Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Kızlar geçen hafta cuma kanama olmuştu ya biraz ama doktor kanama alanı yok demişti progestanı gene 3 e çıkarmıştı ama o günden ber az az kötü kahverengi lekelenme oluyor bu sabah baktım az daha gazla bu kahverengi benim gibi olan var mı

Kızlar kimse yok mu yorumlayacak 😔
Canım bak korkma benimde ilk başlarda hep leke kanama oluyordu muayenede kanama alanı gördü hep doktorum daha sonra tekrar olunca yine gittim kanama alanı yoktu doktorum şunu söyledi kahve rengi akıntılardan lekelerden korkma demişti taze kann görürsen kork demişti belki o kan rahım kanalına gelmiştir biz burdan kanama alanı görmüyoruz demişti yani eski kan o kanama alanı var diye hemen kanama olacak diye bişeyde yok Progestanı düzenli kullan o baya işe yarıyor önemli olan kesenın ıyı olması rahım ağzının iyi olmadı gelen lekelerden korkma benek yerleştikçe rahım kasılıyor ve kılcal damarlar kanama yapar Buda bi hafta sonra 3 4 gün sonra dışarı atar düşük değildir yani korkma

Kızlar geçen hafta cuma kanama olmuştu ya biraz ama doktor kanama alanı yok demişti progestanı gene 3 e çıkarmıştı ama o günden ber az az kötü kahverengi lekelenme oluyor bu sabah baktım az daha gazla bu kahverengi benim gibi olan var mı
Canım benim su an 10 haftalık oldu. 6 haftalıktan beri aralıklarla bazen çok bazen az az kahverengi şekilde kanama geliyor. Rahim içinde kese etrafında kanamam vardı. Uzun bir süre gelmedi sonra birden geldi. Hemen doktora koştuk. O kanama alanını atıyormuş. Kanama alanı küçülüyor. Bol bol istirahat et sıkıntı yapma. Kahverengi kanamalardan korkma.

Kizlar 11+5 iz sizce erkekmi kizmi varmi bir tahmininiz

Eklentiler

• 20241118_203027.jpg
    20241118_203027.jpg
    175,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 20241118_201627.jpg
    20241118_201627.jpg
    168 KB · Görüntüleme: 34
X