- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
İnşallaaaaaah sonucun pozitif güzel olumlu cıkar canımEe olmuş bu iş bencepozitif görünüyor benm de aynı bu şekilde çıktı silik ama net belli bi silik. İnşallah değerlerimiz de güzel çıkar. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transferini 18inde oldum 28inde test günü dedilerz bakalm yarın öğreneceğiz
Her şeyin bir zamanı vardır, inşallah birdahaki denemenizde sağlıkla kucağınıza alacağınız bir bebeğiniz olur.Merhaba kızlar benım negatıf pozitif olanlara saglıkla kucaklarına alsınlar banada dua edın
Hadi bakalim pazar sabahi bekliyoruz guzel haberleriniİşte ovitrelle her şeyi bozuyorpazar sabahı tekrar yaparım erken gebelikle çok su içiyorum biraz kendimi sıkmam lazım
İnşallah hepimiz için tüm güzellikler bizimle olsun canım benimHadi bakalim pazar sabahi bekliyoruz guzel haberlerini
Merhaba Bebeğin gelişimine göre 6-7. Haftada duyulabilirSelam kalp atışı tahminen ne zaman belli olur
hayırlı olsun diyelim bence,sağlıkla kucağınıza alınMerhaba benim test günüm pazartesi cidden çok az kaldıbende bugün sabah 5 gibi yaptım dayanamadım birde pazar günü erken gebelik deneyeceğim
Şükür pozitifCanım senin sonucun ne oldu aynı gün transfer olmuştuk senle
Benim de pozitif çok şükür ama kanama alanı oluştu 2 gün önce kese gördük eve gittim şarıl şarıl kanamam oldu aynı gün bitti şu an yatıyorum ama yolk sacı göremedi dr senin göründü mü acabaŞükür pozitifsen ne yaptın canım?
Geçmiş olsun inşallah bir şey olmamıştır.Ben daha ultrasona bile giremedim ki haftaya randevu verdi bana.Benim de pozitif çok şükür ama kanama alanı oluştu 2 gün önce kese gördük eve gittim şarıl şarıl kanamam oldu aynı gün bitti şu an yatıyorum ama yolk sacı göremedi dr senin göründü mü acaba
Hayırlı olsun inşallahMerhaba benim test günüm pazartesi cidden çok az kaldıbende bugün sabah 5 gibi yaptım dayanamadım birde pazar günü erken gebelik deneyeceğim
Teşekkürler Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGeçmiş olsun inşallah bir şey olmamıştır.Ben daha ultrasona bile giremedim ki haftaya randevu verdi bana.
Bugün 9.5 gün oldu , 5. Gün embriyosu inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alalımhayırlı olsun diyelim bence,sağlıkla kucağınıza alınkaçıncı gününüz bugün?bir de kaçıncı gün embriyosu?
4-7-9. Günlerde yaptımHayırlı olsun inşallahkaçıncı gün yaptınız testi
Sağol canım benımKuzum dualarim hep seninle rabbim kucagini bos birakmasin insallah
Günaydın hanımlar .Bu gün test günüm.benim gibi test günü bugün olan var mı?