- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.121
Muhtesem hamilesin canım işteBenim de 10 . Gün 39 çıktı değerim nasıl sizce?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtesem hamilesin canım işteBenim de 10 . Gün 39 çıktı değerim nasıl sizce?
Onun önemş yok o kadar canım. Umudunu koru sen.Benimki %57 artmış 60 bile değil![]()
E nabızdan bakabilirsin cnm ben oyle baktım ıns guzl sonuclar alırsınMuhtesem hamilesin canım işteHiç belirtim yok diyordun değil mi? Demekki belirtiyle alakası yok. Bende kan verdim.1 buçukta gelin dediler.
Benim de ikinci kan testim tam 2 ye katlamamisti 3. Kanı İstedi doktor onda 2 ye katlamayida geçmişti 3. Testden sonra yükselmeye başladı olabiliyor böyle umutsuzluğa kapılmaKızlar benim 12. Gün 72 14. Gün 113 çıktı doktor cumartesiye tekrar test istedi hiç umudum yok ☹
Hadi bakalım darısı basına inşallah değerim yükselir benim deMuhtesem hamilesin canım işteHiç belirtim yok diyordun değil mi? Demekki belirtiyle alakası yok. Bende kan verdim.1 buçukta gelin dediler.
5+0 ile 5+6 arasi 6 haftalik kabul ediliyor bu konu benimde aklimi karistiriyor hep. 6+1 deyim suan doktorlar bunu 7.hafta olarak soyluyor galiba uygulamalarda Ve videolarda bu sekilde yaziyor hepYa bende uygulamadan bakıyorum ama beş haftanın üstündeyiz ya ondan doktor altı haftalık demiş olamazmı? Anlamadım bu hesaplardan bişey arkadaşada 7 haftalık demişler ya kafam çok karıştı
Evet canım. Aşılamaya bakmıştım e nabizdan. Nedense bakmak istemiyorum.Kendileri söylesin. Bugün keyfim yok pekE nabızdan bakabilirsin cnm ben oyle baktım ıns guzl sonuclar alırsın
İns canım. AminnnHadi bakalım darısı basına inşallah değerim yükselir benim deEvet hiç belirtim yoktu çıkınca sen de haber ver merakla bekliyorum inşallah pozitif haberler alacaz hep❤
3 te vuruyorumGünaydın hanımlar. Kan sulandırıcı iğneninizi (oksapar) saat kaçta vuruyorsunuz
Evet bırakıyorKızlar negatif olanlara soru hemen ilaçları iğneleri bıraktrıyor mu doktor?
canım bak boşuna kendini üzdün tutunmuş işte 10. gün iyi bence çok şükür yükselir inşallahBenim de 10 . Gün 39 çıktı değerim nasıl sizce?
sizde hayırlı haberler alırsınız inşallahMuhtesem hamilesin canım işteHiç belirtim yok diyordun değil mi? Demekki belirtiyle alakası yok. Bende kan verdim.1 buçukta gelin dediler.
Hadi bakalım inşallah içimdeki his olur güzel düşünceler geçti içimdenMuhtesem hamilesin canım işteHiç belirtim yok diyordun değil mi? Demekki belirtiyle alakası yok. Bende kan verdim.1 buçukta gelin dediler.
sizde hayırlı haberler alırsınız inşallah
üst üste güzel haberler alalım bugün
AminnHadi bakalım inşallah içimdeki his olur güzel düşünceler geçti içimden![]()
Bende sabah verdim öğleden sonra ararız dedilerMuhtesem hamilesin canım işteHiç belirtim yok diyordun değil mi? Demekki belirtiyle alakası yok. Bende kan verdim.1 buçukta gelin dediler.
Beklemek kötüymüş ya. İyi kötü ogrensekte kurtulsakBende sabah verdim öğleden sonra ararız dediler![]()
Çok güzel bir haber daha çok sevindim...teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden kardeşim..dualarım sizinle...Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin o güzel günleride görelim inşallah..Dün akademik bir makale okudum kızlar, beta hcg artışlarında %55in uzeri normal kabul ediliyormuş. İçinizi ferah tutun Allah yardımcınız olsun inşallah.
Galaxyeliz61 Canim ikizlerini tebrik ederim. Kalp atışlarını da duymussun cok sevindim
Ben de bugün duydum kalp atışlarını, muhteşem bir hismis.Bunu cok uzun zamandır bekliyorum. O yuzden burada yazan herkesi cok iyi anlıyorum. Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin inşallah arkadaşlarım. Dualarim sizlerle.