Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Evet gün muhabbeti konusunda bende yorum yapacgım. Hep buralrda okurdum 5.gün daha ıyı. Kolay tutar vs.
Bende hep 5.gün embrıyoları ıstedjm doktorumdan. 3.4.5. Tedavım 5.gün embrıyolarıyla oldu. 3.tedavımde düşük yaptım. 6 haftalık. Dıgerlerı hıc tutmadı.
6.son tedavımde doktorum 3.hün embrıyosu transfer ettı. Çok üzüldüm. Doktora neden dedım. 5e gıtmez mı dedım. Gider dedı ama böyle olsun dedı.
Kızdım kendı kendıme tutmayacak neden 3.hün embrıyosu. Doktora kızdım. Esımle diğer tedavı ayını bıle konusmustuk.
Benım bebeğim tuttu...
Tabii sonrası hüsran oldu. Kimyasal gebelıkle düştü.
Velhasılkelam doktorunuza güvenın. 3 mü 5 mi takılmyın.olacagı varsa 3 de tutuyor 5 te. Sorgulamayın. Verecek olan Allah.

Ben 3. Denemeden önce ameliyat olacağım . laporoskopi artı histerokopi , Doktorum ameliyat dedi , iki kere kimyasal olmasının altında bir neden yatıyor dedi . Belki tüplerim açılır inşallah da kendiliğimden hamile kalırım . Ya da bağlanıp çıkacak Ya da alacak . Daha yeni toparlanıyorum . Ve adetten hemen sonra ameliyat olacağım . Zaten 3. Denemeyi yapacak yürek kalmadı bende . Hep kimyasal oluyor vardır bir hayır , Allah hepimizin yardımcısı olsun

Alttan mı muayene ediyor ultrasyon mu Canım

Ya gerçekten mi ne güzel bir haber..değerlerin benden bile yüksek inanamıyorum... ne zaman kese görmeye gideceksin acaba,?
Bugün kese görmeye gittim ultrasyonla baktı biri çok net diğerini de 2 embriyo dediğin için görebildim dedisonradan büyüyebilir dedi her cuma kontrol edecez dedi çok dua edin lütfen bende kalp atışlarını duyayım hiö duyamadım şimdiye kadar

Sana katiliyorum. İlk transferim 5.Gundu iyi olduguda soyleniyodu 9.haftada kalbi durdu. Bu defa 3. Gun transfer edildi bende takildim ilkten acaba 5e gidemeyecek kadar kotumuydu vs diye. Snra biraz arastirdim. Bu durum tamamen hastaya ve embriyolara gore sekil aliyomus 3.gun tranafer edilenleri bazi durumlarda 5 e kadar bekletip risk almiyolarmis hicbir labaratuvar ortami anne rahminden iyi degildir demisti bi doktor. eger 5e gitmeti denesek belkide embriyo olecek ama anne karninda tutunacak. Yani bu isin tedayi cok 5e giden sahane 3 e giden kotu diye bisey yok.
Doktorum bana transfer esnasinda dediki bi hastam vardi adinida verdi Okul yillarindan taniyodum bende onu tesaduf ayni donem ayni doktora tedavi oluyoduk hemen anladim ondan bahsettigini. Orta kalite transfer ettik ona sana iyi kalite ettik onunki dogdu seninki dustu. Snra onlar orta kalite dondurdu hatirliyorum embriyolog onlara dondurulacak kalitede degil demisti yinede dondurdular biz dondurmamistik ozaman bizede dondurulacak kalitede degil demistiler. sonra bu cift orta kalite dondurulmusuda transfer etmisler ve o da dogmus. Doktorum anlatinca merak ettim sosyal medyasina baktim iki oğluşu var masallah onlara. ❤❤❤
Demem o ki doktorcumda dedi bu is nasip kismet isi biz elimizden geleni yapiyoruz ama ilahi güç karsisinda yapacak bisey yok. kimse kaliteli kesin tutacak eyvah orta kalite tutmuycak gibi seylerle kafasini doldurmasin. En iyi kaliteydi kaybettigim bebegim. Hic bisey garanti degil inanacaz sabredecez eger biz inanmazsak o minik kalp nasil dirensin

Bu Bu sahane Mesaji gormemisim resmen ❤❤❤ saglikla gelsinler insallah

Kuzenimde cok sayida kimyasal yasadi sonra anlasildi kaninda bir problem oldugu. Nasil tedavi uygulandi bilmiyorum bahcecide kavustu oglusuna sende kavusacakain insallah dedigin gbi belkide tedavisiz. Benim ilk tup bebek dusuk olunca histereskopi oldum ve ertesi ay dogal gebelik yasadim gerci o da dustu ama 5 senede ilk defa dogal gebelik yasadim sende neden olmasin ki

Gerçekten bu topikte çok fazla negatif, çok fazla kimyasal, çok fazla düşük, çok fazla kanama, çok fazla düzensiz beta vardı. Yani hep böyle mi acaba her dört tüp bebekten biri negatif biri kimyasal biri düşük biri pozitif mi oluyor. Artık ben de her gün kimyasala dönmesini ya da düşük olmasını bekler oldum Pozitif çıkmakla herşey bitmiyomuş demekki. Gönül ister ki herkes pozitif alsın hiç bi olumsuzluk olmasın. Ama demekki vardır bunda da bi hayır. Daha fazla dua etmeliyiz demekki

8-9 haftalarda kaybeden de çok acaba bu sorunlar tüp bebekle hamile kalanlarda mı oluyor sadece yoksa normal yolla hamile kalanlarda bu tarz şeyler yaşıyo mı merak ettim.

Aynen öyle bebek için en iyi yer uygun bir anne rahmi. Rahmin hazır durumda olması. Benim bütün tedavilerimde transfer günü işlem bittiğinde Dr um hep tutmaması için hiçbir neden yok dedi. Hep 2 embriyo transfer edildi. Embriyo iyi, rahim iyi, yumurta iyi bla bla bla. Ama olmadı kan testinde 0 ın üstünde bir değer hiç görmedim. Nasipte ötesi yoktur.

Ben bı yazi okumuştum. Doğal yolla olmasını engelleyen şeyler tüp bebekle olan hamileliktede sıkıntıların olmasına neden oluyor. Kimyasal gebelik erken gebelik testi yapanların yuzde 50 sinde oluyormuş. Bizler tabi kontrol altında olduğumuzdan erkenden test yapılıyor.Hamileyiz sanıyoruz sonra değer düşüyor. Kimyasal olduğu anlaşılıyor. Normaldede insanlar kimyasal yaşıyor ama farkında olmadan adet oluyor belkide.

Banada tüm doktorlar şansın çok yüksek falan derdi. İki embriyo konuldu. Sonuç 8.8 İns yarın son kez kanda bakılsinda şu iğneleri, ilaçları birakayim.

Yarın siz de kan verceksiniz Değil mi?
Tüm iyi dileklerimle 2 kat yükselmeyi görmenizi diliyorum...

Aslında doktorum bütün önlemlerini alıyor test yapmadan , kan sulandırıcı ilaçları vermeden başlamıyor ,benim tüplerim tıkalı ya belki başka bir sıkıntı vardır içerde diye ki %90 içerde bir problem var diyor bakalım inşallah hallolacak bir sıkıntıdır ben de öyle umuyorum

Banada tüm doktorlar şansın çok yüksek falan derdi. İki embriyo konuldu. Sonuç 8.8 İns yarın son kez kanda bakılsinda şu iğneleri, ilaçları birakayim.
5 in üstüymüş inşallah beklenmedik şekilde artık göstermiştir. İnsanın nasibinde ne varsa o üzüntülerinizi gördükçe kendimi hatırlıyorum hep her test günü hastaneye giderdim eşim çalışıyor izin alamaz telefon bekler benden, sonuç beklemek ölüm, kağıdı elime aldığımda gördüğüm o negatif... Hastaneden bir ruh gibi çık gözler dolu ağlamak iste ama tut kendini eve gidene kadar dişlerini sık. Takside gözlerinden yaşlar boşalsın ama gram ses çıkmasın dudaklarından. Eve gideyim bağıra çağıra ağlayayım ortalığı ileteyim diyerek kendini sakinleştir. Eve girdiğinde bütün bu istek yok olsun ağlayama, bağırama, konuşama... Ahh ahh her negatif olanda kendimi hatırlıyorum herkesle beraber bir kez daha üzülüyorum, bir kez daha içim yanıyor, çoğuna cevap bile yazamıyorum...

Evet o kadar güzel durumu özetlemişsinki çok tatlısın.Gercekten insan yazacak bişey bulamıyor. İns güzel gönlünüze göre sonuçlar alırsınız

Yarın siz de kan verceksiniz Değil mi?
Tüm iyi dileklerimle 2 kat yükselmeyi görmenizi diliyorum...
İns canım ümidimi kestim çünkü hic 8 den yükselen duymadım. Buyuk ihtimal kimyasal. Çok teşekkür ederim. Sizinde ins hep böyle yükselsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…