- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.501
Evet olabilir erkenden bu şekilde çıkması durumunda bölünme yaşanmış olabilir kuzum hayırlısı olsun hakkında8.gün ve 10.gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir erkenden bu şekilde çıkması durumunda bölünme yaşanmış olabilir kuzum hayırlısı olsun hakkında8.gün ve 10.gün
Amin canım hepimizçin hayırlısı olsunEvet olabilir erkenden bu şekilde çıkması durumunda bölünme yaşanmış olabilir kuzum hayırlısı olsun hakkında
Evet dusuk çıkıp sonradan güzel artışlara burda şahit oldum dusuk çıkan anneler stres oldular ister istemez ama bazı bebekler anneye daha geç tutunabiliyor ve sonrası normal ilerliyorbence 7. gün bile erken. sen bilirsin canım. ben 12. güne kadar bekledim. pozitif sonucum daha bile geç geldi. ama bazen erken çıkıyor. kimse üzülüp kendisini yıpratmasın, bazen erkenaşamada negatif görüp üzülüyorlar diye söylüyorum.
Ben zaten burda sizin yaşadıklarınızla her gün mutlu oluyorum her gün bir umutla bakıyorum buraya sizlerle mutlu oluyorum yaşadıklarımız aynı seyler aslında hani en azından tüp bebeğe kadar yaşadıklarınızı neler hissettiğinizi biliyorum ve o yüzden herkes pozitif olsun istiyorum sureci iyice öğrendim zaten daha da cok şey öğrenicegim ve yardımcı olacağım ben deçok teşekkür ederim. o kadar tatlı, o kadar pozitifsinki senin kasım ayı sonucunu merakla bekliyorum. beni de mesajla falan haberdar eder misin?
Allahım hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin inşallahKızlar ben de birazdan kan testi yaptırmaya gideceğim . Lütfen dua edinbu defa Kimyasal olmasın ❤
![]()
Aynen haklısın ama işte beklemek çok zor bir de sekizinci gün kanda 400 görenler fln olunca diyorum varsa çıkarbence 7. gün bile erken. sen bilirsin canım. ben 12. güne kadar bekledim. pozitif sonucum daha bile geç geldi. ama bazen erken çıkıyor. kimse üzülüp kendisini yıpratmasın, bazen erkenaşamada negatif görüp üzülüyorlar diye söylüyorum.
Aynı görevimi görüyorlar?Yok kanama hiç olmadı çok şükür diğer iğne fiyatından dolayı degıstırdı
Ama işte kuzum kaç tane örnek gördük bak hiç umudunu kaybetme herkesin bünyesi farklı senin erken ya da dağa geç de tutunabilir bunu unutma sen moralini yüksek tut bak bu çok önemli moral pozitif ol kuzumAynen haklısın ama işte beklemek çok zor bir de sekizinci gün kanda 400 görenler fln olunca diyorum varsa çıkar![]()
Pembemsi olarak çıkıyor genelde ama doktorunuza danışın çok mu siyah yoksa kahverengimiKızlar jel kullanıp kömür gibi çıkan varmı? Normalmi bu başıma geldi demin
Canım bildiğin siyah çıktı anlamadım amaPembemsi olarak çıkıyor genelde ama doktorunuza danışın çok mu siyah yoksa kahverengimi
canım bugün 10. günün daha. ne zaman tutunduğuna bakar. 2 güne bir kan vererek rakamın katlamasını görmen lazım. benim sonuçlarım: 11. gün: 24, 15. gün: 95 (15. günde kimyasal gebelik diye ilaçları kestik, bundan sonraki rakamlar ilaç desteksiz), 19.gün: 471 21 gün: 849 (kese yok) 23. gün: 1536 (kese var) o yüzden moralini düşürme. doktorunun söylediği aralıklarda test yaptırmaya ve ilaçlarını doktorunun söylediği şekilde kullanmaya devam et.Merhaba. 3 gün embriyosu tranageri oldum 25 eylülde. Bugün dayanamadım kan testi testi yaptırdım, 5.87 çıktı. Tecrübesi olan arkadaşlar var mı? Sonucum yükselir mi?
kaldı ki benim 5. gün embriyosuydu geç tutunan. senin kuzucuk daha da minik. sen moralini yüksek tut, iyi beslen.Merhaba. 3 gün embriyosu tranageri oldum 25 eylülde. Bugün dayanamadım kan testi testi yaptırdım, 5.87 çıktı. Tecrübesi olan arkadaşlar var mı? Sonucum yükselir mi?
Kimse umut vermedi de bu rakama.canım bugün 10. günün daha. ne zaman tutunduğuna bakar. 2 güne bir kan vererek rakamın katlamasını görmen lazım. benim sonuçlarım: 11. gün: 24, 15. gün: 95 (15. günde kimyasal gebelik diye ilaçları kestik, bundan sonraki rakamlar ilaç desteksiz), 19.gün: 471 21 gün: 849 (kese yok) 23. gün: 1536 (kese var) o yüzden moralini düşürme. doktorunun söylediği aralıklarda test yaptırmaya ve ilaçlarını doktorunun söylediği şekilde kullanmaya devam et.
yanlış düşünüyosun. nadir de olsa geç tutunabiliyorlar. benim test sonuçlarım böyle: 11.gün: 24 15.gün: 95 (doktor kimyasal dedi, ilaçları kestik. bundan sonraki rakamlar ilaçsız) 19.gün: 471 21.gün: 849 23.gün: 1536 (kese göründü) bu çarşamba yeniden teste ve ultrasona gidicem.Aynen haklısın ama işte beklemek çok zor bir de sekizinci gün kanda 400 görenler fln olunca diyorum varsa çıkar![]()
benim kendi doktorum 849 da bile umut vermemiştiKimse umut vermedi de bu rakama.Teşekkür ederim.
canım tüm dualarım seninle. iyi şeyler düşün. strest yapma nolur.Arkadaşlar hastaneye gidiyoruum kanamam arttı düşük yapıyo olabilirsin gel dedi doktor dualarınızı eksik etmeyiin![]()