• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bugün benim transfer sonrası 15. Gün, pozitifi gördüm çok şükür ama bugün ağrım var , karnımın sol tarafında aynı noktada . Pozitif çıkanlar da var mı böyle bir durum. Sabah eşimle tartıştık ,birazda iş yaptım, egilip kalktım , ondan sonra oldu. Huzursuz oldum .
sakin ol canım. şöyle biraz ayaklarını uzatıp kafanı boşalt. stres iyi değil biliyosun. zaman zaman hepimizde ağrılar devam ediyor. sonuçta pozitif de görsek içerideki minikler kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. öyle düşün. sakin sakin bişeyler iç, müzik dinle.

Benim ki bildiğiniz ateşlenme gibi, üşüme yapıyor. Ayaklarım da buz gibi 🥺 herkeste değişik oluyor heralde canım bilemedim 🙄
[/QUOTE]
Herkeste farkli etki olabilir bunye farkli kullanilan ilaclar dozlar farkli ilaclarinin yan etkilerine bak

sakin ol canım. şöyle biraz ayaklarını uzatıp kafanı boşalt. stres iyi değil biliyosun. zaman zaman hepimizde ağrılar devam ediyor. sonuçta pozitif de görsek içerideki minikler kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. öyle düşün. sakin sakin bişeyler iç, müzik dinle.
Sağol canım, dediğin gibi sakin olmaya çalışıyorum . 😇

Biraz karışık benim hamilemiyim değilmiyim bilmyrm 😀 benim değerlerim biraz az yükseldi doktorum salı günü kese görmeye çağırdı o zaman belli olur
11.gün 23.80
15.gün 63.80
17.gün 296.00
20.gün 743 çıktı
Ama lekelenme yaşıyorum 3gündür doktor normal diyo bakalım hayırlısı
Benim de durum karisik, hayirlisi olsun hakkimizda :)

Biraz karışık benim hamilemiyim değilmiyim bilmyrm 😀 benim değerlerim biraz az yükseldi doktorum salı günü kese görmeye çağırdı o zaman belli olur
11.gün 23.80
15.gün 63.80
17.gün 296.00
20.gün 743 çıktı
Ama lekelenme yaşıyorum 3gündür doktor normal diyo bakalım hayırlısı
Progestan falan kullanıyor musunz

Ben dayanamayıp test yaptım gece rüyamda yapıp çitf çizgi görüyordum uyanır uyanmaz yaptım. Transferin 6. Günü çok erken evet ama sanki silik 2. Çizgi var inşallah sizde görebiliyonuzdur. 2 tane blast transfer edilmişti

Eklentiler

• 20201005_081755.webp
    20201005_081755.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 73
Ben dayanamayıp test yaptım gece rüyamda yapıp çitf çizgi görüyordum uyanır uyanmaz yaptım. Transferin 6. Günü çok erken evet ama sanki silik 2. Çizgi var inşallah sizde görebiliyonuzdur. 2 tane blast transfer edilmişti
Var canım hayırlı olsun😊

Back
X