- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.421
Valla çok iyi çıkmış bence 3.gun icin.Hayirli olsunKızlar nolur yardım edin 3. Gün eöbriyosu 10. Günüm dayanamadım kan testi yaptıedım 42 çıktı anlaöadım nolcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok iyi çıkmış bence 3.gun icin.Hayirli olsunKızlar nolur yardım edin 3. Gün eöbriyosu 10. Günüm dayanamadım kan testi yaptıedım 42 çıktı anlaöadım nolcak
sakin ol canım. şöyle biraz ayaklarını uzatıp kafanı boşalt. stres iyi değil biliyosun. zaman zaman hepimizde ağrılar devam ediyor. sonuçta pozitif de görsek içerideki minikler kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. öyle düşün. sakin sakin bişeyler iç, müzik dinle.Bugün benim transfer sonrası 15. Gün, pozitifi gördüm çok şükür ama bugün ağrım var , karnımın sol tarafında aynı noktada . Pozitif çıkanlar da var mı böyle bir durum. Sabah eşimle tartıştık ,birazda iş yaptım, egilip kalktım , ondan sonra oldu. Huzursuz oldum .
ya o kadar çok kişi test yazıyor ki çok özür dileyerek tekrar soruyorum kaçıncı günlerde kaç kaçtı?Umut var mıdır sizce![]()
Dokuzuncu gün:33 iki gün sonra 44. iki gün sonra 63 iki gün sonra 103ya o kadar çok kişi test yazıyor ki çok özür dileyerek tekrar soruyorum kaçıncı günlerde kaç kaçtı?
Sağol canım, dediğin gibi sakin olmaya çalışıyorum .sakin ol canım. şöyle biraz ayaklarını uzatıp kafanı boşalt. stres iyi değil biliyosun. zaman zaman hepimizde ağrılar devam ediyor. sonuçta pozitif de görsek içerideki minikler kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. öyle düşün. sakin sakin bişeyler iç, müzik dinle.
63 ten 103 güzel bence, stres yapmamaya çalış. genelde yaklaşık 2 kat yükselme istiyorlar 2 günde bir ama yeni tutunuyor olabilir. 2 gün sonraki test sonucun anlatacak aslında tamDokuzuncu gün:33 iki gün sonra 44. iki gün sonra 63 iki gün sonra 103
İki embriyo transver edilmsti
İnşallahh artar63 ten 103 güzel bence, stres yapmamaya çalış. genelde yaklaşık 2 kat yükselme istiyorlar 2 günde bir ama yeni tutunuyor olabilir. 2 gün sonraki test sonucun anlatacak aslında tam
Benim de durum karisik, hayirlisi olsun hakkimizda :)Biraz karışık benim hamilemiyim değilmiyim bilmyrmbenim değerlerim biraz az yükseldi doktorum salı günü kese görmeye çağırdı o zaman belli olur
11.gün 23.80
15.gün 63.80
17.gün 296.00
20.gün 743 çıktı
Ama lekelenme yaşıyorum 3gündür doktor normal diyo bakalım hayırlısı
Artıs güzel amaBenim de durum karisik, hayirlisi olsun hakkimizda :)
Progestan falan kullanıyor musunzBiraz karışık benim hamilemiyim değilmiyim bilmyrmbenim değerlerim biraz az yükseldi doktorum salı günü kese görmeye çağırdı o zaman belli olur
11.gün 23.80
15.gün 63.80
17.gün 296.00
20.gün 743 çıktı
Ama lekelenme yaşıyorum 3gündür doktor normal diyo bakalım hayırlısı
İnşallah güzel sonuçlar alırsın bu yolda olan herkez dualarımdaİnşallah dualarınzda benide unutmayın lütfen![]()
Sizinki neden karışık ?Benim de durum karisik, hayirlisi olsun hakkimizda :)
Evet ama dün gittiğim doktor yeterli gelmiyo sana dedi başka bi iğne yaptı proluton depont diye ondan sonra kanamalarım azaldı çok az ve kahverengiye döndü şimdiProgestan falan kullanıyor musunz
Hadi inşallah kesilir kanamanızEvet ama dün gittiğim doktor yeterli gelmiyo sana dedi başka bi iğne yaptı proluton depont diye ondan sonra kanamalarım azaldı çok az ve kahverengiye döndü şimdi
Var canım hayırlı olsunBen dayanamayıp test yaptım gece rüyamda yapıp çitf çizgi görüyordum uyanır uyanmaz yaptım. Transferin 6. Günü çok erken evet ama sanki silik 2. Çizgi var inşallah sizde görebiliyonuzdur. 2 tane blast transfer edilmişti
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyuVar canım hayırlı olsun![]()