- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.481
Ins cnm ben 7. Gunu yapmıstım pozitıf gordum darısı sana ınsCanım ben daha yeniyim transferimin 8 günü test yapmadım bekliyorum test gününü inşallah sağsalim pozitifi görürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins cnm ben 7. Gunu yapmıstım pozitıf gordum darısı sana ınsCanım ben daha yeniyim transferimin 8 günü test yapmadım bekliyorum test gününü inşallah sağsalim pozitifi görürüz
Transfer gününü saymadımTransfer olan günü sayıyor musun? Yedinci günde çıkanda var hemen ümitsizliğe kapılma
Sizin durum farklı ama 5.gune gidemediginden bahsetmişsiniz.Neyse ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz bunu sanki eleştiri yapıyormuşum gibi karşılıyorsunuz.Surekli savunmaya geçiyorsunuz. Ben olsam sevinirim yardımcı olmaya çalışıyor insanlar diye.Size tavsiyem hiç bir merkeze sonsuz güven içinde olmayın.Illa 5.gün koyulacak die bi durum yok ki?illa 5.güne gitmesi gerek lazım die bisey de yok bence ki ozman neden 2.3.gün embriyolar transfer edilip tutuluyor?![]()
Ben gün aşırı vurunuyorum bana hiç bir yan etki yapmıyor sadece sersem yapıyor biraz ama herkesin vücudu farklı belki size ateş yapmış olabilirKizlar ben dun aksam 20:00’de progestan igne oldum. Gece saat 1’de titreyerek uyandim atesim bir iki saat icinde 38,8lere cikti. Covid testi yapildi sonucu bekliyorumdoktor progestan igne ates yapar dedi aranizda boyle bir durum yasayan var mi
Canım bende ayaklarımın yanmasından uyuyamıyorum ateş var içten. Bence progestan yapıyoKizlar ben dun aksam 20:00’de progestan igne oldum. Gece saat 1’de titreyerek uyandim atesim bir iki saat icinde 38,8lere cikti. Covid testi yapildi sonucu bekliyorumdoktor progestan igne ates yapar dedi aranizda boyle bir durum yasayan var mi
Insallah benimki de ignedendirCanım bende ayaklarımın yanmasından uyuyamıyorum ateş var içten. Bence progestan yapıyo
canım hormon iğnelerinin böyle enteresan yan etkileri olabiliyor. ben de östrojen desteği çarpıntı yapmıştı mesela. sakin ol.Kizlar ben dun aksam 20:00’de progestan igne oldum. Gece saat 1’de titreyerek uyandim atesim bir iki saat icinde 38,8lere cikti. Covid testi yapildi sonucu bekliyorumdoktor progestan igne ates yapar dedi aranizda boyle bir durum yasayan var mi
kaçıncı gün testleri bunlar canım? 461 den sonra zaten minimum 900 bekleniyo. ikizlerde dörde yakın katlama bekleniyomuş ama bunlar tabii hep teorik bilgi.Cumartesi 461
Bugun 1109 ikiz olabilir mi acaba
İnşallah öyle bişey olmaz yaaaa☹ama diyelim oldu hemen üzülme bir ay sonra olur. Zamanı değilmis de.Insallah benimki de ignedendirtest pozitif cikarsa transferi ertelicekler
8.gün ve 10.günkaçıncı gün testleri bunlar canım? 461 den sonra zaten minimum 900 bekleniyo. ikizlerde dörde yakın katlama bekleniyomuş ama bunlar tabii hep teorik bilgi.
o zaman olabilirler bence. inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır canım.8.gün ve 10.gün
İnşallah canım çok teşekkür ederimo zaman olabilirler bence. inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır canım.
kafanı meşgul et bence yoksa zaman geçmiyor hiçbirimize. devam ederse ilaçlar iğneler devam ediyor biliyorsun değil mi? testi pozitif aldın, kese görünecek mi, kese göründü yolk sac görünecek mi, o göründü kalp atışı verecek mi diye diye gidiyor engelli koşu gibiİğneler çok canımı yakıyo ya istiyorum ki bir an önce varsa da yoksa da belli olsun ona göre devam edeyim iğnelerebeklemez çok zor allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
![]()
Transferimin 4. Günü bugün.. hiç bir belirti de yokkafanı meşgul et bence yoksa zaman geçmiyor hiçbirimize. devam ederse ilaçlar iğneler devam ediyor biliyorsun değil mi? testi pozitif aldın, kese görünecek mi, kese göründü yolk sac görünecek mi, o göründü kalp atışı verecek mi diye diye gidiyor engelli koşu gibikaçıncı gündesin?
Evet transfer sonrası verdiler.Bebek olursa dusmesin diye. 3 tane 5 gün arayla kalçadan vurduruyorum.Kızlar bugun keseyi gördük çok şükür pruletux iğne yerine proluton depot verdı kullanan var mı
İnsallah gider kuzum insallah yavruna da kavuşursun hayırlısıyla sağlıkla insallahevet, ben çok oturabilen biri değilim gerçekten. işten çıkıp spora gidiyordum mesela. veya sabah erkenden koşmaya. akşama mutlaka ev süpürüyorum gelir gelmez. yoksa enerji fazlasından sağa sola sarkıyorumevet canım eve bir tane de minik insan eklenecek inşallah, her şey yolunda giderse tabii.
bence 7. gün bile erken. sen bilirsin canım. ben 12. güne kadar bekledim. pozitif sonucum daha bile geç geldi. ama bazen erken çıkıyor. kimse üzülüp kendisini yıpratmasın, bazen erkenaşamada negatif görüp üzülüyorlar diye söylüyorum.Transferimin 4. Günü bugün.. hiç bir belirti de yokilk bir pozitif sonuç alsam devamı bir umutla gelir herhalde
7. Gün kan testi yaptırcam bakalım inşallah pozitif sonuçları alırız ya
![]()
çok teşekkür ederim. o kadar tatlı, o kadar pozitifsinki senin kasım ayı sonucunu merakla bekliyorum. beni de mesajla falan haberdar eder misin?İnsallah gider kuzum insallah yavruna da kavuşursun hayırlısıyla sağlıkla insallah![]()