- 9 Ekim 2020
- 28
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.261
Amin inşallah canım hepimiz hayırlı ve güzel haberleri alırız inşallahİnşallah rabbim yardımcımız olur canım ...değerlerin normale döner dua etmeye devam inşallah..
her seferinde başka bir şey söylüyorlar bunlarTek kese gorundu. İkinci embryo tutunamamistir dedi. Kalp atisi var hala ama yolk olmasi gerekenden buyukmus. Muhtemelen gelisim/kalp atisi kendiliğinden duracakmis
Bana da aynısını söyledi bugün canım normalde 5+4 ama doktor +5+6 dediPazartesi gittiğimde 6 haftalık dedi doktor ama happy momdan takip ediyorum daha geride gösteriyor
Evet gün muhabbeti konusunda bende yorum yapacgım. Hep buralrda okurdum 5.gün daha ıyı. Kolay tutar vs.İşte bu gün muhabbeti 5.gün 2.gün falan insanların hangi gruplarda olduklarını unutup bir umut bekleyen içi umut dolu insanlara yumurtalarım çok kaliteli Dr um öyle söyledi,embriyom 5.gün iki tane iyi kalite transfer edildi,en iyi en iyi en iyi gözlere sokma çabası. Bizi biz bile anlamıyorsak kim anlayacak acaba?? Kimsenin belirtisi kimseyle aynı olmaz, embriyo 5.gün diye daha iyi tutmaz, dondurulmuş olunca daha mükemmel sonuçlara ulaşılmaz Allah verir nasip eder ya da etmez bizler de bunun için çabalarız. Hamile kalmayı başaranlar çok iyi embriyoları olduğu için veya mükemmel kusursuz bir rahime sahip oldukları için değil artık onlara nasip olduğu için yaşarlar bu kutsal duyguyu. Bazen sebepsiz yere tutmaz hemde defalarca oysaki embriyo çok kalitelidir, rahim uygundur. Ama öyle bir rahime tutunur ki Dr umut kesmiştir ki en yakın arkadaşım çok şükür yeni doğum yaptı tutmaz denilen bir rahimde tutundu ve doğdu o minişyani bırakalım artık embriyomuzla övünmeyi, kalitemizi anlatmayı. Takvim yapanları çok iyi anlıyorum herkesin içinde olur bu amaç kimsenin gözüne sokmak değildir o kendi mutluluğunu yaşamaktır. Ama onun dışında muhteşem arkadaşlar vebal alıyorsunuz belki de birilerini strese sokuyorsunuz boş yere. Bu gruplarda hepimizin 3 düşünüp bir konuşması lazım diye düşünüyorum. Allah herkese muradını versin
Alttan mı muayene ediyor ultrasyon mu CanımSelam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdine diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.
Bugün kese görmeye gittim ultrasyonla baktı biri çok net diğerini de 2 embriyo dediğin için görebildim dediYa gerçekten mi ne güzel bir haber..değerlerin benden bile yüksek inanamıyorum...ne zaman kese görmeye gideceksin acaba,?
Sana katiliyorum. İlk transferim 5.Gundu iyi olduguda soyleniyodu 9.haftada kalbi durdu. Bu defa 3. Gun transfer edildi bende takildim ilkten acaba 5e gidemeyecek kadar kotumuydu vs diye. Snra biraz arastirdim. Bu durum tamamen hastaya ve embriyolara gore sekil aliyomus 3.gun tranafer edilenleri bazi durumlarda 5 e kadar bekletip risk almiyolarmis hicbir labaratuvar ortami anne rahminden iyi degildir demisti bi doktor. eger 5e gitmeti denesek belkide embriyo olecek ama anne karninda tutunacak. Yani bu isin tedayi cok 5e giden sahane 3 e giden kotu diye bisey yok.İşte bu gün muhabbeti 5.gün 2.gün falan insanların hangi gruplarda olduklarını unutup bir umut bekleyen içi umut dolu insanlara yumurtalarım çok kaliteli Dr um öyle söyledi,embriyom 5.gün iki tane iyi kalite transfer edildi,en iyi en iyi en iyi gözlere sokma çabası. Bizi biz bile anlamıyorsak kim anlayacak acaba?? Kimsenin belirtisi kimseyle aynı olmaz, embriyo 5.gün diye daha iyi tutmaz, dondurulmuş olunca daha mükemmel sonuçlara ulaşılmaz Allah verir nasip eder ya da etmez bizler de bunun için çabalarız. Hamile kalmayı başaranlar çok iyi embriyoları olduğu için veya mükemmel kusursuz bir rahime sahip oldukları için değil artık onlara nasip olduğu için yaşarlar bu kutsal duyguyu. Bazen sebepsiz yere tutmaz hemde defalarca oysaki embriyo çok kalitelidir, rahim uygundur. Ama öyle bir rahime tutunur ki Dr umut kesmiştir ki en yakın arkadaşım çok şükür yeni doğum yaptı tutmaz denilen bir rahimde tutundu ve doğdu o minişyani bırakalım artık embriyomuzla övünmeyi, kalitemizi anlatmayı. Takvim yapanları çok iyi anlıyorum herkesin içinde olur bu amaç kimsenin gözüne sokmak değildir o kendi mutluluğunu yaşamaktır. Ama onun dışında muhteşem arkadaşlar vebal alıyorsunuz belki de birilerini strese sokuyorsunuz boş yere. Bu gruplarda hepimizin 3 düşünüp bir konuşması lazım diye düşünüyorum. Allah herkese muradını versin
Bu sahane Mesaji gormemisim resmen ❤❤❤ saglikla gelsinler insallahSelam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdine diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.
Kuzenimde cok sayida kimyasal yasadi sonra anlasildi kaninda bir problem oldugu. Nasil tedavi uygulandi bilmiyorum bahcecide kavustu oglusuna sende kavusacakain insallah dedigin gbi belkide tedavisiz. Benim ilk tup bebek dusuk olunca histereskopi oldum ve ertesi ay dogal gebelik yasadim gerci o da dustu ama 5 senede ilk defa dogal gebelik yasadim sende neden olmasin kiBen 3. Denemeden önce ameliyat olacağım . laporoskopi artı histerokopi , Doktorum ameliyat dedi , iki kere kimyasal olmasının altında bir neden yatıyor dedi . Belki tüplerim açılır inşallah da kendiliğimden hamile kalırım . Ya da bağlanıp çıkacak Ya da alacak . Daha yeni toparlanıyorum . Ve adetten hemen sonra ameliyat olacağım . Zaten 3. Denemeyi yapacak yürek kalmadı bende . Hep kimyasal oluyor vardır bir hayır , Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen öyle bebek için en iyi yer uygun bir anne rahmi. Rahmin hazır durumda olması. Benim bütün tedavilerimde transfer günü işlem bittiğinde Dr um hep tutmaması için hiçbir neden yok dedi. Hep 2 embriyo transfer edildi. Embriyo iyi, rahim iyi, yumurta iyi bla bla bla. Ama olmadı kan testinde 0 ın üstünde bir değer hiç görmedim. Nasipte ötesi yoktur.Sana katiliyorum. İlk transferim 5.Gundu iyi olduguda soyleniyodu 9.haftada kalbi durdu. Bu defa 3. Gun transfer edildi bende takildim ilkten acaba 5e gidemeyecek kadar kotumuydu vs diye. Snra biraz arastirdim. Bu durum tamamen hastaya ve embriyolara gore sekil aliyomus 3.gun tranafer edilenleri bazi durumlarda 5 e kadar bekletip risk almiyolarmis hicbir labaratuvar ortami anne rahminden iyi degildir demisti bi doktor. eger 5e gitmeti denesek belkide embriyo olecek ama anne karninda tutunacak. Yani bu isin tedayi cok 5e giden sahane 3 e giden kotu diye bisey yok.
Doktorum bana transfer esnasinda dediki bi hastam vardi adinida verdi Okul yillarindan taniyodum bende onu tesaduf ayni donem ayni doktora tedavi oluyoduk hemen anladim ondan bahsettigini. Orta kalite transfer ettik ona sana iyi kalite ettik onunki dogdu seninki dustu. Snra onlar orta kalite dondurdu hatirliyorum embriyolog onlara dondurulacak kalitede degil demisti yinede dondurdular biz dondurmamistik ozaman bizede dondurulacak kalitede degil demistiler. sonra bu cift orta kalite dondurulmusuda transfer etmisler ve o da dogmus. Doktorum anlatinca merak ettim sosyal medyasina baktim iki oğluşu var masallah onlara. ❤❤❤
Demem o ki doktorcumda dedi bu is nasip kismet isi biz elimizden geleni yapiyoruz ama ilahi güç karsisinda yapacak bisey yok. kimse kaliteli kesin tutacak eyvah orta kalite tutmuycak gibi seylerle kafasini doldurmasin. En iyi kaliteydi kaybettigim bebegim. Hic bisey garanti degil inanacaz sabredecez eger biz inanmazsak o minik kalp nasil dirensin
Ben bı yazi okumuştum. Doğal yolla olmasını engelleyen şeyler tüp bebekle olan hamileliktede sıkıntıların olmasına neden oluyor. Kimyasal gebelik erken gebelik testi yapanların yuzde 50 sinde oluyormuş. Bizler tabi kontrol altında olduğumuzdan erkenden test yapılıyor.Hamileyiz sanıyoruz sonra değer düşüyor. Kimyasal olduğu anlaşılıyor. Normaldede insanlar kimyasal yaşıyor ama farkında olmadan adet oluyor belkide.Gerçekten bu topikte çok fazla negatif, çok fazla kimyasal, çok fazla düşük, çok fazla kanama, çok fazla düzensiz beta vardı. Yani hep böyle mi acaba her dört tüp bebekten biri negatif biri kimyasal biri düşük biri pozitif mi oluyor. Artık ben de her gün kimyasala dönmesini ya da düşük olmasını bekler oldumPozitif çıkmakla herşey bitmiyomuş demekki. Gönül ister ki herkes pozitif alsın hiç bi olumsuzluk olmasın. Ama demekki vardır bunda da bi hayır. Daha fazla dua etmeliyiz demekki
8-9 haftalarda kaybeden de çok acaba bu sorunlar tüp bebekle hamile kalanlarda mı oluyor sadece yoksa normal yolla hamile kalanlarda bu tarz şeyler yaşıyo mı merak ettim.
Banada tüm doktorlar şansın çok yüksek falan derdi. İki embriyo konuldu. Sonuç 8.8Aynen öyle bebek için en iyi yer uygun bir anne rahmi. Rahmin hazır durumda olması. Benim bütün tedavilerimde transfer günü işlem bittiğinde Dr um hep tutmaması için hiçbir neden yok dedi. Hep 2 embriyo transfer edildi. Embriyo iyi, rahim iyi, yumurta iyi bla bla bla. Ama olmadı kan testinde 0 ın üstünde bir değer hiç görmedim. Nasipte ötesi yoktur.
Yarın siz de kan verceksiniz Değil mi?Ben bı yazi okumuştum. Doğal yolla olmasını engelleyen şeyler tüp bebekle olan hamileliktede sıkıntıların olmasına neden oluyor. Kimyasal gebelik erken gebelik testi yapanların yuzde 50 sinde oluyormuş. Bizler tabi kontrol altında olduğumuzdan erkenden test yapılıyor.Hamileyiz sanıyoruz sonra değer düşüyor. Kimyasal olduğu anlaşılıyor. Normaldede insanlar kimyasal yaşıyor ama farkında olmadan adet oluyor belkide.
Kuzenimde cok sayida kimyasal yasadi sonra anlasildi kaninda bir problem oldugu. Nasil tedavi uygulandi bilmiyorum bahcecide kavustu oglusuna sende kavusacakain insallah dedigin gbi belkide tedavisiz. Benim ilk tup bebek dusuk olunca histereskopi oldum ve ertesi ay dogal gebelik yasadim gerci o da dustu ama 5 senede ilk defa dogal gebelik yasadim sende neden olmasin ki
5 in üstüymüş inşallah beklenmedik şekilde artık göstermiştir. İnsanın nasibinde ne varsa o üzüntülerinizi gördükçe kendimi hatırlıyorum hep her test günü hastaneye giderdim eşim çalışıyor izin alamaz telefon bekler benden, sonuç beklemek ölüm, kağıdı elime aldığımda gördüğüm o negatif... Hastaneden bir ruh gibi çık gözler dolu ağlamak iste ama tut kendini eve gidene kadar dişlerini sık. Takside gözlerinden yaşlar boşalsın ama gram ses çıkmasın dudaklarından. Eve gideyim bağıra çağıra ağlayayım ortalığı ileteyim diyerek kendini sakinleştir. Eve girdiğinde bütün bu istek yok olsun ağlayama, bağırama, konuşama... Ahh ahh her negatif olanda kendimi hatırlıyorum herkesle beraber bir kez daha üzülüyorum, bir kez daha içim yanıyor, çoğuna cevap bile yazamıyorum...Banada tüm doktorlar şansın çok yüksek falan derdi. İki embriyo konuldu. Sonuç 8.8İns yarın son kez kanda bakılsinda şu iğneleri, ilaçları birakayim.
Evet o kadar güzel durumu özetlemişsinki çok tatlısın.Gercekten insan yazacak bişey bulamıyor. İns güzel gönlünüze göre sonuçlar alırsınız5 in üstüymüş inşallah beklenmedik şekilde artık göstermiştir. İnsanın nasibinde ne varsa o üzüntülerinizi gördükçe kendimi hatırlıyorum hep her test günü hastaneye giderdim eşim çalışıyor izin alamaz telefon bekler benden, sonuç beklemek ölüm, kağıdı elime aldığımda gördüğüm o negatif... Hastaneden bir ruh gibi çık gözler dolu ağlamak iste ama tut kendini eve gidene kadar dişlerini sık. Takside gözlerinden yaşlar boşalsın ama gram ses çıkmasın dudaklarından. Eve gideyim bağıra çağıra ağlayayım ortalığı ileteyim diyerek kendini sakinleştir. Eve girdiğinde bütün bu istek yok olsun ağlayama, bağırama, konuşama... Ahh ahh her negatif olanda kendimi hatırlıyorum herkesle beraber bir kez daha üzülüyorum, bir kez daha içim yanıyor, çoğuna cevap bile yazamıyorum...
İns canımYarın siz de kan verceksiniz Değil mi?
Tüm iyi dileklerimle 2 kat yükselmeyi görmenizi diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?