Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

bugün uyanan negatif uyanmış galiba arkadaşlar önce beynimizi pozitife hazırlayalım olursa dünyalar bizim olur olmazsa kısmet diyip sabır çekeriz lütfen arkadaşlar sabır dua başka çaremiz yok kendimizi üzüp harap etmenin kimseye faydası yok rabbimizden umudumuzu kesmeyelim

Bencede değerlerin güzel. Umudunu kaybedeceğin bi durum yok rahat olll
Ben neden umutsuz hissettiğinizi anlamadım. Gayet güzel artmış. Düşüş olsa üzülün derdim ama bence 2 gün sonra tekrar kan verin. Son kanı verdiğinizle aynı saatte verin.

Kızlar benim 12. Gün 72 14. Gün 113 çıktı doktor cumartesiye tekrar test istedi hiç umudum yok ☹
8. Gün 11 çıktı ben hamileyim galiba diye mutlu oldum
ohooo bu değerlere üzülmek olmuyo.
kalkyerineyat arkadaşımızın mesajlarına bir bakarsanız umudu kesmemenin ne kadar önemli olduğunu görürsünüz....

Ananm su bebekleri direk karnımıza atsalar. Hemen hareketlerini ney hissetsek. Stres kalmıcak

Günaydın hanımlar. Kan sulandırıcı iğneninizi (oksapar) saat kaçta vuruyorsunuz

Kızlar testin yüksekliği hiç önemli değil. Sonuçlarıma bir bakın. Nasıl ilerlediği önemli sadece. Hadi sizi aratmim yazim, elim ağrımaz
11. gün: 24
15. Gün: 95 (dr kimyasal olmul, ilaçları bırak dedi)
19. Gün:471 (kimyasaldı, düşecek diye kontrol amaçlı bakmıştık. Dr yine de kimyasal bu yükselip düşecek dedi)
21. Gün: 849 (hala kimyasal diyorlar, dış gebelik kontrolüne gönderdi. Onu da görmedik )
23. gün: 1536 kese göründü. Yolk var.
29. Gün: 5787 (10.000 i görmesi lazımdı diye kendimi yedim bütün gece)
30. Gün: vajinal ultrasonla bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk.
Dün buradaki doktoruma 5800 düşük değil mi diye sordum. % 60 artış yeter bize her zaman dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…