- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.201
Canım sana da benden beter milyon tane şey söylediler ya. Güzel haberler almanı diliyorumBenim once 1 tane bos gebelik 1 tanede dis gebelik dendi, sonra bos gebelik degilmis bebek var ama kalp atisi dusuk dendi 2.si hala dis gebelik, sonra kalp atisi normal alt sınırda ama geriden geliyor ve 2.kese var dendi. Bugun kontrole gidicem tekrar
Oo tamam, ikiye katlamış minik. Haydi bakalım böyle devam etsin8.gün 11.1
10.gün 22.7
Dualarınızı eksik etmeyin. İçimde tutunmaya çalışan bir minnak var☺
İnşallah annesi sımsıkı tutunuyor bebişin sana maşallah rabbim doğduğu günü de göstersin inşallah8.gün 11.1
10.gün 22.7
Dualarınızı eksik etmeyin. İçimde tutunmaya çalışan bir minnak var
Tebrik ederim maşallah benimde 10. Gün 133 doktor önemli olan 2 gün sonra artışı dedi. Sizin değer için bişey dedi mi. Benim kızımdayken 10. Gün 360 dı şimdi biraz düşük çıkınca çok sevinemedim açıkçası ama her hamilelik de belli değil sabırsızlıkla pazartesi 2. Kanı bekliycem şimdiKizlar bugün 9.gunum kan verdim 160.9 cikmis
Saol canim bana degerin cok iyi dedi pazar gunu bidaha istedi artisa bakicakmis seninde iyi gayet degerin canim olumsuz bisey demedi 9 .gun cikti benim bu degerimTebrik ederim maşallah benimde 10. Gün 133 doktor önemli olan 2 gün sonra artışı dedi. Sizin değer için bişey dedi mi. Benim kızımdayken 10. Gün 360 dı şimdi biraz düşük çıkınca çok sevinemedim açıkçası ama her hamilelik de belli değil sabırsızlıkla pazartesi 2. Kanı bekliycem şimdi
Maşallah çok güZel bir haber...Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..8.gün 11.1
10.gün 22.7
Olmaz mı çok güZel bence,,umarım düzelice artacak...Merhaba Kızlar 5.gün embriyosu 8. Gün kan sonucu 43 sizce iyi mi?
Maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz.. hadi bakalım düzenli bir şekilde artacak inşallahKizlar bugün 9.gunum kan verdim 160.9 cikmis
AminOlmaz mı çok güZel bence,,umarım düzelice artacak...
InsalalhMaşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz.. hadi bakalım düzenli bir şekilde artacak inşallah
Ya senin adına çok sevindim. Çok güzel bir artış8.gün 11.1
10.gün 22.7
aynı durumdayım. hep aynı kişiye denk geliyorum kan aldırırken. artık gülüyoruz. şurada delmediğim bir alan kalmış, oraya diktim gözümü falan diyorBen bugün yine kan verdim beta için. Size tavsiyem 4 günde bir kan verin artış için. Her iki günde bi baktırınca kollarım delik deşik oldu
canım bu miniklerin işleri belli olmuyor. sen umudunu kesme ve kan ver derim.Merhaba kızlar 8. Gün testi 1,2 çıkıyorsa 11. Gün yükselme şansı var mıdır?
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu bir de ilk değeriniz kaçtı ? Değerleriniz hepimize umut oldu benim ilk değerim düşük yarın yine kan vereceğimaynı durumdayım. hep aynı kişiye denk geliyorum kan aldırırken. artık gülüyoruz. şurada delmediğim bir alan kalmış, oraya diktim gözümü falan diyortotem falan yapıyorduk en baştaki sürpriz yükselmelere. sağdan aldık yüksek çıktı, yine sağdan alalım biz gibi. kan verirken bile moralimi yükselttiler sağolsunlar. ama artık en son kollarımdaki delikleri çıplak gözle görüyorum
5. gün embriyosu 4aa. Ama bunların bir etkisi olduğunu çok düşünmüyorum. İlk değerim 11. gün 24tü. Kaç ilk değer?Sizin kaçıncı gün embriyosuydu bir de ilk değeriniz kaçtı ? Değerleriniz hepimize umut oldu benim ilk değerim düşük yarın yine kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?