- 19 Eylül 2024
- 382
- 222
- 32
Doktorum 6. Haftada duyariz dedi canimSelam kalp atışı tahminen ne zaman belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum 6. Haftada duyariz dedi canimSelam kalp atışı tahminen ne zaman belli olur
Dulalarimiz seninle canim guzel haberlerini alicaz insallahBugün transfere gidiyorum kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Canim sonucun yanlis olabilir bildigim kadariyla soyle aciklayim sana vucusunda otoummin bir hastalik olabilcegini gosterir ama ayrintili bnde tam bilmiyorum sadece eger bir hastalik belirtin yoksa vazen testte hatadanda suphelenilebiliyormus gebelige engel olmuyor ama bir ilac kullandirtiyirlar diye biliyorumAranızda anti nükleer antikor (ANA) testi yaptıran var mı benim pozitif çıkmış ne demek oluyor nasıl tedavi olunur bilgisi olan var mı gebeliğe engel mi
Bende dün transfer oldum Allah yardımcınız olsun pozitif sonuçlansın inşallahBugün transfere gidiyorum kızlar dualarınıza ihtiyacım var
AminnnBende dün transfer oldum Allah yardımcınız olsun pozitif sonuçlansın inşallah
Aminn canım inşallahDulalarimiz seninle canim guzel haberlerini alicaz insallah
Rabbim yardımcın olsun Umarım herşey gönlünce olurBugün transfere gidiyorum kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Hayırlısi güzelimBugün transfere gidiyorum kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Merhaba ben dün transfer oldum kesinlikle bir belirtim yok bu iyi mi kötü mü bilmiyorum sanki hiçbir işlem olmamış gibi siz ilaç kullaniyor musunuz benim doğal siklustu ve sadece progestan fitil kullaniyorum sabah akşamBende perşembe günü taze çift embriyo transferi oldum kızlar. Erkek faktörü bizimki. biri 5ab diğeri 4ab iki embriyo Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah bizede Bugün belime çok ağrılar girdi normal mi sizce ? İlk günden beri karnımda kasıklarımda ağrı var .
Ben 2 iğne 6 fitil 3 estrofem kullanıyorumMerhaba ben dün transfer oldum kesinlikle bir belirtim yok bu iyi mi kötü mü bilmiyorum sanki hiçbir işlem olmamış gibi siz ilaç kullaniyor musunuz benim doğal siklustu ve sadece progestan fitil kullaniyorum sabah akşam
Teşekkür ederim canımRabbim yardımcın olsun Umarım herşey gönlünce olur
Merhaba çatlatma iğnesini ne zaman oldunuz? Sonucunuz çıktı mıAy ben transferin 3 gününden bu yana test yapıyorum Ama doktorum çatlatma iğnesi vurulduğum için testlerimi dikkate almadı.Bakalım artık hastanedeyim şimdi.Hayırlısı artık ne diyim
Bende ne demek olduğunu anlayamadim kan pıhtılaşmayla ilgili birşey mi ?Canim sonucun yanlis olabilir bildigim kadariyla soyle aciklayim sana vucusunda otoummin bir hastalik olabilcegini gosterir ama ayrintili bnde tam bilmiyorum sadece eger bir hastalik belirtin yoksa vazen testte hatadanda suphelenilebiliyormus gebelige engel olmuyor ama bir ilac kullandirtiyirlar diye biliyorum
Ne gibi bi hastalık belirtisi oluyor ki birşey anlamadım nette yazılanlardanCanim sonucun yanlis olabilir bildigim kadariyla soyle aciklayim sana vucusunda otoummin bir hastalik olabilcegini gosterir ama ayrintili bnde tam bilmiyorum sadece eger bir hastalik belirtin yoksa vazen testte hatadanda suphelenilebiliyormus gebelige engel olmuyor ama bir ilac kullandirtiyirlar diye biliyorum
Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah kendinizi yormayın uzanın dinlenin olumlu düşünün inşallahMerhaba ben dün transfer oldum..bugün belim çok ağrıyor normal mi sizce
Genelde bel ağrısı karın ağrısı bacak ağrısı göğüs ağrısı oluyor, malum kullandığımız hormon ilaçlarından dolayı olabiliyor, ama pozitif olanlarda da oluyor kişiye göre değişiyor belirtilere takılmayınMerhaba ben dün transfer oldum..bugün belim çok ağrıyor normal mi sizce
Canim mesela skolyoz mesela ramotoit bir hastalik akut romatizma vs gbi genetiginde bulunan hastalik turleri dusuklerinden kaynakli tedbir amacli yapilmis demkki insallah olumsuz birsey yoktur sen korkma icini ferah tut ufak ilaclarla cozulr insallah evet pihtilasma sorunuda bir otoummin hastaliktir olabilirNe gibi bi hastalık belirtisi oluyor ki birşey anlamadım nette yazılanlardan