Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Merhaba ben cesaret edemedim çatlatma iğnelerinden dolayı yalancı pozitif çıkabildiği için cuma sabah yapacağım siz yaptınızmı
yok ben de yapmadım vallaha, beklicem ben test günümü. siz çatlatma iğnesi kullandınız mı? ben transfer öncesi kullanmadım ne kadar garip herkes farklı bir yöntem uyguluyor. transferden önceki gün her zamankinden farklı olarak bir tek göbekten aşı yaptım ben o da zarzio diye bir aşı.

yok ben de yapmadım vallaha, beklicem ben test günümü. siz çatlatma iğnesi kullandınız mı? ben transfer öncesi kullanmadım ne kadar garip herkes farklı bir yöntem uyguluyor. transferden önceki gün her zamankinden farklı olarak bir tek göbekten aşı yaptım ben o da zarzio diye bir aşı.
Ben çatlatma iğnesi yaptım evet herkesin yöntemi farklı

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. 2bb embriyon bence gayet iyi eğer genetiği iyiyse embriyonun içi iyi ise bu kaliteler sadece dış hücre ve plasenta için varlar. Ayrıca anne rahmine giren bu embriyolar doğal ortamında daha güzel gelişebiliyorlar o yüzden moralini asla bozma. Ne 5aa lar tutmuyor ki benim tanıdığım 5aa tutmayan çok fazla. Benim embriyomda 2bb ve ona çok güveniyorum yarın test günüm inşallah seni bilgilendiriririm hayırlı haberlerini bekliyorum

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. 2bb embriyon bence gayet iyi eğer genetiği iyiyse embriyonun içi iyi ise bu kaliteler sadece dış hücre ve plasenta için varlar. Ayrıca anne rahmine giren bu embriyolar doğal ortamında daha güzel gelişebiliyorlar o yüzden moralini asla bozma. Ne 5aa lar tutmuyor ki benim tanıdığım 5aa tutmayan çok fazla. Benim embriyomda 2bb ve ona çok güveniyorum yarın test günüm inşallah seni bilgilendiriririm
Merhaba öncelikle yarın hayırlı mutlu güzel haberini bekleyeceğim ve dua edeceğim,🙏 Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. Evet genetiğe gitti sağlıklı geldi inş mucize olur🙏

Benim transferimde doktor bana sordu kaç embriyo transfer edelim?.
Bende salak gibi 5 tane diye cevap verdim😄😄
doktor diyoki görüyorum çok heveslisin çocuğa.
Doktor transfer odasinda gülme krizine girdi valla.
Ya ben ne bileyim ilk tedavim olumsuz olmuşdu. Dedim yani çok transfer etsek tutma ihtimali çok olur.
Doktor dedi yok 3 tane transfer yapalım. İyiki doktorun sözünü dinledim. Ya 5 i de tutsaydı. Rezil olurdum valla 😂😂
Şimdi bilmiyorum kaç tane tutmuş. Yarın belli olurmu sizce?
BIlmiyoruma canmm insallah beli olurr yarinn 😍😍 haber verr 🍀🤲

Kızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi😔

Kızlar 21inde transfer oldum dayanamadım bu sabah erkek gebelik testi yaptım negatif geldi😔
Merhaba daha cok erken test için🥹 biraz daba sıkın dişinizi 7-8den sonra kana karışıyor idrara daha da sürebilir. Çatlatma iğnesi oldunuzmu

Canım moralini bozmak için çok erken boşuna kan gününü 11/12 gün sonra için vermiyorlar. İdrarda negatif kanda pozitif çıkan bile var o yüzden sabır et inşallah mükâfatını alırsın Rabbim emeğinin karşılığını versin inşallah 🥰

Canım moralini bozmak için çok erken boşuna kan gününü 11/12 gün sonra için vermiyorlar. İdrarda negatif kanda pozitif çıkan bile var o yüzden sabır et inşallah mükâfatını alırsın Rabbim emeğinin karşılığını versin inşallah 🥰
Allah razı olsun iyi ki varsınız

Olmadımm, donmuş transferdi benimki o yüzden mi yapmadık acaba
İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız sağlıcakla, bilmiyorum benimde dondurulmuş ben catlatma iğnesi oldum transfer günü ve 1 hafta önce hayırlısı artık

MERHABA KIZLAR cumartesi günü transfer olacak progestan iğne ve fitil verdiler aynı zamanda estroferm ve duphaston iğneden sonra ateş oldu bende daha önce kullanıp başına gelen varmı ..

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. 2bb embriyon bence gayet iyi eğer genetiği iyiyse embriyonun içi iyi ise bu kaliteler sadece dış hücre ve plasenta için varlar. Ayrıca anne rahmine giren bu embriyolar doğal ortamında daha güzel gelişebiliyorlar o yüzden moralini asla bozma. Ne 5aa lar tutmuyor ki benim tanıdığım 5aa tutmayan çok fazla. Benim embriyomda 2bb ve ona çok güveniyorum yarın test günüm inşallah seni bilgilendiriririm
Teste gittin mi canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum

X