Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Merhaba ben cesaret edemedim çatlatma iğnelerinden dolayı yalancı pozitif çıkabildiği için cuma sabah yapacağım siz yaptınızmı
yok ben de yapmadım vallaha, beklicem ben test günümü. siz çatlatma iğnesi kullandınız mı? ben transfer öncesi kullanmadım ne kadar garip herkes farklı bir yöntem uyguluyor. transferden önceki gün her zamankinden farklı olarak bir tek göbekten aşı yaptım ben o da zarzio diye bir aşı.

Ben çatlatma iğnesi yaptım evet herkesin yöntemi farklı

Merhaba öncelikle yarın hayırlı mutlu güzel haberini bekleyeceğim ve dua edeceğim, Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. Evet genetiğe gitti sağlıklı geldi inş mucize olur

BIlmiyoruma canmm insallah beli olurr yarinn haber verr

Kızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi

Kızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi
Merhaba daha cok erken test için biraz daba sıkın dişinizi 7-8den sonra kana karışıyor idrara daha da sürebilir. Çatlatma iğnesi oldunuzmu

Canım moralini bozmak için çok erken boşuna kan gününü 11/12 gün sonra için vermiyorlar. İdrarda negatif kanda pozitif çıkan bile var o yüzden sabır et inşallah mükâfatını alırsın Rabbim emeğinin karşılığını versin inşallah

Allah razı olsun iyi ki varsınız

Olmadımm, donmuş transferdi benimki o yüzden mi yapmadık acaba
İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız sağlıcakla, bilmiyorum benimde dondurulmuş ben catlatma iğnesi oldum transfer günü ve 1 hafta önce hayırlısı artık

MERHABA KIZLAR cumartesi günü transfer olacak progestan iğne ve fitil verdiler aynı zamanda estroferm ve duphaston iğneden sonra ateş oldu bende daha önce kullanıp başına gelen varmı ..

Teste gittin mi canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…