• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

kızlar 1 kaç deneme den sonra eşiniz de sperm sayısı düşük hemde kalite sıkıntısı olan var mi?varsa doktornuz neler önerdi?nasıl tedavi uygulandı?uygulanıp sonuç alan var mi?

Kalp atışı için mi gideceksin canim
Benim once 1 tane bos gebelik 1 tanede dis gebelik dendi, sonra bos gebelik degilmis bebek var ama kalp atisi dusuk dendi 2.si hala dis gebelik, sonra kalp atisi normal alt sınırda ama geriden geliyor ve 2.kese var dendi. Bugun kontrole gidicem tekrar

Benim once 1 tane bos gebelik 1 tanede dis gebelik dendi, sonra bos gebelik degilmis bebek var ama kalp atisi dusuk dendi 2.si hala dis gebelik, sonra kalp atisi normal alt sınırda ama geriden geliyor ve 2.kese var dendi. Bugun kontrole gidicem tekrar
İnşallah güzel haberler verirsin canım yazarsin sonucu

kızlar 1 kaç deneme den sonra eşiniz de sperm sayısı düşük hemde kalite sıkıntısı olan var mi?varsa doktornuz neler önerdi?nasıl tedavi uygulandı?uygulanıp sonuç alan var mi?
Merhaba benim eşim sorun aynı sizde de var demek doktoru özel bir ilaç aldırdı kullandı ama ne kadar etki oldu oazr günü göreceğim o zaman size yazayım. Sonuç almadan birşey demek istemem 😔 Ümit kırılmasın diye 🤲

Merhaba benim eşim sorun aynı sizde de var demek doktoru özel bir ilaç aldırdı kullandı ama ne kadar etki oldu oazr günü göreceğim o zaman size yazayım. Sonuç almadan birşey demek istemem 😔 Ümit kırılmasın diye 🤲
Cnm bizde baya düşük 2 ml.toplam hareket 50 ileri 43 ve .varikosel vardı oldu ne düştü,ne arttı hiçbişey olmadı.2 kere tüp bebek denedik 2.sini yeni sonuç aldım olmadı 😭ilkin de 3.güne gelio ne oluyorsa 3.günden sonra yavaslio ama ilki 5.Gün verildi tek olmadı.2.de doktorumuz anne rahmin de ilerlemesini bekleyelim dedi yine olmadı ki gayet iyi 2 tane embiryon var denildi ama olmadı.sanirim yine kalite sıkıntısı ya da DNA hasar yüksek. Son denemem de eşime proxeed verildi hiç biseye yaramadı olsaydı kaliteye yarardı olurdu.doktorumuzla konuşup neden olmadı, 3.neler yapılabilir vs konuşmaya gidicez .2 üç ay sonra başlamayı düşünüyorum. Biraz dinlenmek istyrum bedenim beynim çok yıprandı cok kilo aldım....

Arkadaşlar bugun hastaneye gittim idrarda yanma vardı enfeksiyon kapmıştım transferden sonra kontrole gittim
Gitmişken kanda verdik 10. Günüm 1.20 çıkmış değerim 12. Gün yükselir mi sizce değer

Arkadaşlar bugun hastaneye gittim idrarda yanma vardı enfeksiyon kapmıştım transferden sonra kontrole gittim
Gitmişken kanda verdik 10. Günüm 1.20 çıkmış değerim 12. Gün yükselir mi sizce değer
Yani 5in altı çok oynamıyor demişti doktorum ama karar sizin🙏🏻

Sabah saatlerimi uygundur bir de aç tok farkeder mi test vermede ?
Mesela bugün kanı öğleden sonra verdin 2 gün sonra sabah o zaman artışı az olabilir onu demek istedim ben arkadaşa .. aç tok hcg için farketmez ...fakat aynı saatlerde verin kanınızı nacizane tavsiyem.. 💞 güzel haberler alırız hepinizden inşallah...

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Bugün 5.gün blast transferimin 10. Günü kan da bhcg değerim 133 çıktı çok şükür pozitif i gördüm inşallah değerim katlanarak ilerler dualarınız ı bekliyorum
Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 İlk denemeniz mi belirti varmıydı hiç

Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 İlk denemeniz mi belirti varmıydı hiç
Allah razı olsun darısı bekleyen herkese olsun inşallah. Bu 4. Tüp bebek denemesi 3.denemden bir kızım var çok şükür. Sadece göğüslerim de şişlik ağrı var başka hiç belirtim yok.

Allah razı olsun darısı bekleyen herkese olsun inşallah. Bu 4. Tüp bebek denemesi 3.denemden bir kızım var çok şükür. Sadece göğüslerim de şişlik ağrı var başka hiç belirtim yok.
Ne güzel allah bağışlasın kızınızı darısı başımıza inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X