- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.461
Teşekkür ederimBenim de 6.gğn çıkmamıştı 7.gün çok silikti yarın tekrar yapın moralinizi bozmayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBenim de 6.gğn çıkmamıştı 7.gün çok silikti yarın tekrar yapın moralinizi bozmayın
Sizleri görünce umutlanıyorum yarın bende deniyim bakalım tüm bekleyenler hamişBugün transfer sonrası 6. Gün bende iyi cesaret ettim rüyamda gördüm sabah kalktım evde test olunca dayanamadım tek çizgi çıksada üzülmem daha erken demiştim ama silik çizgi hemen çıktı. Benimde dondurulmuş 5. Gün embriyo su 2 tane transfer
İnşallah canım inşallah bende dün bi arkadaş 6. Gün yapıp çıkınca umut oldu inşallah sende hemen görürsün 2. ÇizgiyiSizleri görünce umutlanıyorum yarın bende deniyim bakalım tüm bekleyenler hamişolur inşallah
![]()
Yok canim cikmayabilir. Boyle erken testler yapip, sonra uzulen cok oluyo. Erken test yapmayin benim tavsiyem. Gunune kadar bekleyin. Idrar testleri yaniltici olabiliyormus. Yoksa hastanede de idrardan bakarlardi.Benim bugün transferimin 4.günü belki yeni yerleşti inşallahnasıl bir sabırsızlık var ki bende idrar testI yapıyorum ve çıkmıyor tabiki
7. Gün kan testi versem varsa çıkar galiba demi?
Illa 5.gün koyulacak die bi durum yok ki?illa 5.güne gitmesi gerek lazım die bisey de yok bence ki ozman neden 2.3.gün embriyolar transfer edilip tutuluyor?Belki anne rahmi iyi gelir diye düşünmuslerdir ama 5.gunde ölecek embriyoyu 3.gunde kime koysalar tutmazdi. Oncelikle embriyololarin 5.gune gitmesi lazım. 5.gune gitmisse yinede tutar demek değil ama şans artar. Dediğim gibi bı DNA hasar testi yaptırmakta fayda var. Sperm seçmekte bı yere kadar. Hasar çoksa iyi spermi seçmekte zor. Saglikli görünen spermler belkide kalitesiz ve hasarlıydi. Temeldeki sorun çözülmedikce aynı sıkıntıları yaşanacaktır.
Hayırlı olsun canım kanamam mi varKızlar bugun keseyi gördük çok şükür pruletux iğne yerine proluton depot verdı kullanan var mı
İğneler çok canımı yakıyo ya istiyorum ki bir an önce varsa da yoksa da belli olsun ona göre devam edeyim iğnelereYok canim cikmayabilir. Boyle erken testler yapip, sonra uzulen cok oluyo. Erken test yapmayin benim tavsiyem. Gunune kadar bekleyin. Idrar testleri yaniltici olabiliyormus. Yoksa hastanede de idrardan bakarlardi.
Maşallah canım kaç haftalık olduKızlar bugun keseyi gördük çok şükür pruletux iğne yerine proluton depot verdı kullanan var mı
Yok kanama hiç olmadı çok şükür diğer iğne fiyatından dolayı degıstırdıHayırlı olsun canım kanamam mi var
bana verdi kanaman olunca kullan demişti çünkü
Saol cnm 5+2 oldum haftaya kalp atışı için gıdecmMaşallah canım kaç haftalık oldu
Alttan mi baktı canım benim de yarın bakcak 5+1Saol cnm 5+2 oldum haftaya kalp atışı için gıdecm
Anladım bende şuan prolutex kullanıyorum onuda yazdı kanamam falan olursa bunu kullan demişti hayırlısı inşallahYok kanama hiç olmadı çok şükür diğer iğne fiyatından dolayı degıstırdı
Yok cnm göbekten baktıAlttan mi baktı canım benim de yarın bakcak 5+1
Amin cnm ıns sen kac haftalıksınAnladım bende şuan prolutex kullanıyorum onuda yazdı kanamam falan olursa bunu kullan demişti hayırlısı inşallah
Kalp atışını da duydunuz muKızlar bugun keseyi gördük çok şükür pruletux iğne yerine proluton depot verdı kullanan var mı
Darısı başıma inşallah canımYok cnm göbekten baktı
Canım ben daha yeniyim transferimin 8 günü test yapmadım bekliyorum test gününü inşallah sağsalim pozitifi görürüzAmin cnm ıns sen kac haftalıksın
Hayr cnm haftaya dedıKalp atışını da duydunuz mu
İnş cnm inş Rabbım yardımız olsun ınsDarısı başıma inşallah canım