Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Bende de ana testi pozitif çıkmıştı.internetten bakıp baya korkmuştum.fakat sonra testi tekrarladım,negatif çıktı.sonrasında bir sürü test yapıldı ama bir sorun çıkmadı çok şükür.yanıltıcı pozitif olabiliyormuş
Yaa inşallah benimde yanıltıcı çıkmıştır

Transfer olan arkadaşlar tüm gün yatıyor musunuz ? İlk üç gün ne yapıp ne yapmadınız?
Ben transfer olduğum zamanlarda ilk 3 gün sadece yemek ve wc için kalkiyordum bol su içiyordum arada evin içinde yürüyordum ama çoğunlukla yatiyordum ayaklarimin altina kirlent koyup uzaniyordum

Transfer olan arkadaşlar tüm gün yatıyor musunuz ? İlk üç gün ne yapıp ne yapmadınız?
Canım ilk iki gun genelde uzandim ve dinlendim bol sivi tukettim kabiz olmamak adina pestil falan yedim ilaclarimi duzunli kullandim dinlendigim yerden kalkarken yavas hareket ettm twkrar uzanacagm zaman yavas hareket ettim 2 gunden snra normale dondum yuruyuse ciktim gezdm keyfime baktm ama yukari uzanmak yere egilmek bisiler kaldrmak vs dikkat ettim

Hayırlısıyla hamile olanlar sorum size güzel anneler 💕 Transferden sonra hep yattınız mı acaba ? Diğer iki negatif transferimde sürekli yatmıştım bunda yatmak istemiyorum pek ara sıra kalkıyorum geziyorum evin içinde
Ben hala yatıyorum ara sıra kalkıp geziyorum koltukta oturup televizyon falan izliyorum.
daha çok oturarak ve uzanarak geciriyorum

Merhaba, hastanenin belirlediği kan testi gününden 1 gün önce kan testini yaptırsam kabul edilir mi? Sıfır cıksa ertesi gün bir anda yukselmez sanırım. İdrar testlerim zaten negatif, belirtilerimden de olmadığını anlıyorum. İlaçları kesip bir an önce adet olmak istiyorum.

teşekkür ederim kızlar cevaplar için💕genel olarak dinlenmiş herkes anladığım kadarıyla
Benim 2,5 yaşında kızım var sadece ilk iki gün yatabildim sonra hep ayaktaydım daha sonucum çıkmadı ama inşallah tutmuştur ilk 48-72 saat önemli diye biliorum 5.gün embriyosu ise, Allah ol derse olur 🤲🫶

Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım 26 Eylül transfer günüm bugün transfer günü saymazsak ikinci gün çok kabızlık sorunu yaşıyorum kaysi filan tüketiyorum az evvel gittim ikinmak zorunda kaldım çok sancı yapıyor kullandığımız progesteron fitili kaynaklı olabilir çok kötü durumdayım kullandığınız bir ilaç oldumu

Merhaba, hastanenin belirlediği kan testi gününden 1 gün önce kan testini yaptırsam kabul edilir mi? Sıfır cıksa ertesi gün bir anda yukselmez sanırım. İdrar testlerim zaten negatif, belirtilerimden de olmadığını anlıyorum. İlaçları kesip bir an önce adet olmak istiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 bir bilgim yok benimde ama farketmez diye düşünüyorum 🥲

Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım 26 Eylül transfer günüm bugün transfer günü saymazsak ikinci gün çok kabızlık sorunu yaşıyorum kaysi filan tüketiyorum az evvel gittim ikinmak zorunda kaldım çok sancı yapıyor kullandığımız progesteron fitili kaynaklı olabilir çok kötü durumdayım kullandığınız bir ilaç oldumu
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsun anneciğine 🤲 bir dr unuza danışın isterseniz normalde ilaçlar var tabi ama şimdi kullanmak ne kadar doğru olur bilemedim 🥲

Dubhalac diye bir şurup yazdı doktorum çok işe yaradı bende araştır istersen al birde hemşirene sorabilirsin canım ıkınmamaya çalış

X