Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Merhaba ben dün transfer oldum..bugün belim çok ağrıyor normal mi sizce
Canim valla olusan hic bir belirti gebelik belirtisi olmuyir inan ama masada brkleme suresi yada islem surwsince belin acimis olabilir bol dinlen kuzum insallah olumlu haberlerini aliriz dularim seninle

Pıhtılaşmaya yatkınlık çıkmıştı, korktum pozitifi görünce inşallah kötü bir şey yoktur

Aranızda anti nükleer antikor (ANA) testi yaptıran var mı benim pozitif çıkmış ne demek oluyor nasıl tedavi olunur bilgisi olan var mı gebeliğe engel mi
merhaba, ben chron, ankilozan spondolit ve vitiligo hastasıyım. Bunlar da otoimmün, romatizmasal ve kronik hastalıklar. benim ANA, pANCA, lupus vb tüm otoimmün testlerim negatif ancak tüm şikayet, belirti ve radyolojik sonuçlarım bu hastalıklarımı doğruluyor. Örneğin kolonoskopi oldum, patoloji ile birlikte chron belirlendi. sakroleik emar çektirdim AS teşhisi koyuldu, zaten vücudumda sabah tutuklukları da mevcut. Bunları neden anlattım, testte yalancı negatif veya yalancı pozitif çıkabiliyor. Ben tüp bebek tedavisi almak için tüm romatizmasal testlerimi yaptırdım, gittiğim merkezlere gösterdim. Onların genel görüşü lupus hastalığı yoksa diğer romatizmasal hastalıklar gebeliğe engel olmaz. Otoimmün rahatsızlıklarım için de transferden önce prednol alıyorum. herşey gönlünüzce olsun.

Canim valla olusan hic bir belirti gebelik belirtisi olmuyir inan ama masada brkleme suresi yada islem surwsince belin acimis olabilir bol dinlen kuzum insallah olumlu haberlerini aliriz dularim seninle
Olabilir dün hep sırt üstü yattım ondan da olmuş olabilir haklısın teşekkür ederim

Bende progestan iğne kullanıyorum sabah akşam coraspin prednol ve vitaminler kullanıyorum

Geçen hafta bugün transfer olmuştum 4.gün embriyosuydu. bugün erken gebelik yaptım negatif umudumu kaybediyorum yavaş yavaş

16 ci günüm kesinlikle bir şey hiss etmiyorum. Acaba diyorum hamile değilmiyim

Geçen hafta bugün transfer olmuştum 4.gün embriyosuydu. bugün erken gebelik yaptım negatif umudumu kaybediyorum yavaş yavaş
Umudunu kaybetme sakın. Dualarında ısrarcı ol lütfen . Çok okudum buralarda testlerde negatif görüpte kanda pozitif olanları. Rabbim ol derse hiç bişey geçemez

Canım benim daha erken olduğu için. Hiç bir şey çikmaz daha. Umudunu kaybetme . Bence testlere inanma. En iyisi kan testini bekle. Sen test yaptikça moralini bozuyorsun. Neqativ düşünme. Daha çok erken

Umudunu kaybetme sakın. Dualarında ısrarcı ol lütfen . Çok okudum buralarda testlerde negatif görüpte kanda pozitif olanları. Rabbim ol derse hiç bişey geçemez
Ben hiç test yapmadim. Hiç bir şey düşünmedim transfer süresinde çok şükür şimdi hamileyim. İnsan düşündükçe morali bozuluyor. Kafaya takmamak en iyisi

Hayırlısıyla hamile olanlar sorum size güzel anneler Transferden sonra hep yattınız mı acaba ? Diğer iki negatif transferimde sürekli yatmıştım bunda yatmak istemiyorum pek ara sıra kalkıyorum geziyorum evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…