Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım sana da benden beter milyon tane şey söylediler ya. Güzel haberler almanı diliyorum bize de bilgi ver olur mu?

Kizlar bugün 9.gunum kan verdim 160.9 cikmis
Tebrik ederim maşallah benimde 10. Gün 133 doktor önemli olan 2 gün sonra artışı dedi. Sizin değer için bişey dedi mi. Benim kızımdayken 10. Gün 360 dı şimdi biraz düşük çıkınca çok sevinemedim açıkçası ama her hamilelik de belli değil sabırsızlıkla pazartesi 2. Kanı bekliycem şimdi

Saol canim bana degerin cok iyi dedi pazar gunu bidaha istedi artisa bakicakmis seninde iyi gayet degerin canim olumsuz bisey demedi 9 .gun cikti benim bu degerim

Ben bugün yine kan verdim beta için. Size tavsiyem 4 günde bir kan verin artış için. Her iki günde bi baktırınca kollarım delik deşik oldu

Ben bugün yine kan verdim beta için. Size tavsiyem 4 günde bir kan verin artış için. Her iki günde bi baktırınca kollarım delik deşik oldu
aynı durumdayım. hep aynı kişiye denk geliyorum kan aldırırken. artık gülüyoruz. şurada delmediğim bir alan kalmış, oraya diktim gözümü falan diyor totem falan yapıyorduk en baştaki sürpriz yükselmelere. sağdan aldık yüksek çıktı, yine sağdan alalım biz gibi. kan verirken bile moralimi yükselttiler sağolsunlar. ama artık en son kollarımdaki delikleri çıplak gözle görüyorum

Sizin kaçıncı gün embriyosuydu bir de ilk değeriniz kaçtı ? Değerleriniz hepimize umut oldu benim ilk değerim düşük yarın yine kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…