Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba hanimlar, ben yeniyim burda. Bende 22 eylul de transfer oldum. 5ci gun transferiydi. 1 ekim test gunumdu, degerim 146 cikti. 5 ekim doktorum tekrar test istedi 528,5 cikti. Haftaya pazartesi ultrasona gel dedi. Insallah kese gozukur.
Görünecek

Hastanede cok bekledim yogundu yazamadım. Arkadaşlar 8.80 gibi bişey çıktı. Doktor dedi pozitif bizim için ama takip etmek lazım dedi artadabilir dedi.Gec tutunmuş olabilir dedi. Belirsiz yani. İlaçlara devam edicekmisim. 2 gün sonra tekrar gidicem. Pek ümitli değilim de neyse
0.5 üstü gebelik diyorlar ama cok düşük bı oran. Aman olmasa da olmazsın napiyim.
Dedim belirsiz kaldı falan bizim için pozitif dedi. Bi hasta 40 cikmis. Biri 300 cikmis.Ama dedi 300 olan kötüye gidebilir. Senin artabilir dedi. İyi yapacak bişey yok dedim. Moral vermek istedi bence. Öyle işte ne Negatif diye tam uzulebildim ne pozitif diye sevinebildim Sacma bı sonuç. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim

Bazen nazlaniyor bebişler. Ne olursa en hayırlısı olacak inşallah. Bekliyoruz umut ediyoruz maddi manevi zorluklar yaşıyoruz. Inşallah em sonunda en güzeli olacak. ❤❤ mucizelere inandığımız için bu yola girdik. Iki gün daha bekle bakalım

Bana da doktor aynını söyledi 300 el başlayıp kimyasala giden de oldu 15 el başlayıp ikiz doğuranda oldu dedi lütfen enseyi karartma su an hamileyiz ve inşallah değerlerimiz yükselir diye dua edeceğiz

Sağol canım 5.gun embriyosu 12.gun böyle sonuç hayırlı değil. Bence başta tutunuyor gibi oldu. Simdide değer düşüyor. 2 gün sonra tamamen düşecektir.Olumsuz konuşan doktorlara kızıyordum ama bence olumlu konuşmak daha kötü.Yuzde 99 bişey çıkmaz bundan

Canım içini ferah tut. Bebegin tutunmuş maşallah. Sağlıkla da ilerler inşallah ben hala telefon bekliyorum.

Sen kendini kötüye hazırla ama yine de kanını verirsin olur mu?

Hiç idrar testiyle falan bakmismiydin

bence şimdi tam moralinizi yüksek tutma zamanı belkide yeni tutundu daha fazla moralinizi bozup tutunacak olan bebeklerinizin işini zorlaştırmayın bence rahat olun çok şükür tutunmuş yükselecek inşallah degerleriniz eevet beklemek çok zor hepimiz yaşıyoruz bunu ama lütfen olmayacak deme olacak bebeklerin sana sıkıca tutnsun diye dua et beslenmene suyuna dikkat bence bu dönemde moral tüm iaçlardan daha etkili rabbim nasip ederse olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…