Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Merhaba arkadaşlar ben de dün 6.transferimi oldum geçen ağustos ayında negatif almıştım, 5. Gün embriyosu ama 2bb kalitede kalitesi çok kötü hiç umudum yok bu süreçte evden çalışıyorum öyle sürekli yatmıyorum bundan önce ki denemelerimde genelinde evde dinlenerek geçirdim bu kez evden çalışıyorum oturuyorum evde yürüyüşler yapıyorum kendi yemeğimi kendim hazırlıyorum falan siz neler yapıyorsunuz bu yolda olan herkese dua ediyorum Allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar , ben dün Opu oldum , 1 yumurta toplandı , bugün döllenmesini bekliyorum. Riske atmamak için doktorum yarın transferi gerçekleştireceğini söylemişti eğer yumurtam döllendiyse. Çevrenizde hiç 2. Gün embriyosuyla transfer olan var mı acaba , çok endişeliyim.

Insallah canim benim benimde normalde yarin test gunum ama iste durmadm durdugum yerde insallah olumsuz seylerle karsilasmayiz guzel haberler aliriz

Merhaba canim cevremde hic yok ama takip ettigim forumlarda gormustum insallah guzel haberler alirsin

Insallah canim benim benimde normalde yarin test gunum ama iste durmadm durdugum yerde insallah olumsuz seylerle karsilasmayiz guzel haberler aliriz
İnşallah canım birde transferden sonra kaç kere duş aldınız çok aklıma takılıyor ayakta ılık suyla diyorlar ama

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. 2bb embriyon bence gayet iyi eğer genetiği iyiyse embriyonun içi iyi ise bu kaliteler sadece dış hücre ve plasenta için varlar. Ayrıca anne rahmine giren bu embriyolar doğal ortamında daha güzel gelişebiliyorlar o yüzden moralini asla bozma. Ne 5aa lar tutmuyor ki benim tanıdığım 5aa tutmayan çok fazla. Benim embriyomda 2bb ve ona çok güveniyorum yarın test günüm inşallah seni bilgilendiriririm

Kizlarr nasilsinizz ben iyim ignelerimi oluyorumm yarinn kontrolum var size birsey sorucam transferden sonra nelere dikat edilmesi gerekiyorr

Kizlarr nasilsinizz ben iyim ignelerimi oluyorumm yarinn kontrolum var size birsey sorucam transferden sonra nelere dikat edilmesi gerekiyorr
İlk 72 saat yatak istirahati. Daha sonra yavaş yavaş kalka bilirsin 5 dakika gezin.
Hamur yemekleri olmaz. Kabızlık yapıyor.
Gazlı içecekler olmaz. Gazlı içecekler yerine. Taze sıkılmış meyve suyu iç.
Bol bol su iç kabız olma diye.
Sıcak duş olmaz. Soğuğa yakın ılık su ile duş al.
Vitaminli gıdalara özen göster.
Yani doktor bana bunları söyledi hepsini dikkate aldım. Şimdi hamileyim. İnşallah sende güzel haberler alırsın hayırlı olsun canim. Allah ikiz çocuklar versin sana.amin

Ayy hamileyin duasi tutur derlerr insallah ben dis devlete yasiyorum burda tek embriyo koyuyolar hem yasim kucuk olmana ama olsunn Allah buyuk belki bolunur ikiz olurr tek olsun ama benim olsunn insallah Allahim nasip eder bu tedavim tutar

Ayy hamileyin duasi tutur derlerr insallah ben dis devlete yasiyorum burda tek embriyo koyuyolar hem yasim kucuk olmana ama olsunn Allah buyuk belki bolunur ikiz olurr tek olsun ama benim olsunn insallah Allahim nasip eder bu tedavim tutar
Benim transferimde doktor bana sordu kaç embriyo transfer edelim?.
Bende salak gibi 5 tane diye cevap verdim
doktor diyoki görüyorum çok heveslisin çocuğa.
Doktor transfer odasinda gülme krizine girdi valla.
Ya ben ne bileyim ilk tedavim olumsuz olmuşdu. Dedim yani çok transfer etsek tutma ihtimali çok olur.
Doktor dedi yok 3 tane transfer yapalım. İyiki doktorun sözünü dinledim. Ya 5 i de tutsaydı. Rezil olurdum valla
Şimdi bilmiyorum kaç tane tutmuş. Yarın belli olurmu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…