• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

canım bugün 10. günün daha. ne zaman tutunduğuna bakar. 2 güne bir kan vererek rakamın katlamasını görmen lazım. benim sonuçlarım: 11. gün: 24, 15. gün: 95 (15. günde kimyasal gebelik diye ilaçları kestik, bundan sonraki rakamlar ilaç desteksiz), 19.gün: 471 21 gün: 849 (kese yok) 23. gün: 1536 (kese var) o yüzden moralini düşürme. doktorunun söylediği aralıklarda test yaptırmaya ve ilaçlarını doktorunun söylediği şekilde kullanmaya devam et.
Canım sen kalp atışına ne zaman gidicektin

ertesi gün soğuğa yakın bir ılıkla canım. ertesi gün alabilirsin ama çok ılık olsun, dayanabileceğin gibi demişlerdi.
O kadar erken almadım hergün üst baş değiş falan derken 8.gün bugün az önce girdim 10 dk. Hastaneden birşey söylemediler ondan sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim.

O kadar erken almadım hergün üst baş değiş falan derken 8.gün bugün az önce girdim 10 dk. Hastaneden birşey söylemediler ondan sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim.
Ilık suyla alırsan sıkıntı olmaz canım bende transfer sonrası 4. Gün aldım nolur bolmaz die ama ılık suyla alıyorum duşu çok sıcak olmasın

Kızlar kaçıncı gün duş aldınız? Dr unuz birşey söyledi mi?
Canım benim doktorum iki gün hiçbirşey yapma yat uzan üçüncü gün çok ılık suyla kısa duş alabilirsin dedi. Ama bazı arkadaşlarımın doktoru daha katı kurallar belirlemişti uzanmayacak eğilmeyecen kalkmayacan demiş tutunana kadar. Nebileyim ben ilkinde çok ama çok rahattım tutunmadılar bunda bende biraz abarttım dikkat ettim hatta eşim abarttı tutundu çokşükür ikiside🙏Yani bu işler kişiden kişiye değişiyor. Sen doktorunu dinle derim onlar bizi en iyi tanıyan kişler. Her kafadan ses çıkar kafan karışır. Zaten transfer sonrası sana herşey tek tek anlatılmıştır

Canım benim doktorum iki gün hiçbirşey yapma yat uzan üçüncü gün çok ılık suyla kısa duş alabilirsin dedi. Ama bazı arkadaşlarımın doktoru daha katı kurallar belirlemişti uzanmayacak eğilmeyecen kalkmayacan demiş tutunana kadar. Nebileyim ben ilkinde çok ama çok rahattım tutunmadılar bunda bende biraz abarttım dikkat ettim hatta eşim abarttı tutundu çokşükür ikiside🙏Yani bu işler kişiden kişiye değişiyor. Sen doktorunu dinle derim onlar bizi en iyi tanıyan kişler. Her kafadan ses çıkar kafan karışır. Zaten transfer sonrası sana herşey tek tek anlatılmıştır
Bu kez tedavimi üniversite hastanesinde oldum maşallah çok ilgililer herşeyi muhteşem anlatıyorlar 🤪🤪tabiiki kimse birşey söylemedi o transfer yorgunluğuyla bende sormayı unuttum. Diğer transferleri genelde beynimden silme eğiliminde olduğum için kaçıncı gün duş aldığımı hatırlayamadım. Dr u bilgi verenlere sormak istedim o yüzden. Teşekkür ederim yanıtınız için 👍🏻👍🏻🤗

Back
X