Yok canım ben dondurulmuş transfer oldumÇok silik var gibi ama bence sabahtan yapın çatlatma iğnesi oldunuzmu acaba
Bende dondurulmuş oldum ama ben iğne vuruldum her doktorun farklı yöntemi var galibaYok canım ben dondurulmuş transfer oldum
Aa şaşırdım ilkkez duydum demekkı farklı dogru benım pgt lı oldu transferımBende dondurulmuş oldum ama ben iğne vuruldum her doktorun farklı yöntemi var galiba
Ay siz de benim gibi kardeş için ne mutlu hamilesiniz öyle mibenim de amh düşük. ben bu tüp bebek işlerine 2018 de başladım . gazide raporlu falan da yaptırdım ama sonra yaş geçiyo diye uğraşmafım raporla falan.hayırlısı inşallah canım. benim 3 yaşında oğlum var bir de o da temel hocanın bebeği. dondurulmuş embryolarımız vardı kardeş istedik
Ayyyy çok güzel bi haber hem de kaset test çok heyecanlı inşallah kanda da görelim güzel haberleriniziAyy ben dayanamayıp test yaptım
Kaset teste cok şaşırıldı neden acabaaAyyyy çok güzel bi haber hem de kaset test çok heyecanlı inşallah kanda da görelim güzel haberlerinizi
Her doktor farklı ilaç kullanıyor bilmiyorum dua etmeye devam kendim ve herkes içinAa şaşırdım ilkkez duydum demekkı farklı dogru benım pgt lı oldu transferım
InsaAllah canım tabı Her klinik her doktor yöntem farklı bakalım ınsaAllahHer doktor farklı ilaç kullanıyor bilmiyorum dua etmeye devam kendim ve herkes için
Hassas test değil ya kaset o yüzden çıkması güzel bişiKaset teste cok şaşırıldı neden acabaainşallah iyi sonuçlar gelir hepimize hayırlısı olsun
Ovitrelleden dolayı cok umutlanmak istemiyorum hayırlısıHassas test değil ya kaset o yüzden çıkması güzel bişi
amin inşallah isteyen dileyen herkese inşallah. ilk değerim iyi çıktı ama 2 kez kimyasal olunca korkuyorum biraz.katlanır inşallajAy siz de benim gibi kardeş için ne mutlu hamilesiniz öyle midarısı başımıza inşallah
Evet benm Eylül'de idiBende bi liste gormustum arkadasim.agistos ayinda fln yaomislar oyle bir listedenmi bahsediyorsun iste agustosta transfer olanlar yaslari vs vs yaziyordu
Benim bugün regl günüm dün akıntım vardı ve sanki adet görecekmişim gibi ağrım ama gebelikte akıntı normal diyenler varKızlar benim beyaz renkte akıntım oluyo normalmi sizce
Bende önceleri böyle bir şey yoktu yani. Belkide hamilelikdendir.Benim bugün regl günüm dün akıntım vardı ve sanki adet görecekmişim gibi ağrım ama gebelikte akıntı normal diyenler var
İnşallaaah canımmBende önceleri böyle bir şey yoktu yani. Belkide hamilelikdendir.
Gayet iyi bence hayırlı uğurlu olsunSelam 10. Gün beta hcg 184 çıktı düşük mü?
Selam 10. Gün beta hcg 184 çıktı düşük mü?t
tebrikler.güzel bi değer. katlanarak artması dilğiyle inşallahSelam 10. Gün beta hcg 184 çıktı düşük mü?