Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Tabı ekleyım
IMG_7009.jpeg

KIZLAAR KOŞUUUN
Tekli olan testimi pazartesi yapmıştım transfer günü 18.09.2024 diğerini şimdi yaptım koyulaşma var gibi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_7929.jpeg
    IMG_7929.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_7941.jpeg
    IMG_7941.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 58
Benım 3. Denemem 2. Tuttu ama 8 haftalıkken durdu genetıgıne baktılar 2 embrıyodan bırı tamamen hasarlı ımha edıldı dıgerıde monozomi 22 ydı Ama anne hucresı ıyılestırır deneyelım dedıler oldum bakalım
Anladım canım benimde eşimde kromozom anomalisi var sağlıklı embriyo oluşmuyor. 3. Transferim sanş eseri gibi bişey oldu bakalım. Normal tüp bebek hastası gibi değiliz daha zor bence psikolojisi hayırlısı olsun.
Nerede yaptırıyorsun?

Canım hiç belirti arama bende yaptım o hatayı , ben pazartesi hamile olduğumu öğrendim hamd olsun .çok belirtim yoktu benim sadece alttan ağrı oluyordu adet olacak gibi , yerleşme kanamasından falan bahsediyor mesela herkes , ama bende olmadı herkeste olmuyo , bugünde 2 kanımı verdim ben , güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla
Insallah bakalım 💕

Anladım canım benimde eşimde kromozom anomalisi var sağlıklı embriyo oluşmuyor. 3. Transferim sanş eseri gibi bişey oldu bakalım. Normal tüp bebek hastası gibi değiliz daha zor bence psikolojisi hayırlısı olsun.
Nerede yaptırıyorsun?
Bız Genetık test yaptırmadık ama Eger buda tutmasa artık şart..
memorial kayserı

X