- 13 Ağustos 2024
- 1.148
- 1.622
Yaa inşallah benimde yanıltıcı çıkmıştırBende de ana testi pozitif çıkmıştı.internetten bakıp baya korkmuştum.fakat sonra testi tekrarladım,negatif çıktı.sonrasında bir sürü test yapıldı ama bir sorun çıkmadı çok şükür.yanıltıcı pozitif olabiliyormuş
Ben transfer olduğum zamanlarda ilk 3 gün sadece yemek ve wc için kalkiyordum bol su içiyordum arada evin içinde yürüyordum ama çoğunlukla yatiyordum ayaklarimin altina kirlent koyup uzaniyordumTransfer olan arkadaşlar tüm gün yatıyor musunuz ? İlk üç gün ne yapıp ne yapmadınız?
Canım ilk iki gun genelde uzandim ve dinlendim bol sivi tukettim kabiz olmamak adina pestil falan yedim ilaclarimi duzunli kullandim dinlendigim yerden kalkarken yavas hareket ettm twkrar uzanacagm zaman yavas hareket ettim 2 gunden snra normale dondum yuruyuse ciktim gezdm keyfime baktm ama yukari uzanmak yere egilmek bisiler kaldrmak vs dikkat ettimTransfer olan arkadaşlar tüm gün yatıyor musunuz ? İlk üç gün ne yapıp ne yapmadınız?
Ben hala yatıyorum ara sıra kalkıp geziyorum koltukta oturup televizyon falan izliyorum.Hayırlısıyla hamile olanlar sorum size güzel annelerTransferden sonra hep yattınız mı acaba ? Diğer iki negatif transferimde sürekli yatmıştım bunda yatmak istemiyorum pek ara sıra kalkıyorum geziyorum evin içinde
İlk 3 gün hep yatdım sadece tuvalete kalktım. Bide yemek yerken kalkıyordumTransfer olan arkadaşlar tüm gün yatıyor musunuz ? İlk üç gün ne yapıp ne yapmadınız?
İnşallah teşekkür ederimUmudunu kaybetme sakın. Dualarında ısrarcı ol lütfen . Çok okudum buralarda testlerde negatif görüpte kanda pozitif olanları. Rabbim ol derse hiç bişey geçemez
Çok teşekkür ederimCanım benim daha erken olduğu için. Hiç bir şey çikmaz daha. Umudunu kaybetme . Bence testlere inanma. En iyisi kan testini bekle. Sen test yaptikça moralini bozuyorsun. Neqativ düşünme. Daha çok erken
Umarım öyledir rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayal kırıklığına uğratmasınBelki geç tutunmuştur bilemeyiz her duruma hazırla kendini ama tamamen hamile değilim diye bırakma kendini
Benim 2,5 yaşında kızım var sadece ilk iki gün yatabildim sonra hep ayaktaydım daha sonucum çıkmadı ama inşallah tutmuştur ilk 48-72 saat önemli diye biliorum 5.gün embriyosu ise, Allah ol derse olurteşekkür ederim kızlar cevaplar içingenel olarak dinlenmiş herkes anladığım kadarıyla
Ay çok sevindim maşallah sağlıkla inşallah4-7-9. Günlerde yaptım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba, hastanenin belirlediği kan testi gününden 1 gün önce kan testini yaptırsam kabul edilir mi? Sıfır cıksa ertesi gün bir anda yukselmez sanırım. İdrar testlerim zaten negatif, belirtilerimden de olmadığını anlıyorum. İlaçları kesip bir an önce adet olmak istiyorum.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsun anneciğineMerhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım 26 Eylül transfer günüm bugün transfer günü saymazsak ikinci gün çok kabızlık sorunu yaşıyorum kaysi filan tüketiyorum az evvel gittim ikinmak zorunda kaldım çok sancı yapıyor kullandığımız progesteron fitili kaynaklı olabilir çok kötü durumdayım kullandığınız bir ilaç oldumu
Dubhalac diye bir şurup yazdı doktorum çok işe yaradı bende araştır istersen al birde hemşirene sorabilirsin canım ıkınmamaya çalışMerhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım 26 Eylül transfer günüm bugün transfer günü saymazsak ikinci gün çok kabızlık sorunu yaşıyorum kaysi filan tüketiyorum az evvel gittim ikinmak zorunda kaldım çok sancı yapıyor kullandığımız progesteron fitili kaynaklı olabilir çok kötü durumdayım kullandığınız bir ilaç oldumu
Sancidan ölecektim mecburen ıkındım inşallah bişey olmamistirDubhalac diye bir şurup yazdı doktorum çok işe yaradı bende araştır istersen al birde hemşirene sorabilirsin canım ıkınmamaya çalış
Amin inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsun anneciğinebir dr unuza danışın isterseniz normalde ilaçlar var tabi ama şimdi kullanmak ne kadar doğru olur bilemedim