- 1 Ekim 2020
- 76
- 29
- 3
- 30
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.101
yaa güzel bir deger degilmi bu nıye umudunuzu kırıyorsunuz daha 14 gün diyorsunuz sabırlı olalım lütfenKızlar benim 12. Gün 72 14. Gün 113 çıktı doktor cumartesiye tekrar test istedi hiç umudum yok ☹
Bencede değerlerin güzel. Umudunu kaybedeceğin bi durum yok rahat olllKızlar benim 12. Gün 72 14. Gün 113 çıktı doktor cumartesiye tekrar test istedi hiç umudum yok ☹
Ben neden umutsuz hissettiğinizi anlamadım. Gayet güzel artmış. Düşüş olsa üzülün derdim ama bence 2 gün sonra tekrar kan verin. Son kanı verdiğinizle aynı saatte verin.Bencede değerlerin güzel. Umudunu kaybedeceğin bi durum yok rahat olll
8. Gün 11 çıktı ben hamileyim galiba diye mutlu oldumKızlar benim 12. Gün 72 14. Gün 113 çıktı doktor cumartesiye tekrar test istedi hiç umudum yok ☹
Ananm su bebekleri direk karnımıza atsalar. Hemen hareketlerini ney hissetsek. Stres kalmıcak8. Gün 11 çıktı ben hamileyim galiba diye mutlu oldum
ohooo bu değerlere üzülmek olmuyo.
kalkyerineyat arkadaşımızın mesajlarına bir bakarsanız umudu kesmemenin ne kadar önemli olduğunu görürsünüz....
Akşam 5 te vuruyorum ben.Günaydın hanımlar. Kan sulandırıcı iğneninizi (oksapar) saat kaçta vuruyorsunuz
ben sabah 8 de vuruyorumGünaydın hanımlar. Kan sulandırıcı iğneninizi (oksapar) saat kaçta vuruyorsunuz
19.30 gibiGünaydın hanımlar. Kan sulandırıcı iğneninizi (oksapar) saat kaçta vuruyorsunuz
İyi gayet gözünüz aydın diyelim :)Benim de 10 . Gün 39 çıktı değerim nasıl sizce?
İyi gayet gözünüz aydın diyelim :)
Canım hemen umut kesme. % 60 artışın var. İlla ikiye katlama beklenmiyorki. Stres yapma, bir sonraki testini bekle.Kızlar benim 12. Gün 72 14. Gün 113 çıktı doktor cumartesiye tekrar test istedi hiç umudum yok ☹
Cnaım değerlere takılma. Önemli olan 2 gün sonraki değerin. Bence yükselecek.Benim de 10 . Gün 39 çıktı değerim nasıl sizce?
Değerim yükselir de inşallah
Gözün aydın canımBenim de 10 . Gün 39 çıktı değerim nasıl sizce?
Kızlar testin yüksekliği hiç önemli değil. Sonuçlarıma bir bakın. Nasıl ilerlediği önemli sadece. Hadi sizi aratmim yazim, elim ağrımaz8. Gün 11 çıktı ben hamileyim galiba diye mutlu oldum
ohooo bu değerlere üzülmek olmuyo.
kalkyerineyat arkadaşımızın mesajlarına bir bakarsanız umudu kesmemenin ne kadar önemli olduğunu görürsünüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?