• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar testin yüksekliği hiç önemli değil. Sonuçlarıma bir bakın. Nasıl ilerlediği önemli sadece. Hadi sizi aratmim yazim, elim ağrımaz 😂
11. gün: 24
15. Gün: 95 (dr kimyasal olmul, ilaçları bırak dedi)
19. Gün:471 (kimyasaldı, düşecek diye kontrol amaçlı bakmıştık. Dr yine de kimyasal bu yükselip düşecek dedi)
21. Gün: 849 (hala kimyasal diyorlar, dış gebelik kontrolüne gönderdi. Onu da görmedik 😂)
23. gün: 1536 kese göründü. Yolk var.
29. Gün: 5787 (10.000 i görmesi lazımdı diye kendimi yedim bütün gece)
30. Gün: vajinal ultrasonla bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk.
Dün buradaki doktoruma 5800 düşük değil mi diye sordum. % 60 artış yeter bize her zaman dedi.
Düşükle başlamış ama geneldr 2 ye katlamış

bence şimdi tam moralinizi yüksek tutma zamanı belkide yeni tutundu daha fazla moralinizi bozup tutunacak olan bebeklerinizin işini zorlaştırmayın bence rahat olun çok şükür tutunmuş yükselecek inşallah degerleriniz eevet beklemek çok zor hepimiz yaşıyoruz bunu ama lütfen olmayacak deme olacak bebeklerin sana sıkıca tutnsun diye dua et beslenmene suyuna dikkat bence bu dönemde moral tüm iaçlardan daha etkili rabbim nasip ederse olur inşallah
Sağol canım.🥰 Bugun keyfim yokta yarına duzelirim. Diyecekte bişey bulamıyorum.

Hastanede cok bekledim yogundu yazamadım. Arkadaşlar 8.80 gibi bişey çıktı. Doktor dedi pozitif bizim için ama takip etmek lazım dedi artadabilir dedi.Gec tutunmuş olabilir dedi. Belirsiz yani. İlaçlara devam edicekmisim. 2 gün sonra tekrar gidicem. Pek ümitli değilim de neyse
0.5 üstü gebelik diyorlar ama cok düşük bı oran. Aman olmasa da olmazsın napiyim.
Dedim belirsiz kaldı falan bizim için pozitif dedi. Bi hasta 40 cikmis. Biri 300 cikmis.Ama dedi 300 olan kötüye gidebilir. Senin artabilir dedi. İyi yapacak bişey yok dedim. Moral vermek istedi bence. Öyle işte ne Negatif diye tam uzulebildim ne pozitif diye sevinebildim Sacma bı sonuç. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 🙏🙏
Ama dr haklı. Benimle birlikte test yaptırıp 200-500-1000-1500 gören biri vardı başka bir grupta. 1500 den direkt düşmeye başladı bir anda. Kimyasalın yükselişiymiş onunki. Ben 24 le başladım biliyorsun. O yüzden aslolan yükselişlerin devam etmesi canım. Hemen bırakma.

Beni de aradılar şimdi. 3. Gün embriyosu 12. Günüm 1.16 çıkmış değerim. 9. Gün sağlık ocağında 0.3 çıkmıştı. Hemşire negatif ilaçları bırakın dedi ama benim içinde bi umut oldu. Ne dersiniz sizce bu değerden yükselir mi

Ama dr haklı. Benimle birlikte test yaptırıp 200-500-1000-1500 gören biri vardı başka bir grupta. 1500 den direkt düşmeye başladı bir anda. Kimyasalın yükselişiymiş onunki. Ben 24 le başladım biliyorsun. O yüzden aslolan yükselişlerin devam etmesi canım. Hemen bırakma.
Ne bileyim canım bari 10 üzeri olsaydı. 8 nedir yani😅 Ay kendi halime güler oldum. Hayirlisi çok sağol 🥰

Dediğin gibi önce yüksek sonra düşüyorsa anlardın diye düşündüm canım.insallah tutunur
Evet onu anlardım 10.gun kanda baksaydim. Belkide git gide düşüyor bilmiyorum. Zaten geç tutunmayı da anlamiyorum. Napiyor rahimde bekleyip sonramı tutunuyor. Neyse kafa yormayada gerek yok artık. Hepimiz için hayırlısı 🤗

Beni de aradılar şimdi. 3. Gün embriyosu 12. Günüm 1.16 çıkmış değerim. 9. Gün sağlık ocağında 0.3 çıkmıştı. Hemşire negatif ilaçları bırakın dedi ama benim içinde bi umut oldu. Ne dersiniz sizce bu değerden yükselir mi
5in altındaki değerlerdeki oynamaların anlamı yok deniyor. Umutlanmanızı istemem.

Size demiştik ya attış yüzde 55in üzerinde ise anlamlı illaki 2 katı artış gerekmiyor.

Back
X