Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Düşükle başlamış ama geneldr 2 ye katlamış

Sağol canım. Bugun keyfim yokta yarına duzelirim. Diyecekte bişey bulamıyorum.

Ama dr haklı. Benimle birlikte test yaptırıp 200-500-1000-1500 gören biri vardı başka bir grupta. 1500 den direkt düşmeye başladı bir anda. Kimyasalın yükselişiymiş onunki. Ben 24 le başladım biliyorsun. O yüzden aslolan yükselişlerin devam etmesi canım. Hemen bırakma.

Beni de aradılar şimdi. 3. Gün embriyosu 12. Günüm 1.16 çıkmış değerim. 9. Gün sağlık ocağında 0.3 çıkmıştı. Hemşire negatif ilaçları bırakın dedi ama benim içinde bi umut oldu. Ne dersiniz sizce bu değerden yükselir mi

Ne bileyim canım bari 10 üzeri olsaydı. 8 nedir yani Ay kendi halime güler oldum. Hayirlisi çok sağol

Dediğin gibi önce yüksek sonra düşüyorsa anlardın diye düşündüm canım.insallah tutunur
Evet onu anlardım 10.gun kanda baksaydim. Belkide git gide düşüyor bilmiyorum. Zaten geç tutunmayı da anlamiyorum. Napiyor rahimde bekleyip sonramı tutunuyor. Neyse kafa yormayada gerek yok artık. Hepimiz için hayırlısı

5in altındaki değerlerdeki oynamaların anlamı yok deniyor. Umutlanmanızı istemem.

Size demiştik ya attış yüzde 55in üzerinde ise anlamlı illaki 2 katı artış gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…