfer oldum kesinlikle bir belirtim yok bu iyi mi kötü mü bilmiyorum sanki hiçbir işlem olmamış gibi siz ilaç kullaniyor musunuz benim doğal siklustu ve sadece progestan fitil kullaniyorum sabah akşam
Bende de ana testi pozitif çıkmıştı.internetten bakıp baya korkmuştum.fakat sonra testi tekrarladım,negatif çıktı.sonrasında bir sürü test yapıldı ama bir sorun çıkmadı çok şükür.yanıltıcı pozitif olabiliyormuşNe gibi bi hastalık belirtisi oluyor ki birşey anlamadım nette yazılanlardan
16 ci günüm kesinlikle bir şey hiss etmiyorum. Acaba diyorum hamile değilmiyimMerhaba ben dün transfer oldum kesinlikle bir belirtim yok bu iyi mi kötü mü bilmiyorum sanki hiçbir işlem olmamış gibi siz ilaç kullaniyor musunuz benim doğal siklustu ve sadece progestan fitil kullaniyorum sabah akşam
Umudunu kaybetme sakın. Dualarında ısrarcı ol lütfen . Çok okudum buralarda testlerde negatif görüpte kanda pozitif olanları. Rabbim ol derse hiç bişey geçemezGeçen hafta bugün transfer olmuştum 4.gün embriyosuydu. bugün erken gebelik yaptım negatifumudumu kaybediyorum yavaş yavaş
Ya valla insan belirti ariyor ama bende sadece çabuk yorulma ve hep yatma isteği var bu da belki zihin yorgunlugundandir olacak mı olmayacak mı bu bile yoruyor16 ci günüm kesinlikle bir şey hiss etmiyorum. Acaba diyorum hamile değilmiyim
Canım benim daha erken olduğu için. Hiç bir şey çikmaz daha. Umudunu kaybetme . Bence testlere inanma. En iyisi kan testini bekle. Sen test yaptikça moralini bozuyorsun. Neqativ düşünme. Daha çok erkenGeçen hafta bugün transfer olmuştum 4.gün embriyosuydu. bugün erken gebelik yaptım negatifumudumu kaybediyorum yavaş yavaş
Ben hiç test yapmadim. Hiç bir şey düşünmedim transfer süresinde çok şükür şimdi hamileyim. İnsan düşündükçe morali bozuluyor. Kafaya takmamak en iyisiUmudunu kaybetme sakın. Dualarında ısrarcı ol lütfen . Çok okudum buralarda testlerde negatif görüpte kanda pozitif olanları. Rabbim ol derse hiç bişey geçemez
Belki geç tutunmuştur bilemeyiz her duruma hazırla kendini ama tamamen hamile değilim diye bırakma kendiniGeçen hafta bugün transfer olmuştum 4.gün embriyosuydu. bugün erken gebelik yaptım negatifumudumu kaybediyorum yavaş yavaş