Bende de öyle tv de ne izlesem ağlıyorumSizde de aşırı duygusallık var mı? Ben her şeye ağlıyorum. Hormonlarım beni tamamen ele geçirdi. Belki de adet olacağımdandır bilmiyorum
Ya yok arıyorum doktor cevap vermiyo msj atiyorum cvp gelmiyor. Yarın bi daha ararımÇıktımı sonucunuz :)
Bende de belirti yoktu canım ona takılma lütfen inşallah güzel sonuç alırsın sende değerlerin ben geliyorum anneciğim desinKızlar benimde yarın test günüm. Heyecanlıyım. 17 eylülde transfer olmuştum. Hiç belirti yok
Evet görünüyor hayırlı olsunKIZLAAR KOŞUUUN
Tekli olan testimi pazartesi yapmıştım transfer günü 18.09.2024 diğerini şimdi yaptım koyulaşma var gibi bakar mısınız
Anladım canım benimde eşimde kromozom anomalisi var sağlıklı embriyo oluşmuyor. 3. Transferim sanş eseri gibi bişey oldu bakalım. Normal tüp bebek hastası gibi değiliz daha zor bence psikolojisi hayırlısı olsun.Benım 3. Denemem 2. Tuttu ama 8 haftalıkken durdu genetıgıne baktılar 2 embrıyodan bırı tamamen hasarlı ımha edıldı dıgerıde monozomi 22 ydı Ama anne hucresı ıyılestırır deneyelım dedıler oldum bakalım
Evet koyulaşma var hayırlı olsunKIZLAAR KOŞUUUN
Tekli olan testimi pazartesi yapmıştım transfer günü 18.09.2024 diğerini şimdi yaptım koyulaşma var gibi bakar mısınız
Hayır, bakmadımİnşallah güzel haberler alacaksınidrarda baktın mı hiç
Insallah bakalımCanım hiç belirti arama bende yaptım o hatayı , ben pazartesi hamile olduğumu öğrendim hamd olsun .çok belirtim yoktu benim sadece alttan ağrı oluyordu adet olacak gibi , yerleşme kanamasından falan bahsediyor mesela herkes , ama bende olmadı herkeste olmuyo , bugünde 2 kanımı verdim ben , güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla
Insallah, iyi dileklerin için teşekkür ederim canımBende de belirti yoktu canım ona takılma lütfen inşallah güzel sonuç alırsın sende değerlerin ben geliyorum anneciğim desin
Ayın 30u hastanemde vereceğim şimdilik takipteyimEvet koyulaşma var hayırlı olsunkan verin biran önce
Bız Genetık test yaptırmadık ama Eger buda tutmasa artık şart..Anladım canım benimde eşimde kromozom anomalisi var sağlıklı embriyo oluşmuyor. 3. Transferim sanş eseri gibi bişey oldu bakalım. Normal tüp bebek hastası gibi değiliz daha zor bence psikolojisi hayırlısı olsun.
Nerede yaptırıyorsun?
Var canım hayırlı olsunKIZLAAR KOŞUUUN
İnşallah sadece takip ediyorum çünkü çatlatma iğnesi olmuştumVar canım hayırlı olsun
Darısı isteyen herkese sağsalim kucaklarımıza alalımVar canım hayırlı olsun
Geçmiştir etkisi canım koyulasmış ınsaAllah varİnşallah sadece takip ediyorum çünkü çatlatma iğnesi olmuştum
Sisteme düşmüyor muYa yok arıyorum doktor cevap vermiyo msj atiyorum cvp gelmiyor. Yarın bi daha ararım