• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

aynı durumdayım. hep aynı kişiye denk geliyorum kan aldırırken. artık gülüyoruz. şurada delmediğim bir alan kalmış, oraya diktim gözümü falan diyor :KK70: totem falan yapıyorduk en baştaki sürpriz yükselmelere. sağdan aldık yüksek çıktı, yine sağdan alalım biz gibi. kan verirken bile moralimi yükselttiler sağolsunlar. ama artık en son kollarımdaki delikleri çıplak gözle görüyorum :KK70:
Ahahaa iyiymiş kafadar hemşire😂 benim ki koluma baktı mor diğerini aç dedi baktı o da mor naptınız bu kadar diyo. Beta artışına bakıyoz dedim. sanki hobi olarak kan veriyoz. İnşallah çok yüksek bişey çıkarda daha vermek zorunda kalmam.
Şimdi normalde iki günde iki kat olması gerekiyor ya benim iki buçuk- üç gün geçtikten sonra kan verdim aşağı yukarı kaç artış olması lazım acaba ?

ama artık 10. gün için 39 a düşük demek de ayıp biraz. önemli olan artışı. 12. günde 70 civarlarında olması lazım. biliyorum burada 160 lar 300 ler havada uçuşuyor, onları görünce zor geliyor, inan çok iyi anlıyorum seni. burada herkes aslında kendisi için iyi şeyler duymak istiyor. yüksek çıkan arkadaşlar bile "ay 300 den düşük çıktı" derdine düşüyorlar. elbette herkes kendisi için iyi bir şeyler duymak isterken, aslında çok düşük rakamlı arkadaşların kendilerinden ümidi tamamen kesmelerine sebep olabilecek şeyler yazdıklarını farketmiyorlar. o anın heyecanı her türlü empatiyi alıp götürüyor. bunların hepsi çok çok normal. ama düşük olan herkese tavsiyem sadece kendinize ve modunuza odaklanın. o yüksek rakamlı konuşmaları görmezden gelin. bizi düşünün. çok fazla sayıda 300-600-1200-1500 diye gidip kimyasala dönen örnek de var. yüksek çıktı diye hemen hamileyim demek de, düşük çıktı diye umudunuzu kesmek de iyi değil. bazı minikler biraz daha oyuncu, biraz daha sabır sınayıcı olabiliyorlar. tüm dualarım, güzel enerjilerim tüm arkadaşlarımla ama yalan yok düşük rakamları olan arkadaşlarımı ayrı bir sarıp sarmalamak istiyorum. çünkü biliyorum başkaları için sevinirken kendilerinden umudu kesmek üzere olmanın zor psikolojisini. bunu kendinize de potansiyel bebişinize de yapmayın.

Ahahaa iyiymiş kafadar hemşire😂 benim ki koluma baktı mor diğerini aç dedi baktı o da mor naptınız bu kadar diyo. Beta artışına bakıyoz dedim. sanki hobi olarak kan veriyoz. İnşallah çok yüksek bişey çıkarda daha vermek zorunda kalmam.
Şimdi normalde iki günde iki kat olması gerekiyor ya benim iki buçuk- üç gün geçtikten sonra kan verdim aşağı yukarı kaç artış olması lazım acaba ?
iki güne bir en az % 60 ya canım. ikiye falan katlasa yeter bize :D çünkü tam katlama günü öyle iki güne bir net iki kat değilmiş. ne zaman gelecek sonuç?

ama artık 10. gün için 39 a düşük demek de ayıp biraz. önemli olan artışı. 12. günde 70 civarlarında olması lazım. biliyorum burada 160 lar 300 ler havada uçuşuyor, onları görünce zor geliyor, inan çok iyi anlıyorum seni. burada herkes aslında kendisi için iyi şeyler duymak istiyor. yüksek çıkan arkadaşlar bile "ay 300 den düşük çıktı" derdine düşüyorlar. elbette herkes kendisi için iyi bir şeyler duymak isterken, aslında çok düşük rakamlı arkadaşların kendilerinden ümidi tamamen kesmelerine sebep olabilecek şeyler yazdıklarını farketmiyorlar. o anın heyecanı her türlü empatiyi alıp götürüyor. bunların hepsi çok çok normal. ama düşük olan herkese tavsiyem sadece kendinize ve modunuza odaklanın. o yüksek rakamlı konuşmaları görmezden gelin. bizi düşünün. çok fazla sayıda 300-600-1200-1500 diye gidip kimyasala dönen örnek de var. yüksek çıktı diye hemen hamileyim demek de, düşük çıktı diye umudunuzu kesmek de iyi değil. bazı minikler biraz daha oyuncu, biraz daha sabır sınayıcı olabiliyorlar. tüm dualarım, güzel enerjilerim tüm arkadaşlarımla ama yalan yok düşük rakamları olan arkadaşlarımı ayrı bir sarıp sarmalamak istiyorum. çünkü biliyorum başkaları için sevinirken kendilerinden umudu kesmek üzere olmanın zor psikolojisini. bunu kendinize de potansiyel bebişinize de yapmayın.
Ya ne güzel anlatmışsınız ne hissettiğimi, bu ilk transferim ve herkesin değerleri yüksek çıkınca ve burda okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikler yüksek olunca ve bazı kişiler de değerin çok düşük deyince iyice moralim bozuldu benim elimde değil. Doktorum da bana 16 yla başlayıp ikiz gebelik de gördüm 500 lerde başlayıp kimyasal da gördüm dedi moralini bozma iki gün sonrayı bekle dedi ama benim modum düştü tabi. Ne diyim bekleyip göreceğiz ama çok güzel yazmışsınız öyle yüksek bir empati gücüyle yazılmış ki bana çok iyi geldi teşekkürler .

Hayırlı cumalar arkadaşlar , biraz önce doktordan deldim kalp atışı için gitmiştim , biliyorsunuz 2 kese vardı benim biri diğerinden biraz geriden geliyordu , o geriden gelen kese gelişmemiş içi boş öylece kalmış , diğer kesemiz maşallah gelişimi iyi dedi doktor , çok şükür elhamdülillah kalp atışını da duyduk , yani arkadaşlar şimdilik 1 bebeğimle yoluma devam ediyorum , Rabbim bu bebeğime sağlık sıhhat verip kucağıma sağlicakla almayı nasip etsin inşallah 🙏

Ya ne güzel anlatmışsınız ne hissettiğimi, bu ilk transferim ve herkesin değerleri yüksek çıkınca ve burda okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikler yüksek olunca ve bazı kişiler de değerin çok düşük deyince iyice moralim bozuldu benim elimde değil. Doktorum da bana 16 yla başlayıp ikiz gebelik de gördüm 500 lerde başlayıp kimyasal da gördüm dedi moralini bozma iki gün sonrayı bekle dedi ama benim modum düştü tabi. Ne diyim bekleyip göreceğiz ama çok güzel yazmışsınız öyle yüksek bir empati gücüyle yazılmış ki bana çok iyi geldi teşekkürler .
e aynılarını yaşadım canım :) çok fazla buraları okuma, sana ilk tavsiyem. ve ne mutlu sana ki düşük rakamdan ikiz gördüğünü söyleyen bir doktorun var. benimki direkt ilk testten keseyi görene kadar kimyasal dedi başka bişey demedi :D şöyle kocaman bi bardak içi salatalık dolu su yap kendine. otur saçma komik bişey izle. evet her şey mümkün ama sadece bizim gibi düşük başlayanlar için değil, kesenin içini görene kadar herkes için her şey mümkün.

Hayırlı cumalar arkadaşlar , biraz önce doktordan deldim kalp atışı için gitmiştim , biliyorsunuz 2 kese vardı benim biri diğerinden biraz geriden geliyordu , o geriden gelen kese gelişmemiş içi boş öylece kalmış , diğer kesemiz maşallah gelişimi iyi dedi doktor , çok şükür elhamdülillah kalp atışını da duyduk , yani arkadaşlar şimdilik 1 bebeğimle yoluma devam ediyorum , Rabbim bu bebeğime sağlık sıhhat verip kucağıma sağlicakla almayı nasip etsin inşallah 🙏
bir olsun bizim olsun diyorum ben kuzucum. moralini bozmadın umarım. bu ufaklık tüm sevgiyi kendisine istiyor bak haberin olsun.

bir olsun bizim olsun diyorum ben kuzucum. moralini bozmadın umarım. bu ufaklık tüm sevgiyi kendisine istiyor bak haberin olsun.
Yalana gerek yok çok ağladım , ilk baştan hissettim onu ve çok istedim 2 olsun , doktor kese boş deyince içimden birşey koptu gitti , diğerinin kalp atışını dinletince de olan ne varsa koptu , şuan tüm duyguları bir arada yaşıyorum yani

Yalana gerek yok çok ağladım , ilk baştan hissettim onu ve çok istedim 2 olsun , doktor kese boş deyince içimden birşey koptu gitti , diğerinin kalp atışını dinletince de olan ne varsa koptu , şuan tüm duyguları bir arada yaşıyorum yani
evet ama annesi o bir tane şu an bunları hissediyor. senin üzgün olduğunu. ona biraz güzel şeyler söyle, sevgini hissetsin. ilk an elbette üzülür insan diye düşünüyorum. ama toparlarsın kendini. miniğin çok güçlü içeride, şahane pıtpıtlar gösterdi sana bugün. biraz ödül hakkı sanki :dondurma:

İşte bu gün muhabbeti 5.gün 2.gün falan insanların hangi gruplarda olduklarını unutup bir umut bekleyen içi umut dolu insanlara yumurtalarım çok kaliteli Dr um öyle söyledi,embriyom 5.gün iki tane iyi kalite transfer edildi,en iyi en iyi en iyi gözlere sokma çabası. Bizi biz bile anlamıyorsak kim anlayacak acaba?? Kimsenin belirtisi kimseyle aynı olmaz, embriyo 5.gün diye daha iyi tutmaz, dondurulmuş olunca daha mükemmel sonuçlara ulaşılmaz Allah verir nasip eder ya da etmez bizler de bunun için çabalarız. Hamile kalmayı başaranlar çok iyi embriyoları olduğu için veya mükemmel kusursuz bir rahime sahip oldukları için değil artık onlara nasip olduğu için yaşarlar bu kutsal duyguyu. Bazen sebepsiz yere tutmaz hemde defalarca oysaki embriyo çok kalitelidir, rahim uygundur. Ama öyle bir rahime tutunur ki Dr umut kesmiştir ki en yakın arkadaşım çok şükür yeni doğum yaptı tutmaz denilen bir rahimde tutundu ve doğdu o miniş 🤲🏻🤲🏻 yani bırakalım artık embriyomuzla övünmeyi, kalitemizi anlatmayı. Takvim yapanları çok iyi anlıyorum herkesin içinde olur bu amaç kimsenin gözüne sokmak değildir o kendi mutluluğunu yaşamaktır. Ama onun dışında muhteşem arkadaşlar vebal alıyorsunuz belki de birilerini strese sokuyorsunuz boş yere. Bu gruplarda hepimizin 3 düşünüp bir konuşması lazım diye düşünüyorum. Allah herkese muradını versin 🤲🏻🤲🏻🧡🧡

Çok güzel yazmışsınız bende 3.gün donmuş transfer olacağım aklımda hep soru işareti oluyordu okuduklarımdan, duyduklarımdan sonra. Önce doktorum 2.GÜN transferi tutan hastasını anlattı bir nebze rahatladım. Şimdide yazınızı gördüm okudum rahatladım. İyi kötü embriyo yazmalarındaki amaç bilgi vermek olabilir ama bir şekilde stres oluyoruz işte.

Rabbim bu yolda olan evlat kokusu duymayı dört gözle bekleyen hepimize dayanma gücü versin inşallah🤲😍

Ya bende uygulamadan bakıyorum ama beş haftanın üstündeyiz ya ondan doktor altı haftalık demiş olamazmı? Anlamadım bu hesaplardan bişey arkadaşada 7 haftalık demişler ya kafam çok karıştı
Bende anlamadım hiç bişey ama normal gebelik gibi adet tarihinden itibaren hesapla internette bi site var gebelik hesaplama yaz transfer tarihini gir net gösteriyo bence doğru olan o mantık

Merhaba kızlar,
Benimde 27 eylülde transfer yapıldı 5 günlük embriyo bu hafta çok kanamam oldu pıhtı düştü vs erken kan testi istedi doktor 12. güne kadar sırayla değerlerim 16.59–26.51-39.84 çıktı değerler istenildiği gibi artmıyor sizin başınıza geldi mi sonuç ne çıktı lütfen çok korkuyorum ilk tüp bebek denememiz bizimde

Çok güzel yazmışsınız bende 3.gün donmuş transfer olacağım aklımda hep soru işareti oluyordu okuduklarımdan, duyduklarımdan sonra. Önce doktorum 2.GÜN transferi tutan hastasını anlattı bir nebze rahatladım. Şimdide yazınızı gördüm okudum rahatladım. İyi kötü embriyo yazmalarındaki amaç bilgi vermek olabilir ama bir şekilde stres oluyoruz işte.

Rabbim bu yolda olan evlat kokusu duymayı dört gözle bekleyen hepimize dayanma gücü versin inşallah🤲😍
İnşaallah. Stres yapmayın güzel düşünün güzel olsun herşey. Yazılanları takmayın herkes kendince sevinip, üzülüyor işte. Umarım sonucu güzel bir yolculuk olur 💕💕🤲🏻🤲🏻

Bence iyi benim 9.25 çıkmıştı 8 günde
Hiç canınızı sıkmayın benim de 8.gün 11 idi önemli olan değerin yüksekliği değil. Bazen buraya bakınca demoralize oluyorsunuz olmayın. 12.gün 10un üzerinde ise ve 2 günde yaklaşık 2 katı kadar artıyorsa gebesiniz hiç canınızı sıkmayın....
Pozitif oluyoruz...
☺️Bizim minnaklar nazlılar ;)

Katılıyorum sana canım.. Ben bir önceki transferimde boş gebelik yaşadım, 10.gun değerim 366 idi ve değerler sürekli 4 katı artiyordu. Merkez ikiz olabilir demişti o kadar yüksekti.ama bırak ikizi tek kese vardı ve içi boştu kürtajla sonuçlandı

Maalesef dun de farkli bi sorun çıktı. Yolk kesesi olmasi gerekenden buyukmus. Bu da embryo'nun sağlıksız olduğunu gosterirmis. Kendi kendine düşmesini bekleyecekmisim.

Back
X