Canim sen 2ci testini verdinmi sonuç ne çıktı yarın ben 2. testimi verecegimHemde cok yoruyor ama bekelemkten baskada birsey gelmiyir elden sakin sakin bekliyelim
Kuzum bn 2. Yi pazar yaptm 28 cikti dun sabah tekrar aldilar ama onn sonucu cikmadi hala saglik ocaginda almislardiCanim sen 2ci testini verdinmi sonuç ne çıktı yarın ben 2. testimi verecegim
Kuzum bn 2. Yi pazar yaptm 28 cikti dun sabah tekrar aldilar ama onn sonucu cikmadi hala saglik ocaginda almislardanladim
Anladım canım çıkınca yaz olurmu benimki yarın bakalım inşallah güzel çıkar sonuclarimizKuzum bn 2. Yi pazar yaptm 28 cikti dun sabah tekrar aldilar ama onn sonucu cikmadi hala saglik ocaginda almislardi
Merhaba canim cevremde hic yok ama takip ettigim forumlarda gormustum insallah guzel haberler alirsinMerhaba arkadaşlar , ben dün Opu oldum , 1 yumurta toplandı , bugün döllenmesini bekliyorum. Riske atmamak için doktorum yarın transferi gerçekleştireceğini söylemişti eğer yumurtam döllendiyse. Çevrenizde hiç 2. Gün embriyosuyla transfer olan var mı acaba , çok endişeliyim.
Bence guzel bir deger katlanarak artsin insallahSelam 10. Gün beta hcg 184 çıktı düşük mü?
İnşallah canım birde transferden sonra kaç kere duş aldınız çok aklıma takılıyor ayakta ılık suyla diyorlar amaInsallah canim benim benimde normalde yarin test gunum ama iste durmadm durdugum yerde insallah olumsuz seylerle karsilasmayiz guzel haberler aliriz
Canim ben iki gunde bir dus aldm ama genelde soguga yakin dus alirim zaten bir sknti yasamadm sicak su sanirim biraz riskliymisİnşallah canım birde transferden sonra kaç kere duş aldınız çok aklıma takılıyor ayakta ılık suyla diyorlar ama
Evet canım karın kaslarını gevsetiyormus diye okumuştum ayakta ve 15 dk içinde ılık suyla yapın diyorlarCanim ben iki gunde bir dus aldm ama genelde soguga yakin dus alirim zaten bir sknti yasamadm sicak su sanirim biraz riskliymis
Maalesef alamadım. Yumurtam döllenmemiş. Geç döllenme olur diye bekleyecek doktorum ama sanmıyorum. Transferim iptal oldu.Merhaba canim cevremde hic yok ama takip ettigim forumlarda gormustum insallah guzel haberler alirsin
Uzuldum canim rabbim yardimcin olsun insallah en kisa surede bebegine kavusursunMaalesef alamadım. Yumurtam döllenmemiş. Geç döllenme olur diye bekleyecek doktorum ama sanmıyorum. Transferim iptal oldu.
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınUzuldum canim rabbim yardimcin olsun insallah en kisa surede bebegine kavusursun
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. 2bb embriyon bence gayet iyi eğer genetiği iyiyse embriyonun içi iyi ise bu kaliteler sadece dış hücre ve plasenta için varlar. Ayrıca anne rahmine giren bu embriyolar doğal ortamında daha güzel gelişebiliyorlar o yüzden moralini asla bozma. Ne 5aa lar tutmuyor ki benim tanıdığım 5aa tutmayan çok fazla. Benim embriyomda 2bb ve ona çok güveniyorum yarın test günüm inşallah seni bilgilendiriririmMerhaba arkadaşlar ben de dün 6.transferimi oldum geçen ağustos ayında negatif almıştım, 5. Gün embriyosu ama 2bb kalitede kalitesi çok kötü hiç umudum yok bu süreçte evden çalışıyorum öyle sürekli yatmıyorum bundan önce ki denemelerimde genelinde evde dinlenerek geçirdim bu kez evden çalışıyorum oturuyorum evde yürüyüşler yapıyorum kendi yemeğimi kendim hazırlıyorum falan siz neler yapıyorsunuz bu yolda olan herkese dua ediyorum Allah yardımcımız olsun
İlk 72 saat yatak istirahati. Daha sonra yavaş yavaş kalka bilirsin 5 dakika gezin.Kizlarr nasilsinizz ben iyim ignelerimi oluyorumm yarinn kontrolum varsize birsey sorucam transferden sonra nelere dikat edilmesi gerekiyorr
Ayy hamileyin duasi tutur derlerr insallahİlk 72 saat yatak istirahati. Daha sonra yavaş yavaş kalka bilirsin 5 dakika gezin.
Hamur yemekleri olmaz. Kabızlık yapıyor.
Gazlı içecekler olmaz. Gazlı içecekler yerine. Taze sıkılmış meyve suyu iç.
Bol bol su iç kabız olma diye.
Sıcak duş olmaz. Soğuğa yakın ılık su ile duş al.
Vitaminli gıdalara özen göster.
Yani doktor bana bunları söyledi hepsini dikkate aldım. Şimdi hamileyim. İnşallah sende güzel haberler alırsın hayırlı olsun canim. Allah ikiz çocuklar versin sana.amin
Benim transferimde doktor bana sordu kaç embriyo transfer edelim?.Ayy hamileyin duasi tutur derlerr insallahben dis devlete yasiyorum burda tek embriyo koyuyolar hem yasim kucuk olmana ama olsunn Allah buyuk belki bolunur ikiz olurr tek olsun ama benim olsunn insallah Allahim nasip eder bu tedavim tutar