- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.541
Teşekkür ederim o zaman normal 8.güne kadar dayandımBana iki gün sonra demişlerdi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim o zaman normal 8.güne kadar dayandımBana iki gün sonra demişlerdi.
Teşekkür ederim aynen suyun ısısına çok dikkat ettim. Yaa bunların hepsi boş gerçi tutunacaksa önünde hiçbirşey duramaz bizim ki iç rahatlatmaIlık suyla alırsan sıkıntı olmaz canım bende transfer sonrası 4. Gün aldım nolur bolmaz die ama ılık suyla alıyorum duşu çok sıcak olmasın
Haha iyi dayanmışsinizTeşekkür ederim o zaman normal 8.güne kadar dayandımbugün dayanamadım artık
![]()
Kokmaya ramak kala hemde nasılHaha iyi dayanmışsiniz![]()
6. Haftainşallah canım, kaçıncı haftadaymış miniğin?
7 den önce duyulmuyo dedi burdaki doktorum. Ama benimki çok sürprizli geliştiğinden haftalık kontrole gel duyamasak da kesenin gelişime bakalım demişti6. Hafta
Benim keseye bile bakmadı daha o yüzden çok heyecanlıyım en son kan testin güzel kese ve kalp atışı için aynı gün gel dedi doktorda başka şehirde bende başka bir doktora da gidip gostermedim herşey sürpriz olucak bana kese varmi onu bile bilmiyorum7 den önce duyulmuyo dedi burdaki doktorum. Ama benimki çok sürprizli geliştiğinden haftalık kontrole gel duyamasak da kesenin gelişime bakalım demişti
İçini rahat tut canım. Benim sonradan artış gösterdiği ve sürekli kimyasal veya dıl gebelik ihtimaline odaklandıkları için, keseyi her türlü gördükBenim keseye bile bakmadı daha o yüzden çok heyecanlıyım en son kan testin güzel kese ve kalp atışı için aynı gün gel dedi doktorda başka şehirde bende başka bir doktora da gidip gostermedim herşey sürpriz olucak bana kese varmi onu bile bilmiyorum![]()
Doktorun ne dedı cnmDünden bugüne düşmüş değerlerim 750den 370e malesef bu kadar mış sevincim Allah nasip etmedi![]()
Canım, hayırlısı böyleymiş diyelim. Üzülme diyemem ama kendini toparlayacaksın, bir sonraki transfer için kendine, vücuduna iyi bakacaksın. Sağlığın her şeyden önemli şu an.Dünden bugüne düşmüş değerlerim 750den 370e malesef bu kadar mış sevincim Allah nasip etmedi![]()
Dünden bugüne düşmüş değerlerim 750den 370e malesef bu kadar mış sevincim Allah nasip etmedi![]()
Evet öyle yapıyor sanırım doktorlar birde vajinadan muayene edilince çok kurcalamak için Amin canım sağol isteyen herkesin kucakları dolsun Allah'ım herkese nasip etsin güzel duyguyuİçini rahat tut canım. Benim sonradan artış gösterdiği ve sürekli kimyasal veya dıl gebelik ihtimaline odaklandıkları için, keseyi her türlü gördükyoksa normali sana uygulanan sanırım. Rakamlar güzel gidince her şey teoriğe uygun devam ediyor. İçini ferah tut. Umarım pıtır pıtır sesler duyacaksın
![]()
Canım benim de seninle aynı ilk 10. Gün değerim 66 ile başladık düzenli arttı bugün 6+5 kalp atışı için çağırdı ama maalesef duyamadik çok moralim bozulduson adete göre 6+4 bugün ama geç tutunma benimki. o yüzden tam 6+4 e denk gelmiyo çarşamba daha net göreceğiz.
Benim doktorum kalp atışı için 7. Hafta çağırdı o yüzden endişelenmeyin herkesin farklı erken yada geç duyuluyor bir daha ne zaman gidiceksiniz kontroleCanım benim de seninle aynı ilk 10. Gün değerim 66 ile başladık düzenli arttı bugün 6+5 kalp atışı için çağırdı ama maalesef duyamadik çok moralim bozuldu
Canım 7. Haftadayim zaten ben haftaya gel dediBenim doktorum kalp atışı için 7. Hafta çağırdı o yüzden endişelenmeyin herkesin farklı erken yada geç duyuluyor bir daha ne zaman gidiceksiniz kontrole
Daha kana karışmamış ki idrarda çıkması zaten imkansız neden test yapacaksınız? Olumsuz olacaktır zaten yeni tutunuyor bebek. Olumsuz konuşmak istemem ama bu acele neden anlayamadım.Herkese merhaba acil bir konuda destek ihtiyacım var transfer dahil 5. Günüm Test yapsak olumsuz alırsak kesin midir ya da ne yapsam bana yardımcı olun dua edin![]()
Olabilir canım 8.hafta da duyanlarda var merak etmeCanım 7. Haftadayim zaten ben haftaya gel dedi
İnşallah canım çok moralim bozuldu iki haftadır eşim yanımda yok kayinpederim korona dan hastanede annesinin yanına gitti refakatçi istediler yanına eşim de korona riskine karşı orda tek başıma iki haftadır geçirmeye çalışıyorumOlabilir canım 8.hafta da duyanlarda var merak etme
Haklısınız doğru diyorsunuz moralim yüksek tutayım ben özel bir şirkette çalışıyorum doktor izin yazdı ama müdür sorun ve bana biraz ağır konuştu durumu bildiği halde bende çıkarsa hanile diye bizi izne ayırıyorlar sırf adam laf sözü ve yaptırım maruz kalmayım diye sorup yapmak istedim saol canım Allah razı olsunDaha kana karışmamış ki idrarda çıkması zaten imkansız neden test yapacaksınız? Olumsuz olacaktır zaten yeni tutunuyor bebek. Olumsuz konuşmak istemem ama bu acele neden anlayamadım.