• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kizlar ben dun aksam 20:00’de progestan igne oldum. Gece saat 1’de titreyerek uyandim atesim bir iki saat icinde 38,8lere cikti. Covid testi yapildi sonucu bekliyorum😢😢doktor progestan igne ates yapar dedi aranizda boyle bir durum yasayan var mi

Illa 5.gün koyulacak die bi durum yok ki?illa 5.güne gitmesi gerek lazım die bisey de yok bence ki ozman neden 2.3.gün embriyolar transfer edilip tutuluyor?🤔🤔
Sizin durum farklı ama 5.gune gidemediginden bahsetmişsiniz.Neyse ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz bunu sanki eleştiri yapıyormuşum gibi karşılıyorsunuz.Surekli savunmaya geçiyorsunuz. Ben olsam sevinirim yardımcı olmaya çalışıyor insanlar diye.Size tavsiyem hiç bir merkeze sonsuz güven içinde olmayın.

Son düzenleme:
Kizlar ben dun aksam 20:00’de progestan igne oldum. Gece saat 1’de titreyerek uyandim atesim bir iki saat icinde 38,8lere cikti. Covid testi yapildi sonucu bekliyorum😢😢doktor progestan igne ates yapar dedi aranizda boyle bir durum yasayan var mi
Ben gün aşırı vurunuyorum bana hiç bir yan etki yapmıyor sadece sersem yapıyor biraz ama herkesin vücudu farklı belki size ateş yapmış olabilir

Canım bende ayaklarımın yanmasından uyuyamıyorum ateş var içten. Bence progestan yapıyo

canım hormon iğnelerinin böyle enteresan yan etkileri olabiliyor. ben de östrojen desteği çarpıntı yapmıştı mesela. sakin ol.

İğneler çok canımı yakıyo ya istiyorum ki bir an önce varsa da yoksa da belli olsun ona göre devam edeyim iğnelere 😕 beklemez çok zor allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
kafanı meşgul et bence yoksa zaman geçmiyor hiçbirimize. devam ederse ilaçlar iğneler devam ediyor biliyorsun değil mi? testi pozitif aldın, kese görünecek mi, kese göründü yolk sac görünecek mi, o göründü kalp atışı verecek mi diye diye gidiyor engelli koşu gibi :D kaçıncı gündesin?

kafanı meşgul et bence yoksa zaman geçmiyor hiçbirimize. devam ederse ilaçlar iğneler devam ediyor biliyorsun değil mi? testi pozitif aldın, kese görünecek mi, kese göründü yolk sac görünecek mi, o göründü kalp atışı verecek mi diye diye gidiyor engelli koşu gibi :KK70: kaçıncı gündesin?
Transferimin 4. Günü bugün.. hiç bir belirti de yok 🙄 ilk bir pozitif sonuç alsam devamı bir umutla gelir herhalde 😊 7. Gün kan testi yaptırcam bakalım inşallah pozitif sonuçları alırız ya 🙏🏻🙏🏻

evet, ben çok oturabilen biri değilim gerçekten. işten çıkıp spora gidiyordum mesela. veya sabah erkenden koşmaya. akşama mutlaka ev süpürüyorum gelir gelmez. yoksa enerji fazlasından sağa sola sarkıyorum :KK70: evet canım eve bir tane de minik insan eklenecek inşallah, her şey yolunda giderse tabii.
İnsallah gider kuzum insallah yavruna da kavuşursun hayırlısıyla sağlıkla insallah 🥰🤲🏻

Transferimin 4. Günü bugün.. hiç bir belirti de yok 🙄 ilk bir pozitif sonuç alsam devamı bir umutla gelir herhalde 😊 7. Gün kan testi yaptırcam bakalım inşallah pozitif sonuçları alırız ya 🙏🏻🙏🏻
bence 7. gün bile erken. sen bilirsin canım. ben 12. güne kadar bekledim. pozitif sonucum daha bile geç geldi. ama bazen erken çıkıyor. kimse üzülüp kendisini yıpratmasın, bazen erkenaşamada negatif görüp üzülüyorlar diye söylüyorum.

Back
X