aysegül, önce evlatlik olarak yasadiklarina cok üzüldüm herkes kendi cektigini bilir tabiki.
keske yazdiklarimi azicik daha dikkatli olusaydinn. ablalarim kardesim baana defalarca teklif ettikleri halde onlara kiyamadigim icin kabul etmedim.
icim yanioyr bebgini ondan ayiricagimi hayal ederek. bir kere dha okumani tavsiye ederim.
kaldiki eger kardesimden bebk alsam. 6 yasina gelince harseyi anlaticam zaten. her seyin olulu yada olumsuz taraflari vardir
böyle olmasini hic ama hic istemiyorum ama eger bebgim olmasa baskasinin bebgini alicagima yine kendi kardesimin begini alirimm.
cünkü yarin birgün oda evlatlik olacagini ögrenecek. hic bilmedigi ailesini ariyicak.bunalimlara giricek ki oldugun kime ait oldugunu hic bilmiyicek.
ayrica ben orkarim bilmedigim kisilerin cocuklarini almak. he ihtimali düsünüyorum. bska ihtimalde ailesi cikar gelirse bebeklerini isterse.
yani bürüsürü ihtimal aklima geliyo. ALLAHA cok sükür bu vidana akla sahibim.
o olumsuz ihtimalleri saymadim. hersey benimde aklima geliyo.
seninle afras, insan kerdesine bunu yaparmi diyerek sanki beni vijdani olmayan biri olarak tanimlamaniza cok sasirdim.
lütfen biraz daha dikkat, biraz daha özen. eminim ferihada, bu kötü olumsuzulari düsünmüstür bunu illaki buraya yazmadik diye aklimiza gelmyiormu saniyorsunuz.
yazilarimi bastan sona tekrar okumanizi tavsiye ederim. zaten icim yaniyo. sizlerde fikrinizi paylastiniz bu konuyu uzatmak istemiyorum.
arkadaşım kabalık yapmadım ben sana yada incitici bi kelime kullanmadım ben sadece bunları yaşamış biri olarak fikrimi beyan ettim hayat senin ....yine söylüyorum biraz dikkat biraz . ne dmek anlayamayacaksinkeske yasadiklarini biraz daha ince anlatsaydin.
henüz daha karar vermemisim, kardesimden istememisim. bu kadar suclamana cok sasirdim cokkkk.
hayatta o kadar zorluklar acilar cekmisim. anlamasamda anlamaya calisridimm inan. diyorumya herkese kendi cektigini bilir.
biraz daha nezaket lütfen
yazdiklarini cok dikkatli birsekilde okudum yanlis anlama dilakiz alsam bile 6 yasina girince anlatirim diyosun o cocugun pskolojisi nasil olur ama yuvadan alsam bile yine annesini babasini arayack demisin ama doguranmi buyutenmi artik yuvadan aldigin bebek sonucda onu anne ve baba sevkatiyle buyutugunicin sizden asla fazgecmez ama kardesinin cocugu annesine ve babsina niye beni verdiler diye ónun hesabini soracakk ama rabbim enkisa Zaman bir bebginin olmsini nasipp etsin rabbim hep dualarim da olacaksin ,,,,,,
yine söylüyorum biraz dikkat biraz . ne dmek anlayamayacaksinkeske yasadiklarini biraz daha ince anlatsaydin.
henüz daha karar vermemisim, kardesimden istememisim. bu kadar suclamana cok sasirdim cokkkk.
hayatta o kadar zorluklar acilar cekmisim. anlamasamda anlamaya calisridimm inan. diyorumya herkese kendi cektigini bilir.
biraz daha nezaket lütfen
merhaba kızlar yarın dondurulmuşları almaya gidiyorum 11-12 gibi büyük ihtimal transferim olucak dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi inşallah Rabbim hasretimize kavuşturur...kendinize çook iyi bakın görüşmek üzere öpüyorum...
merhaba kızlar yarın dondurulmuşları almaya gidiyorum 11-12 gibi büyük ihtimal transferim olucak dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi inşallah Rabbim hasretimize kavuşturur...kendinize çook iyi bakın görüşmek üzere öpüyorum...
AMINN canim hayirlisi olsun öncelikle tabiki sagliklida
benim kardesim her zaman diyor bana ben ona kiymiyorum evet bu yönden cok sansliyim. iki ablam daha var onlarda teklif etmislerdi kabul etmemistim.
birisi gecen sebe rahimini aldirdi mecburenyani. digeride 5 cocugu var oda gecen sene agir ameliyat gecirdi onada kiyamiyorum. hani istesem o halinle bile benim icin dogurur. kendim icin onun hayatini tehlikeye atamam. zaten kiyamamda5 cocugu var ALLAH cocuklarina bagislasin. ameliyati cok tehlikeli gecmis. halada hasta.
kardesime sira gelince onun hamilelgii cok agir geciyoo kiyamiyorum. nasil kucagindan yavrusunu alirim. 10 gün önce gene dedi abla senin icin bebek doguriyim kabul etmedim. sana kiyamiyrum canim dedimbir hamileikda ne kadar zorluk varsa hepsini yasiyor.
kocasi ona dmeis ablan icin ne zaman bebk dogurucan. bana herkes cok üzülüyo özellikle yanlizligima.
gecen sene esimle gittik. enisteyle iyide anlasti güvenilir biri benide bilyiorlar. iyi insanlarda hepsinden önemlisi. bu sene olmasa herlade kardesime diyicem. dogumdan önce gider kardesime bakarimda. dogumdada yaninda olurum .
hayalim bu 3 ayda emzizrir bebek anne sütünden mahrum kalmasin.buraya kadar hayalaim güzel ama ee artik bebegi alip götiriyim deme
kismi yüregimi yakiyorranca ikiz olursa rahatca derim. kardesimin kendie ikiz zaten belki ikiz olurrr
sende saglikla kal. kucagina almakta nasipp olur hayirlisiyla saglikla INSALLAHHHH
yasadiklarin ilgin cok zorluk cekmissin ama ümidini hic kesmemissin ne güzell. benim hic birseyim yok ama olmuyor. ALLAHA verdimi hastalik dinelmiyor oldumu olyuor canim. darisi arkadaslara ve bana INSALLAHH
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende tam 10 hafta 3 günlük hamileyimm rabbim bu mutlulugu herkese nasip etsin.....
iyi ettin tatlım ben hiç bir şekilde evlatlığa evet diyemiyorum ne yazıkki....ben de halamda büyüdüm çok rahat ve sıkıntısız dım takiiii 12/13 yaşıma kadar o yaşlara gelince öz annem dayanamaz oldu ve arada hasetlikler çıktı onlar beni götürürdü ben sabaha karşı kaçardım..daha neler neler evet doğuran değil büyüten olduğu için çok zor oluyor...ki beni psikolog eşliğinde bilgilendirdiler evlatlık oluşumu....ve ben dilaya ditek bi ithamda bulunmadım sadece çok zor olduğunu ve fikirlerimi yazdım o çok yanlış anladı herkein kendi fikri...rabbim herkezin kendine versin...her halukarda çok zor yurttan alsanda belli bi süre sonra öğreniyor...akrabadan zaten çok kıymetleniyor sonradan amaaann zor yaaKızlar hararetli tartışmalar olmuş anlaşılan.Bu dünya öyle bişey ki bu da olur mu diyeceğimiz herşeyi görüyoruz ki dilakızın düşüncesi çok masum bence. Benim tanıdığım bir bayan öğretmen var mesala kendisini halası yetiştirmiş ve hep aynı şeyi söyler. Ben o kadar şanslıyım ki beni halam büyüttü biliyordum halam olduğunu ama ailemin yanında kalsaydım böyle madden ve manen güzel bir hayatım olmazdı diyor. Neler duyuyoruz Allah korusun. Geçen sitede okudum kızı her hamileliğinde düşük yaptığı için annesi taşıyıcı annelik yapıyor. Damadının ve kızının çocuğunu taşıyor ama tamamen zina. Laboratuvar ortamı diye mübah sanıyorlar. Yani kınamak ya da bu da olur mu falan demek iş değil gerçekten. Zaten dinimiz de bir tek böyle olunca evlatlığa izin veriyor normalde. Erkekse kız yeğen, kadınsa erkek yeğen evlatlık alabiliyor tedbiren. Mahremiyet konusundan dolayı. Hiç unutmam bir gelin kayınpederine diyor oğlundan çocuğum olmuyor istiyorsan senden olsun yoksa ben bir şekilde çaresine bakıcam diyor. Rabbim harama düşmekten aşırıya kaçmaktan korusun yeter ki. Hayat neler gösterir neyle karşı karşıya kalırız hiç bilmiyoruz. Rabbim herşeyin hayırlısını versin olanda da var hayır olmayanda da. Tartışmaya girmek için yazmadım yanlış anlamayın fikrimi belirtmek için yazdım
iyi ettin tatlım ben hiç bir şekilde evlatlığa evet diyemiyorum ne yazıkki....ben de halamda büyüdüm çok rahat ve sıkıntısız dım takiiii 12/13 yaşıma kadar o yaşlara gelince öz annem dayanamaz oldu ve arada hasetlikler çıktı onlar beni götürürdü ben sabaha karşı kaçardım..daha neler neler evet doğuran değil büyüten olduğu için çok zor oluyor...ki beni psikolog eşliğinde bilgilendirdiler evlatlık oluşumu....ve ben dilaya ditek bi ithamda bulunmadım sadece çok zor olduğunu ve fikirlerimi yazdım o çok yanlış anladı herkein kendi fikri...rabbim herkezin kendine versin...her halukarda çok zor yurttan alsanda belli bi süre sonra öğreniyor...akrabadan zaten çok kıymetleniyor sonradan amaaann zor yaa
Cnm hyirli olsub saglikla 9 ay seni birakmasinlar insss...
Canım ne kadar sevindim bilsen:) rabbim inşallah bu bekleyişlerinin bu teveklüllerinin sabrının mükafatını verir. Ayrıca güzel duaların içinde teşekkür ederim amin cümlemize inşallah.
Dilakız ben inanıyorum nedense senin bebişin olacağına ne güzel bu zorlu imtihanın üstesinden geliyorsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun göbüşün dolsun inşallah.
Mirage nerelerdesin yaptınmı hazırlıklarını
Boyacı tedaviye başlayacakmışsın hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olacak biiznillah
Bebeğim olsun nerelerdesin ne yapıyorsun
Havin yuks malum sormayq gerek yok:) kızlar sıkın dişinizi altı aydan sonra daha keyifli.
Tedaviye başlayacak arkadaşların rabbim bir an evvel yüzünü güldürsün göbüşlerini doldursun inşallah kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?