Umudunu son ana kadar yüksek tut canım Allah yardımcım olsun inşallah6.5 mm di kuzu küçük dedi kistlerle ilgili işte ultrason ve jinekolojik muayene istedi umarım haftaya sağlıklı olduğunu öğrenirim çok yoruldum umudum tükeniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudunu son ana kadar yüksek tut canım Allah yardımcım olsun inşallah6.5 mm di kuzu küçük dedi kistlerle ilgili işte ultrason ve jinekolojik muayene istedi umarım haftaya sağlıklı olduğunu öğrenirim çok yoruldum umudum tükeniyor
Amin canımİnşallah sağlıklı güzel haberler alırsın
Kızlar kimse yok mu yorumlayacakKızlar geçen hafta cuma kanama olmuştu ya biraz ama doktor kanama alanı yok demişti progestanı gene 3 e çıkarmıştı ama o günden ber az az kötü kahverengi lekelenme oluyor bu sabah baktım az daha gazla bu kahverengi benim gibi olan var mı
Canım bak korkma benimde ilk başlarda hep leke kanama oluyordu muayenede kanama alanı gördü hep doktorum daha sonra tekrar olunca yine gittim kanama alanı yoktu doktorum şunu söyledi kahve rengi akıntılardan lekelerden korkma demişti taze kann görürsen kork demişti belki o kan rahım kanalına gelmiştir biz burdan kanama alanı görmüyoruz demişti yani eski kan o kanama alanı var diye hemen kanama olacak diye bişeyde yok Progestanı düzenli kullan o baya işe yarıyor önemli olan kesenın ıyı olması rahım ağzının iyi olmadı gelen lekelerden korkma benek yerleştikçe rahım kasılıyor ve kılcal damarlar kanama yapar Buda bi hafta sonra 3 4 gün sonra dışarı atar düşük değildir yani korkmaKızlar kimse yok mu yorumlayacak
Canım benim su an 10 haftalık oldu. 6 haftalıktan beri aralıklarla bazen çok bazen az az kahverengi şekilde kanama geliyor. Rahim içinde kese etrafında kanamam vardı. Uzun bir süre gelmedi sonra birden geldi. Hemen doktora koştuk. O kanama alanını atıyormuş. Kanama alanı küçülüyor. Bol bol istirahat et sıkıntı yapma. Kahverengi kanamalardan korkma.Kızlar geçen hafta cuma kanama olmuştu ya biraz ama doktor kanama alanı yok demişti progestanı gene 3 e çıkarmıştı ama o günden ber az az kötü kahverengi lekelenme oluyor bu sabah baktım az daha gazla bu kahverengi benim gibi olan var mı
Ben 11+4 oldum sekerler bu hafta fetql.dna yaptircaz bakalimGrupta bir sürü arkadaş vardı ya onlar da iyidir inşallah
Benim için erken sanırım daha :) haftaya ikili taramaya gitcem bir ihtimal belki söylerNasılsınız kızçeler nasıl gidiyor hamişlik cinsiyet tahmini yapılan var mı
Bende haftaya gitcem canım taramayaBenim için erken sanırım daha :) haftaya ikili taramaya gitcem bir ihtimal belki söyler
inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)Bende haftaya gitcem canım taramaya
Walla doktorum gordu ama soylemedi fetql dna da ogrenicez zaten dedi acele etmeyelim dediNasılsınız kızçeler nasıl gidiyor hamişlik cinsiyet tahmini yapılan var mı
Erkek gibi geldi canım banaKizlar 11+5 iz sizce erkekmi kizmi varmi bir tahmininiz
Ay maşallah kocaman olmuşsunuz :)Kizlar 11+5 iz sizce erkekmi kizmi varmi bir tahmininiz
Benim folik asitin içinde var omega extra almıyoruzKızlar omega3 kullanıyorsunuz değil mi hangisini kullanıyorsunuz vitamin omega vs
Elenatal 2 kullaniorum ben canimKızlar omega3 kullanıyorsunuz değil mi hangisini kullanıyorsunuz vitamin omega vs
Sabah imom, aksam decavitKızlar omega3 kullanıyorsunuz değil mi hangisini kullanıyorsunuz vitamin omega vs