Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Amin canım inşallah...bende bugün her ikisinide ayrı ayrı duydum kalp atışlarını.. vuc vuc vuc....

Amin canım inşallah...bende bugün her ikisinide ayrı ayrı duydum kalp atışlarını.. vuc vuc vuc....
Çok mutlu oldum canım , rabbim her ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşaallah vaktiyle günüyle dünyaya gelirler , Çok dikkat et, kendine de bebişlere de iyi bak ❤❤

Çok mutlu oldum canım , rabbim her ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşaallah vaktiyle günüyle dünyaya gelirler , Çok dikkat et, kendine de bebişlere de iyi bak ❤❤
Ben çok üzüldümgrubumuzun ilk ikiz annesi inşallah sağsalim bu evladını kucağına alırsın

B Benimde negatif sonuç 10. Gunde 1.20 cikti helal olsun inşallah bizede o mutluluğu tattırır

Bende dün çok üzüldüm ağladım. Sabah kalktım gözler davul gibi olmuş .Bazen aglamakta iyi oluyor. Surekli içe atmak kötü. Bugun daha iyiyim. İns bı dahakine iyi sonuc alırız

Üzülmemek imkansız ama yılmamak önemli, pes etmemek önemli. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun kızlar. Zor bir süreç, sıkıntılı, uzun bir yol. Yolun başında olanlar inşallah çok da uğraşmadan kavuşursunuz, yolda bir hayli ilerlemiş olanlar (tıpkı benim gibi ) da inşallah daha fazla uğraşmadan yavrularına kavuşurlar

Çok kötüyüm hala kahverengi akıntılarım devam ediyor regl kanaması gibiydi dün bitti sandım şimdi yine kahverengi akıntım su gibi gelmeye başladı kimyasal gebelik ihtimali artmaya başladı artık sizde kanama akıntı vs sıkıntıları oldu mu kızlar daha sonrasında değerleriniz nasıl gelişti kendimi kötüye alıştırmak istiyorum ama bir yandan çok üzülüyorum

Sevinclerimizle huzunlerimiz karisti. Hikayelerimiz okadar benzer ki birbirimizi anladigimiza suphem yok. Olumsuz sonuc alan arkadaslar umarim en yakin zamanda tedavisiz bir sekilde hamile kalir kucaginiza alirsiniz. Mucizelere inanmaktan baska caremiz yok. Hamisler insallah bi sorun yasamadan tamamlarsiniz. Biliyorum ki once sevinip hissedip sonra kaybetmek oldukca can acitiyor hicbirimizin bunu tecrube etmemesi dilegiyle.

Ben hala lekeleme yaşıyorum üstelik dün kahverengi değil direk kırmızıydı,tabi hemen doktorum yine iğne takviyesi verdi ..bugün de yakınımdaki hastanede kadın doğuma gittim.. Çok şükür kanama alanı görmedi yani ,lütfen çok üzülmeyin,belki yerleştikçe oluyor böyle şeyler..

Teşekkür ederim biraz olsun cevap almak konuşmak rahatlatıyor ama değerlerimde istenildiği gibi yükselmiyor çift embriyo transferi yapıldı ama doktor beklenilenden düşük gelişme diyor kötü hissetmeden duramıyor insan iki gün progestanı iğne takviyesiyle aldım doktor yerleşmede olabilir düşükte dedi düşük riski hala devam ediyor sanırım
iğneden sonra azaldı kanama ama bugün yine olunca moralim bozuldu yarın sanırım yine iğne takviyesi yapacağım inşallah tutunur miniklerim

İnşallah rabbim yardımcımız olur canım ...değerlerin normale döner dua etmeye devam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…