Daha çıkmadı bekliyorum doktora az önce yazdım msj gelmedi dahaCanım bugün seninde ikinci kan günün değil mi beta için
Bende oluyodu ateş 37 derece oluyodu. Her gün 2, 3 defa olçüyodum. Progesteron iğne vurduktan sonra ateşim yukseliyoduMERHABA KIZLAR cumartesi günü transfer olacak progestan iğne ve fitil verdiler aynı zamanda estroferm ve duphaston iğneden sonra ateş oldu bende daha önce kullanıp başına gelen varmı ..
İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız sağlıcakla, bilmiyorum benimde dondurulmuş ben catlatma iğnesi oldum transfer günü ve 1 hafta önce hayırlısı ar
Ayyy çok sevindim Allah sağlıcakla tamamına erdirsinKizlar ben pozitif haberini aldim az once rabbim oateyen herkese nasip etwin hepimiz icin dua ediyorum2 gun snra tekrar kan vericem
Insallah kuzum sagolAyyy çok sevindim Allah sağlıcakla tamamına erdirsin
Bende verdim hâlâ çıkmadı Rabbim inşallah güzel değerleri öğrenmeyi nasip etsin canımDaha çıkmadı bekliyorum doktora az önce yazdım msj gelmedi daha
Canım gözün aydın tebriklerKizlar ben pozitif haberini aldim az once rabbim oateyen herkese nasip etwin hepimiz icin dua ediyorum2 gun snra tekrar kan vericem
Sagol kuzum 144 cikti bugunCanım gözün aydın tebriklerbugün kaç çıktı değerin herşey sağlıcakla ilerlesin inşallah
Insallah guzel haberlerBende verdim hâlâ çıkmadı Rabbim inşallah güzel değerleri öğrenmeyi nasip etsin canım
Benim de Amh 0,66. 4BC transfer oldum bugün 6. Günüm. Senin nasıldı? Transfer sonrası neler yaptın neler uapmadın lütfen paylaşır mısınKizlar ben pozitif haberini aldim az once rabbim oateyen herkese nasip etwin hepimiz icin dua ediyorum2 gun snra tekrar kan vericem
Canim benimde 0.62 amh ben hem sigara hem alkol kullaniyordum ikisinide hayatimdan cikarttim ilk olarak ilk iki gun dinlendim sonrasi icin kabiz olmamaya ozen gosterdim kuru kayisi erik pestili tarzi seyler tukettim gunlul bi sabah bi aksam 15 dklil yuruyus yaptm canim duzenli doktorlarin onerdigi ilaclari igneleri kullandim insallah guzel sonuclar alirsin sende benim gibiBenim de Amh 0,66. 4BC transfer oldum bugün 6. Günüm. Senin nasıldı? Transfer sonrası neler yaptın neler uapmadın lütfen paylaşır mısın
Merhaba canım çıktı sonucum pozitif çok şükür. Sende inşallah pozitif haberi alacaksın sadece sana naçizane tavsiyem çok havuç ve avakado yedim haberin olsunMerhaba öncelikle yarın hayırlı mutlu güzel haberini bekleyeceğim ve dua edeceğim,Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. Evet genetiğe gitti sağlıklı geldi inş mucize olur
Bende her gün avakado yedim hadi inşallahMerhaba canım çıktı sonucum pozitif çok şükür. Sende inşallah pozitif haberi alacaksın sadece sana naçizane tavsiyem çok havuç ve avakado yedim haberin olsun
Benim de 30u. Hayırlı sonuçlarla inşallahBende her gün avakado yedim hadi inşallahtest günüm 30u
Öyle çok sevindim ki senin için. Sağlıkla kucağına al inşallahCanim benimde 0.62 amh ben hem sigara hem alkol kullaniyordum ikisinide hayatimdan cikarttim ilk olarak ilk iki gun dinlendim sonrasi icin kabiz olmamaya ozen gosterdim kuru kayisi erik pestili tarzi seyler tukettim gunlul bi sabah bi aksam 15 dklil yuruyus yaptm canim duzenli doktorlarin onerdigi ilaclari igneleri kullandim insallah guzel sonuclar alirsin sende benim gibi
Canim benim cok tesekkur ederim insallah saglikla ilerlesin insallah isteyen herkese nasip olsunÖyle çok sevindim ki senin için. Sağlıkla kucağına al inşallah
Sukur kuzum cok sevindim tebrik ederimMerhaba canım çıktı sonucum pozitif çok şükür. Sende inşallah pozitif haberi alacaksın sadece sana naçizane tavsiyem çok havuç ve avakado yedim haberin olsun
Anladım yan etkilerinde de varmış zaten ateş yaBende oluyodu ateş 37 derece oluyodu. Her gün 2, 3 defa olçüyodum. Progesteron iğne vurduktan sonra ateşim yukseliyodu