- 26 Nisan 2024
- 138
- 54
- 33
ne yaptınız test yaptınız mı tekrar? benim bugun kahverengi lekelenmem geldiYa içinizi ferah tutun inşallah pozitifi göreceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yaptınız test yaptınız mı tekrar? benim bugun kahverengi lekelenmem geldiYa içinizi ferah tutun inşallah pozitifi göreceğiz
Merhaba ben cesaret edemedim çatlatma iğnelerinden dolayı yalancı pozitif çıkabildiği için cuma sabah yapacağım siz yaptınızmıne yaptınız test yaptınız mı tekrar? benim bugun kahverengi lekelenmem geldi
yok ben de yapmadım vallaha, beklicem ben test günümü. siz çatlatma iğnesi kullandınız mı? ben transfer öncesi kullanmadım ne kadar garip herkes farklı bir yöntem uyguluyor. transferden önceki gün her zamankinden farklı olarak bir tek göbekten aşı yaptım ben o da zarzio diye bir aşı.Merhaba ben cesaret edemedim çatlatma iğnelerinden dolayı yalancı pozitif çıkabildiği için cuma sabah yapacağım siz yaptınızmı
Ben çatlatma iğnesi yaptım evet herkesin yöntemi farklıyok ben de yapmadım vallaha, beklicem ben test günümü. siz çatlatma iğnesi kullandınız mı? ben transfer öncesi kullanmadım ne kadar garip herkes farklı bir yöntem uyguluyor. transferden önceki gün her zamankinden farklı olarak bir tek göbekten aşı yaptım ben o da zarzio diye bir aşı.
hayırlısı olsun hakkımızda :)Ben çatlatma iğnesi yaptım evet herkesin yöntemi farklı
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. 2bb embriyon bence gayet iyi eğer genetiği iyiyse embriyonun içi iyi ise bu kaliteler sadece dış hücre ve plasenta için varlar. Ayrıca anne rahmine giren bu embriyolar doğal ortamında daha güzel gelişebiliyorlar o yüzden moralini asla bozma. Ne 5aa lar tutmuyor ki benim tanıdığım 5aa tutmayan çok fazla. Benim embriyomda 2bb ve ona çok güveniyorum yarın test günüm inşallah seni bilgilendiriririm hayırlı haberlerini bekliyorum
Merhaba öncelikle yarın hayırlı mutlu güzel haberini bekleyeceğim ve dua edeceğim, Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. Evet genetiğe gitti sağlıklı geldi inş mucize olurMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun. 2bb embriyon bence gayet iyi eğer genetiği iyiyse embriyonun içi iyi ise bu kaliteler sadece dış hücre ve plasenta için varlar. Ayrıca anne rahmine giren bu embriyolar doğal ortamında daha güzel gelişebiliyorlar o yüzden moralini asla bozma. Ne 5aa lar tutmuyor ki benim tanıdığım 5aa tutmayan çok fazla. Benim embriyomda 2bb ve ona çok güveniyorum yarın test günüm inşallah seni bilgilendiriririm
BIlmiyoruma canmm insallah beli olurr yarinn haber verrBenim transferimde doktor bana sordu kaç embriyo transfer edelim?.
Bende salak gibi 5 tane diye cevap verdim
doktor diyoki görüyorum çok heveslisin çocuğa.
Doktor transfer odasinda gülme krizine girdi valla.
Ya ben ne bileyim ilk tedavim olumsuz olmuşdu. Dedim yani çok transfer etsek tutma ihtimali çok olur.
Doktor dedi yok 3 tane transfer yapalım. İyiki doktorun sözünü dinledim. Ya 5 i de tutsaydı. Rezil olurdum valla
Şimdi bilmiyorum kaç tane tutmuş. Yarın belli olurmu sizce?
Çok erken yapmışsınız transfer gününü saymazsak 4. Gün dahaKızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi
Daha erken canım. Test yapıp kendini üzme. Test yanıltıyor.Kızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi
Merhaba daha cok erken test için biraz daba sıkın dişinizi 7-8den sonra kana karışıyor idrara daha da sürebilir. Çatlatma iğnesi oldunuzmuKızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi
Çok erken yapmışın canım embiriyo kalıten neydiKızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi
Canım moralini bozmak için çok erken boşuna kan gününü 11/12 gün sonra için vermiyorlar. İdrarda negatif kanda pozitif çıkan bile var o yüzden sabır et inşallah mükâfatını alırsın Rabbim emeğinin karşılığını versin inşallahKızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi
Canım bugün seninde ikinci kan günün değil mi beta içinDaha erken canım. Test yapıp kendini üzme. Test yanıltıyor.
Olmadımm, donmuş transferdi benimki o yüzden mi yapmadık acabaMerhaba daha cok erken test için biraz daba sıkın dişinizi 7-8den sonra kana karışıyor idrara daha da sürebilir. Çatlatma iğnesi oldunuzmu
Yüksek kaliteli demişlerdi 5abÇok erken yapmışın canım embiriyo kalıten neydi
Allah razı olsun iyi ki varsınızCanım moralini bozmak için çok erken boşuna kan gününü 11/12 gün sonra için vermiyorlar. İdrarda negatif kanda pozitif çıkan bile var o yüzden sabır et inşallah mükâfatını alırsın Rabbim emeğinin karşılığını versin inşallah
İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız sağlıcakla, bilmiyorum benimde dondurulmuş ben catlatma iğnesi oldum transfer günü ve 1 hafta önce hayırlısı artıkOlmadımm, donmuş transferdi benimki o yüzden mi yapmadık acaba
Teste gittin mi canım benim hayırlı haberlerini bekliyorumMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun. 2bb embriyon bence gayet iyi eğer genetiği iyiyse embriyonun içi iyi ise bu kaliteler sadece dış hücre ve plasenta için varlar. Ayrıca anne rahmine giren bu embriyolar doğal ortamında daha güzel gelişebiliyorlar o yüzden moralini asla bozma. Ne 5aa lar tutmuyor ki benim tanıdığım 5aa tutmayan çok fazla. Benim embriyomda 2bb ve ona çok güveniyorum yarın test günüm inşallah seni bilgilendiriririm