• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bugün transfer sonrası 6. Gün bende iyi cesaret ettim rüyamda gördüm sabah kalktım evde test olunca dayanamadım tek çizgi çıksada üzülmem daha erken demiştim ama silik çizgi hemen çıktı. Benimde dondurulmuş 5. Gün embriyo su 2 tane transfer
Sizleri görünce umutlanıyorum yarın bende deniyim bakalım tüm bekleyenler hamiş :anneadayı: olur inşallah 🤲

Benim bugün transferimin 4.günü belki yeni yerleşti inşallah 🙏🏻 nasıl bir sabırsızlık var ki bende idrar testI yapıyorum ve çıkmıyor tabiki 😊 7. Gün kan testi versem varsa çıkar galiba demi?
Yok canim cikmayabilir. Boyle erken testler yapip, sonra uzulen cok oluyo. Erken test yapmayin benim tavsiyem. Gunune kadar bekleyin. Idrar testleri yaniltici olabiliyormus. Yoksa hastanede de idrardan bakarlardi.

Belki anne rahmi iyi gelir diye düşünmuslerdir ama 5.gunde ölecek embriyoyu 3.gunde kime koysalar tutmazdi. Oncelikle embriyololarin 5.gune gitmesi lazım. 5.gune gitmisse yinede tutar demek değil ama şans artar. Dediğim gibi bı DNA hasar testi yaptırmakta fayda var. Sperm seçmekte bı yere kadar. Hasar çoksa iyi spermi seçmekte zor. Saglikli görünen spermler belkide kalitesiz ve hasarlıydi. Temeldeki sorun çözülmedikce aynı sıkıntıları yaşanacaktır.
Illa 5.gün koyulacak die bi durum yok ki?illa 5.güne gitmesi gerek lazım die bisey de yok bence ki ozman neden 2.3.gün embriyolar transfer edilip tutuluyor?🤔🤔

Yok canim cikmayabilir. Boyle erken testler yapip, sonra uzulen cok oluyo. Erken test yapmayin benim tavsiyem. Gunune kadar bekleyin. Idrar testleri yaniltici olabiliyormus. Yoksa hastanede de idrardan bakarlardi.
İğneler çok canımı yakıyo ya istiyorum ki bir an önce varsa da yoksa da belli olsun ona göre devam edeyim iğnelere 😕 beklemez çok zor allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X