- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
Progestan dex mi yoksa fitil mi? Nasıl kullandınız nasıl kullanmak gerekmişKızlar ben de transfer oldum aldım bebişimiilacı yanlış kullanmışım progestanı
tebrik ederim.hayırlı olsun.katlanarak artsın inşallahKizlar ben pozitif haberini aldim az once rabbim oateyen herkese nasip etwin hepimiz icin dua ediyorum2 gun snra tekrar kan vericem
Insallah canımmtebrik ederim.hayırlı olsun.katlanarak artsın inşallah
Ayyy gözün aydın çok sevindimMerhaba canım çıktı sonucum pozitif çok şükür. Sende inşallah pozitif haberi alacaksın sadece sana naçizane tavsiyem çok havuç ve avakado yedim haberin olsun
kaçıncı gün embriyosuydu ?Selamm bugün transferin 8. Günü hcg değerim 82.5 nasıl sizce arkadaşlarr
Canım elifada bende pozitifi aldım rabbim ksteyen herkeze nasip etsin inşallahInsallah canımmteşekkürler
merhaba bende pgtli oldum. sizde neyi incelediler ?Aa şaşırdım ilkkez duydum demekkı farklı dogru benım pgt lı oldu transferım
Cok sevindim canim saglikla kucagimiza almak nasip olsunCanım elifada bende pozitifi aldım rabbim ksteyen herkeze nasip etsin inşallah
Fitili sabah iki akşam iki demiş ben tek kullanmışımProgestan dex mi yoksa fitil mi? Nasıl kullandınız nasıl kullanmak gerekmiş
Benimde s1 ö1 akşam2Fitili sabah iki akşam iki demiş ben tek kullanmışım
İnşallah güzel haberler alacaksınKızlar benimde yarın test günüm. Heyecanlıyım. 17 eylülde transfer olmuştum. Hiç belirti yok
İnşallah kuzumCok sevindim canim saglikla kucagimiza almak nasip olsun
Canım hiç belirti arama bende yaptım o hatayı , ben pazartesi hamile olduğumu öğrendim hamd olsun .çok belirtim yoktu benim sadece alttan ağrı oluyordu adet olacak gibi , yerleşme kanamasından falan bahsediyor mesela herkes , ama bende olmadı herkeste olmuyo , bugünde 2 kanımı verdim ben , güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıylaKızlar benimde yarın test günüm. Heyecanlıyım. 17 eylülde transfer olmuştum. Hiç belirti yok
Benım 3. Denemem 2. Tuttu ama 8 haftalıkken durdu genetıgıne baktılar 2 embrıyodan bırı tamamen hasarlı ımha edıldı dıgerıde monozomi 22 ydı Ama anne hucresı ıyılestırır deneyelım dedıler oldum bakalımmerhaba bende pgtli oldum. sizde neyi incelediler ?
Merhaba canım benımde 7. Gunum Sabah erken gebelıkde yaptım normalde yaptım bıse cıkmadı ama Alt karnomda agrı var adet olacakmıs gıbıyım 1 saattır agrı dahada arttı varmı blmıyorum Gecmi döllenıyo anlamadım Cuma kan verıcemCanım hiç belirti arama bende yaptım o hatayı , ben pazartesi hamile olduğumu öğrendim hamd olsun .çok belirtim yoktu benim sadece alttan ağrı oluyordu adet olacak gibi , yerleşme kanamasından falan bahsediyor mesela herkes , ama bende olmadı herkeste olmuyo , bugünde 2 kanımı verdim ben , güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla
İçini ferah tut dualarını eksik etme bol bol dua et en iyisi kan sonucu bekle ozamana kadar inşALLAH güzel haberini verirsin buradaMerhaba canım benımde 7. Gunum Sabah erken gebelıkde yaptım normalde yaptım bıse cıkmadı ama Alt karnomda agrı var adet olacakmıs gıbıyım 1 saattır agrı dahada arttı varmı blmıyorum Gecmi döllenıyo anlamadım Cuma kan verıcem
Onları hep yedım Kırmızı pancar suyu da ıcıyorum Onunda cok faydası oluyormuşda bakalım Ya Nasıp Her şey InsaAlalh tutar Ama Testlerde bıse cıkmaması Baksam sılık gıbı ama benmı goruyorum tek blmıyorm Bakalım ne olacakİçini ferah tut dualarını eksik etme bol bol dua et en iyisi kan sonucu bekle ozamana kadar inşALLAH güzel haberini verirsin buradaBen transferden bir gün sonra belime yakı yapıştırdım , bol bol su iç çiğ kabak çekirdeği ye ananas ve avokado ye
Çıktımı sonucunuz :)Daha çıkmadı bekliyorum doktora az önce yazdım msj gelmedi daha
Foto atabilirmisinizOnları hep yedım Kırmızı pancar suyu da ıcıyorum Onunda cok faydası oluyormuşda bakalım Ya Nasıp Her şey InsaAlalh tutar Ama Testlerde bıse cıkmaması Baksam sılık gıbı ama benmı goruyorum tek blmıyorm Bakalım ne olacak