Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bu arada Şuan ayrıntı yazamıyorum ama öyle destansı bir hikayem var ki yolum çok uzun ve çetrefilli .Umudumu hiç kaybetmeden rabbime güvendim.Bir gün çocuğuma sağlıkla kavuşunca tüm yaşadıklarımı uzun uzun anlatacağım ama Şuan kendime bile bu durumu söylemekten korkuyorum .Sadece tek diyeceğim UMUDUNUZU KAYBETMEYİN.NASİBTE VARSA NASİB OLUYOR.

Kanında ne problem var canım ya merak ettım bende kımyasal yasayınca

Kanında ne problem var canım ya merak ettım bende kımyasal yasayınca
Cok net hatirlamiyorum pihtilasmanin tam tersimi vardi acaba yani kani yogun degil daha akiskandi yanlis telafuz etmekte istemiyorum bi hap kullanmisti basit bir sorunmus yani gecmis zaman aklimda kalmadi cok

En guzeli bakilmasi bencede. Umarim guzel olur hersey. Ayni anda mi yapilacak iki islem

v vakti gelmeden hicbisey olmuyor iste

Cok net hatirlamiyorum pihtilasmanin tam tersimi vardi acaba yani kani yogun degil daha akiskandi yanlis telafuz etmekte istemiyorum bi hap kullanmisti basit bir sorunmus yani gecmis zaman aklimda kalmadi cok
Anladım canım. Bana da doktorum bır sonrakı transferden sonra kan sulandırıcının dozunu artıracam tek şüphem o demişti.

Öncelikle çok şükür canım...Allahın izniyle tabiki duyacaksın sen içini ferah tut olurmu...

ben Onu sordum canim çagimizin hastaligi dedi artik sebepsiz anne karninda olumler okadar cokki. Bunun en temel sebebide beslenmemiz hazir gida tuketmemizmis maalesef dogal diye bisey kalmadigindan yapacak bisey yok. Sadece ailemde dogal yolla gebe kalip kaybeden 4 tanidigim var biraz daha cemberi genisletsem bu rakam artar. Oyleki doktorlar iki dusuge kadar normal kabul ediyor artik. Tup bebeklede cok alakali degil sorun tamamen teknolojinin getirdigi nimetlerin bizden götürdükleri

O kadar güzel yazmışsınız ki her satıra imzamı atarım. Aynı şekilde hissediyorum gerçekten. Biri negatif alınca ya da gebelik sonlanınca sanki benim hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum. Bu acıyı sadece yaşayanlar bilir. İlk geceden hamile kalanlar, yanlışlıkla hamile kalanlar bizi çok komik buluyordur belki de çocuk bu kadar abartılır mı diye. Ama işte imtihan olmayınca bilinmiyor. Ancak o derdi çeken bilir.

Kızlar ben bugün beta baktırdım ama diğerlerinden farklı bi yerde baktırdım. Sonuç çok fazla değişir mi kurumdan kuruma sizce? Bi de beta baktırmaya ne zaman son vermeliyim? Benim doktorum yok ben öyle kendi başıma takılıyorum

kimyasal gebelikle ilgilide severek takip ettigim bir doktor demistiki. Biz kadinlara son adetin ilk gununden itibaren 35 gun gecmeden test yapmayi onermiyoruz. Artik erken gebelik testleri hassas testler derken adet gunu gelmeden idrardaki coz az beta bile tespit ediliyor ve gebelik yakalaniyor. Ama henuz adet gecikmemis. Erken yapilan testlerle kimyasal gebelikler yakalanmaya basladi. Eskiden yokmuydu kimyasal vardi sadece erkenden gebeligi tespit edecek teknoloji yoktu. Kadin kimyasal gecirdiysede farketmiyordu adet oldum zannediyordu. Erken test yapip kimyasallari yakalayip umutlanip sonra hayal kirikligina ugramayin diye devam etmisti.kimyasal gebeligin uzerinde cok fazla durmuyolar onemsemiyolar bile kadinlarin cogu bunu hayatlari boyunca defalarca yasiyomus.
E bizde tup bebekte testlerimizi erkenden yapiyoruz malum o yuzden yakaliyoruz. Eskiden bi kadin hamile oldugindan suphelendiginde doktora gidince kesede gorunurmus kalp atisida alinirmis. Artik okadar erken ogreniyoruzki kanda takip ayri kese gorunmesi ayri kalp atisi ayri bunlar hep stres iste. ☺☺ doktorun yalancisiyim boyle demisti valla ama aklima yatti yani bende cok yapmisimdir adete gunler kala testler hatta oyleki her defasinda uzak ve fatkli eczanelerden test alirdim deli mi bu demesinler diye

Mantıklı yani eskilerde hiç böyle şeyler yoktu gerçekten o kadar zararlı şeylerle işlenmiş gıdalarla besleniyoruz ki tamamen vücudun dengesini bozduk.

bazı aylar belki sadece adet olduk sanıyoduk ama belki o ay kimyasal gebelik olmuştur biz farketmeden . Test falan yapmadığımzdan kendiliğinden olup gidiyordur. Şimdi erken test yapıp pozitif sanıp kimyasala dönünce üzülüyoruz bilmesek daha kolay katlanılıyor.

3740 en son yaptirdigimdi keseyi gordu daha istemedi. Ama bi tane daha yaptirip 10 binleri gormek icimde kalmadi degil. Sen niye doktorsuz takiliyosun

A Aynen canim yazdim bi sonrakinde kimyasalla ilgili dinlediklerimi. Ben tamamen teknoloji ve beslenme diyorum dedelerimiz nenelerimiz 8-10 cocuk yapiyodu takir takir oluyomus iste

Keyif alıyorsan bence devam...nolmuş yani belki değişikliğe aş eriyoruz..

Aşırı mantıklı yani çok ikna oldum şu an. Eskiden insanlar doktora gidiyorlar hooop iki aylık hamile. Kimyasal derdi yok beta takibi yok kese göründü mü derdi yok kalp duyuldu mu derdi yok. İlk gittikleri ultrasonda Nur topu gibi çocuk görüyorlar . biz gün sayıyoruz 3 hafta iki günlük bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…