Ben de 27 de Eylül de transfer oldum 3 gündür ben de yapamıyordum bugün biraz hallettim hep sıvı yemeğe çalış yemeklerini hani çok katı şeyler olmasın..bir de osmolak mı ney öyle bir ilaç yazdı .aklında olsun ama yine kendi hemşirene bir danış kullanmadan önceMerhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım 26 Eylül transfer günüm bugün transfer günü saymazsak ikinci gün çok kabızlık sorunu yaşıyorum kaysi filan tüketiyorum az evvel gittim ikinmak zorunda kaldım çok sancı yapıyor kullandığımız progesteron fitili kaynaklı olabilir çok kötü durumdayım kullandığınız bir ilaç oldumu
Bugün 11. Gün ovitrelle etkisi azalmıştır değil mi artık, bilmiyorum kısmet Allah isteyen herkese nasip etsinAy çok sevindim maşallah sağlıkla inşallahben test günümden iki gün önce yapmıştım test günü de katlanmaya bakmıştık dr ile ona göre tarih vermişti kese görmeye ama sizin pazartesi zaten az kaldı
Oldun mu cnm transfer bende yarın olacağım nelere dikkat ettin kuzum yaevet inşallah güzel sonuçlar alacağız :)
Tatlisim hamilesin sen Allahin izniyleeBugün 11. Gün ovitrelle etkisi azalmıştır değil mi artık, bilmiyorum kısmet Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallaah inşallaaaaah yine de kanı görmeden tam sevinemiyorum az kaldı cok azTatlisim hamilesin sen Allahin izniylee
Oldum canım bugün 1. Gün :)Oldun mu cnm transfer bende yarın olacağım nelere dikkat ettin kuzum ya
Benim de hem bel hem de adet sancım varBugün bel ağrım var transferden sonra normal mi kızlar
Bol su iç. Çorba falan iç kuru yemekler yemeSancidan ölecektim mecburen ıkındım inşallah bişey olmamistir
İnsallah bişey olmamistir kuruntu yapma bende ıkındım baya diye çok moralim bozulduBen de 27 de Eylül de transfer oldum 3 gündür ben de yapamıyordum bugün biraz hallettim hep sıvı yemeğe çalış yemeklerini hani çok katı şeyler olmasın..bir de osmolak mı ney öyle bir ilaç yazdı .aklında olsun ama yine kendi hemşirene bir danış kullanmadan öncetamamdir
Kızlar az önce ayağım sehpaya takıldı öne doğru düşüyordum zor tuttum kendimi ama ani hareket yapmış oldum bir şey olmuş mudur
İnşallah bakalım doktorum ne dicek bana bide sen hangi merkezde tedavi gördün kuzumOldum canım bugün 1. Gün :)
Hasta olmamaya dikkat ettim avajado ceviz yedim bol bol dua ettim :)
Şimdi de dinlenme sürecindeyim ilk 3 gün dinlen defi 1 saat yatıyorsan 15 dk yürü hareket et dedi sonra ağır kaldırmandan yemek yapabilir bulaşık yıkayabilitsib başka hiç bişey yapma dedi
5.gün 5aa transferi oldu umarım hepimiz güzel haber alırız
Adet ya da kaşık sancım yok şükür de bel ağrım oluyor ara araBenim de hem bel hem de adet sancım var
Ankara Centrium tüp bebek Recai hocaİnşallah bakalım doktorum ne dicek bana bide sen hangi merkezde tedavi gördün kuzum
Bende aynı gün oldum kabızlık var bende hemşireye sordum daha dönmedi ilaç önermesi için ıkınma oldu gece den inşallah bişey olmamistir Rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallah hepimizin olumlu olur ben dinleniyorum saatte bir kalkıp yürüyüş yapıyorum WC filan sonra yine uzanıyorumKızlar merhaba 26 Eylül yani Perşembe günü 6.
Gün 4bb kalite 1 tane embriyo transfer edildi bugün 3.gunum sizler kaç gün yattiniz olumlu olan arkadaşlar neler yaptınız nelere dikkat ettiniz
Bende Ankara bahçeci Yusuf hocadayım kuzum insallah hakkımızda hayırlısı olsun sen neler kullanıyorsun suan ilaç cnm ben estofeem duphason prednol Progrstan dex iğne folik asit aspirin içiyorumAnkara Centrium tüp bebek Recai hoca
Canim korkma olmamistir o kadardan birsey stres yapmaKızlar az önce ayağım sehpaya takıldı öne doğru düşüyordum zor tuttum kendimi ama ani hareket yapmış oldum bir şey olmuş mudur
Merhabalar insallah guzel sonuclar alirsiniz ben 2 gun bol.bol dinlendim.kabiz olmamak icin brokoli bamya erik pestili tarzi seyler tukettim bol su ictim ama ilk.iki gunu agirlikli yatarak gecirdim.sonra normal hayatima dondum egilmiyorum cok fazla uzanmiyorum yataktan kalkarken yavas hareket ediyorumKızlar merhaba 26 Eylül yani Perşembe günü 6.
Gün 4bb kalite 1 tane embriyo transfer edildi bugün 3.gunum sizler kaç gün yattiniz olumlu olan arkadaşlar neler yaptınız nelere dikkat ettiniz
Bende cok.arastirmistim recai hocayi ama sonra devlette karar kildim hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsinAnkara Centrium tüp bebek Recai hoca