• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar benim 12. Gün 72 14. Gün 113 çıktı doktor cumartesiye tekrar test istedi hiç umudum yok ☹
Benim de ikinci kan testim tam 2 ye katlamamisti 3. Kanı İstedi doktor onda 2 ye katlamayida geçmişti 3. Testden sonra yükselmeye başladı olabiliyor böyle umutsuzluğa kapılma

Muhtesem hamilesin canım işte 😍 Hiç belirtim yok diyordun değil mi? Demekki belirtiyle alakası yok. Bende kan verdim.1 buçukta gelin dediler.
Hadi bakalım darısı basına inşallah değerim yükselir benim de🙏🏻🙏🏻🙏🏻Evet hiç belirtim yoktu çıkınca sen de haber ver merakla bekliyorum inşallah pozitif haberler alacaz hep❤️

Ya bende uygulamadan bakıyorum ama beş haftanın üstündeyiz ya ondan doktor altı haftalık demiş olamazmı? Anlamadım bu hesaplardan bişey arkadaşada 7 haftalık demişler ya kafam çok karıştı
5+0 ile 5+6 arasi 6 haftalik kabul ediliyor bu konu benimde aklimi karistiriyor hep. 6+1 deyim suan doktorlar bunu 7.hafta olarak soyluyor galiba uygulamalarda Ve videolarda bu sekilde yaziyor hep

Dün akademik bir makale okudum kızlar, beta hcg artışlarında %55in uzeri normal kabul ediliyormuş. İçinizi ferah tutun Allah yardımcınız olsun inşallah.

Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 Canim ikizlerini tebrik ederim. Kalp atışlarını da duymussun cok sevindim🥰
Ben de bugün duydum kalp atışlarını, muhteşem bir hismis.🥰🥰😍 Bunu cok uzun zamandır bekliyorum. O yuzden burada yazan herkesi cok iyi anlıyorum. Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin inşallah arkadaşlarım. Dualarim sizlerle.

Dün akademik bir makale okudum kızlar, beta hcg artışlarında %55in uzeri normal kabul ediliyormuş. İçinizi ferah tutun Allah yardımcınız olsun inşallah.

Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 Canim ikizlerini tebrik ederim. Kalp atışlarını da duymussun cok sevindim🥰
Ben de bugün duydum kalp atışlarını, muhteşem bir hismis.🥰🥰😍 Bunu cok uzun zamandır bekliyorum. O yuzden burada yazan herkesi cok iyi anlıyorum. Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin inşallah arkadaşlarım. Dualarim sizlerle.
Çok güzel bir haber daha çok sevindim...teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden kardeşim..dualarım sizinle...Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin o güzel günleride görelim inşallah..

Back
X