- 1 Mart 2021
- 395
- 378
- 33
Öyle de işte daha hareket etmiyor bebişlerimiz hissedene kadar görmeden rahat etmiyor içimiz malesefZaten her haftaya normal şartlarda gitmeye gerek de yokbiraz panik atağım
merhaba opu ile aynı ay taze transfer mi oldunuz? ikiz mi?Ben şimdi 9+2 oldum yani 9 hafta bitmiş mi oluyor doktor öyle hesaplamıyoruz bitti diye bilet demiyoruz dedi e o zaman 8 hafta bitt 9 hafta bitmesine 5 günmü var diyorum o da değil diyor başka matematik hesabı kalmadı
Demi ya bencede öyle işte kimse beni anlamıyorÖyle de işte daha hareket etmiyor bebişlerimiz hissedene kadar görmeden rahat etmiyor içimiz malesef
Biz bizi anlarız bi tek canımDemi ya bencede öyle işte kimse beni anlamıyor
Doğru valla aynen öyle gerçektenBiz bizi anlarız bi tek canım
Canım maşallah çok sevindim güzel haberler almanaBiz 10+3 olduk ilaçlara devam dedi kullanalım dedi arkadaşlar ilaçlar bitmeyecek galiba ağrım var diyince progestanı 3 e çıktı hattaiki hafta sonra ikili taramaya gidecez
Bende pazartesi gidip göreyim bi içim rahat etsin hem doğum günüm de bebişimi görmüş olurumDoğru valla aynen öyle gerçekten
Git gör en güzel hediye :)Bende pazartesi gidip göreyim bi içim rahat etsin hem doğum günüm de bebişimi görmüş olurum
Merak ediyorum çok hiç bir belirtim kalmadı çünküGit gör en güzel hediye :)
Taze değil dondurulmuş transfer benimkimerhaba opu ile aynı ay taze transfer mi oldunuz? ikiz mi?
opu sonrası kaç ay beklediniz acaba ? aradaki süreçte tekrar opu oldu muTaze değil dondurulmuş transfer benimki
Kuzum gene aynı 6+2 gözüküyor dedi yolk saç. Var dedi ama duyamadı kalp atışını haftaya tekrar gel dediC cimbomm1905 canım naptın
Allah Allah ne kadardı boyu falanKuzum gene aynı 6+2 gözüküyor dedi yolk saç. Var dedi ama duyamadı kalp atışını haftaya tekrar gel dedi
6.5 mm di kuzu küçük dedi kistlerle ilgili işte ultrason ve jinekolojik muayene istedi umarım haftaya sağlıklı olduğunu öğrenirim çok yoruldum umudum tükeniyorAllah Allah ne kadardı boyu falan
6.5 mm di kuzu küçük dedi kistlerle ilgili işte ultrason ve jinekolojik muayene istedi umarım haftaya sağlıklı olduğunu öğrenirim çok yoruldum umudum tükeniyor
İnşallah sağlıklı güzel haberler alırsın6.5 mm di kuzu küçük dedi kistlerle ilgili işte ultrason ve jinekolojik muayene istedi umarım haftaya sağlıklı olduğunu öğrenirim çok yoruldum umudum tükeniyor
Ben iki yıla yakındır uğraşıyorum. Birkaç kez ölü oldum. Bu gruptaki herkes opu ile hamile kaldı zatenopu sonrası kaç ay beklediniz acaba ? aradaki süreçte tekrar opu oldu mu
Ama ben her işlem sonrası en az bir adet dönemi ara verdimopu sonrası kaç ay beklediniz acaba ? aradaki süreçte tekrar opu oldu mu