Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

MERHABA KIZLAR cumartesi günü transfer olacak progestan iğne ve fitil verdiler aynı zamanda estroferm ve duphaston iğneden sonra ateş oldu bende daha önce kullanıp başına gelen varmı ..
Bende oluyodu ateş 37 derece oluyodu. Her gün 2, 3 defa olçüyodum. Progesteron iğne vurduktan sonra ateşim yukseliyodu

Benim de Amh 0,66. 4BC transfer oldum bugün 6. Günüm. Senin nasıldı? Transfer sonrası neler yaptın neler uapmadın lütfen paylaşır mısın
Canim benimde 0.62 amh ben hem sigara hem alkol kullaniyordum ikisinide hayatimdan cikarttim ilk olarak ilk iki gun dinlendim sonrasi icin kabiz olmamaya ozen gosterdim kuru kayisi erik pestili tarzi seyler tukettim gunlul bi sabah bi aksam 15 dklil yuruyus yaptm canim duzenli doktorlarin onerdigi ilaclari igneleri kullandim insallah guzel sonuclar alirsin sende benim gibi 🥰

Merhaba öncelikle yarın hayırlı mutlu güzel haberini bekleyeceğim ve dua edeceğim,🙏 Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. Evet genetiğe gitti sağlıklı geldi inş mucize olur🙏
Merhaba canım çıktı sonucum pozitif çok şükür. Sende inşallah pozitif haberi alacaksın sadece sana naçizane tavsiyem çok havuç ve avakado yedim haberin olsun

Canim benimde 0.62 amh ben hem sigara hem alkol kullaniyordum ikisinide hayatimdan cikarttim ilk olarak ilk iki gun dinlendim sonrasi icin kabiz olmamaya ozen gosterdim kuru kayisi erik pestili tarzi seyler tukettim gunlul bi sabah bi aksam 15 dklil yuruyus yaptm canim duzenli doktorlarin onerdigi ilaclari igneleri kullandim insallah guzel sonuclar alirsin sende benim gibi 🥰
Öyle çok sevindim ki senin için. Sağlıkla kucağına al inşallah

X