Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

inanın güzel haberleri verip herkese moral olsun isterdim ama bugün tahlil yaptırdım 0.1 çıktı erken yaptırdım çünkü karnımda şiddetli sancılar vardı acaba tutunup düşürecekmiyim korkusu aldı tahlil verdim ama tutmamış üzülmedim çok fazla biliyorum ki Rabbim hepimiz için bizden daha hayırlısını biliyor bi kaç ay sonra tekrar başlıyoruz ama geçmişimde yaşadığım düşüklerden sonra embriyolar tahlile gönderilecek sonra sağlıklı olurlarsa transfer edilecek bakalım herşeyin hayırlısı...
neden bu kadar sancı çektiğimi anlamış değilim hala karnımda ve kasıklarımda sancılarım var inşallah herşey yolundadır..bugün karneleri verdim eşimle tahlil sonucundan sonra memlekete gitmeyi 10 gün tatil yapmayı planladık ne kadar güçlü olursak o kadar hayatımız kaldığı yerden devam edicek..eşimle benim ailemin tüp bebekten haberleri yok o yüzden üzgün yüz görmiycem bu yüzden kendimi daha iyi hissediyorum...
tatil dönüşü görüşmek üzere hepinize kucak dolusu sevgiler Allaha emanet olun kendinize çook iyi bakın inanın acıyı tatlıyı yaşamak çok güzel...çünkü bu sefer çok dikkat etmiştim kendime rapor aldım üç gün yataktan kalkmadım nasip değilmiş olmadı..şükürler olsun Rabbime bizleride çekirdek ailemize inşallah tez zamanda kavuşturacaktır..
Görüşmek üzere yol arkadaşlarım..hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çook teşekkür ediyorum iyiki varsınız...

inş güzel bir tatil yaparsın ve sana ıyı gelır daha cok moral olur ayrıca yılmadan yola devam etmeni yürekten kutluyorum Allahım hepımıze sabır versın... o gun gelecek ve herkes gıbı bızde yavrularımızı kucagımızda görücez ama zamanı var bizimde sabra ihtıyacımız var Allah yardımcımız olsun...

Canım benim ne denir ki. Sen demişsin zaten söyleyeceklerimizi. Rabbim eşine ve sana güç versin. Sen de iyi ki varsın. Sana güzel musmutlu tatiller diliyorum. Allah'a emanetsin

demet canım mesajını pozitif haberle süslemeni bekliyordum ama bundada vardır bir hayır rabbim güç versin bundan sonraki tedavin son tedavin olsun inş rabbim bu yolda sabrını artırsın canım

asil canım biz gayret etsekte rabbim bizim içi,n doğru zamanı tain etmiştir inş sende tez vakitte hayırlı sonuçlar alırsın

ezgimez canım seni çok merak ediyodum topikte yazını görünce profilene baktım ve bebeklerinden haber öğrenirmiyim diye bakınırken üzücü bir yorum okudum rabbim sabır versin rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın rabbim yeni bir evlat vererek seni sevindirsin canım inş toparlanmışsındır inan ne yazacağımı şaşırdım tek duam ilk ve tek acın olsun rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun

mirage canım bir ses ver çok merak ediyom seni inş herşey yolundadır bir ses ver canım

safak canım az kaldı bebişine kavuşmana rabbim sağlıkla kavuştursun evladına yıllık izne çıktınmı canım doğum şekline karar verdinmi

tedaviye başlıyacak kader arkaDaşlarım ne durumdasınız feriha boyacı ayşegül bebeğimizolsun ve diğer arkadaşlar yazmıyonuz ne durumdasınız topiğe uğrayamasamda hep aklımdasınız habersiz bırakmayın bizi inş hepinizin güzel haberlerini okuyacağız rabbimin izniyle

sevgili hamiş arkadaşlar hamilelikleriniz nasıl gidiyo inş herşey yolundadır rabbim sağlıklı sıhatli hamilelik süreci geçirip 40 haftayı doldurup evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eylesin

selam kızlar,

bayağa ilerlemiş sayfalar, geçmiş sayfalara bakamadım. demetcim sen bir gün olacağına inan, en önemlisi bu. dediğin gibi güzel güzel tatilini yap şimdi. bir gün olacak.

kızlar napıosunuz? havinim beni merak etmişsin ben burdayım canım :) bir yaramazlık yok Allaha şükür. gün sayıyoruz. küvöz korkum devam ediyor. bebeler içerde ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi. bakalım, bir sonraki kontrol perşembe günü.

uzun süredir giremedim zor bi hamilelik geçiriyorum hem çok agrılarım oluyor hemde bobreklerde 8. haftada genişleme başladı maalesef ve genişleme devam ediyor daha fazla genişlerse bobreklere kateter takılacak ama takılırken bebekler için riskli takmazsakta Allah korusun hem erken doğum olabilir hemde benım böbrekler zarar görebilir lütfen dua edin kızlar bende haberler böyle sizler nasılsınız?

Canım Allah yardımcın olsun. inşallah hepiniz için sağlıklı sıhhatli geçer bu süreç.

safak canım az kaldı bebişine kavuşmana rabbim sağlıkla kavuştursun evladına yıllık izne çıktınmı canım doğum şekline karar verdinmi

canım pazartesi birkaç işim var büroda ondan sonra bitiriyorum inşallah. Şimdilik erken doğum var pazartesi ilk nstye giricem ondan sonraki pazartesi de doktor muayene edecek normal doğum için bir engel var mı diye. Şimdilik bir sıkıntı yok hamilelikte olan şeyler işte. Bugünlerde çok uykum var devamlı yoruluyorum uyuyorum.

merhaba Havın
oncelikle sen nasilsin? kızın iyi mi?
benim simdilik iyi gidiyor... daha cok net bebek hareketi hissetmediğimden sabirsizlaniyorum. haftaortası detaylı ultrason var. ona heyecanlıyım. umarım hersey iyi gider.

havn simdilik cok sükür hersey yolunda yarin randevüm var ikili test yapacak insallahh bebgim saglikla gelismisdir cok heycanliyim en son 9 hafta 5 günlükken gitmisdim dua edin arkadaslar güzel haberlerle donerim

kızlar yeni bi tedaviye başlamıştım ve bu defa burası dahil kimseye söylemeyeceğim demiştim olursa müjde verecektim olmazssa sesim hiç çıkmayacaktı ama
tedavim başından bu yana aksiliklerle devam etti aynı merkezde devam ettim konya novafertil
bu defa aynı merkezde başka bi dr..ikna etti beni ve bundan 3 ay önce miyom ameliyatı yaptı 3 adet portakal büyüklüğünde miyom çıkarttılar
ha dedim bu defa olacak miyomlarımda alındı ama malesef transfere bile gidemedim:26:
ve artık eminimki merkez hatası ve embriyologlar veya labaratuvar güzel çalışmıyor
neyse tedavim başladı ve cumartesi progesteranın yüksek diye diye bana opu yapıldı 9 adet yumi çıktı sevindik
ohh dedik diğer ikisinde 5/6 çıkmıştı
bu defa çok oldu olacak
ama 6 tanesi işlem gördü ve hespsi öldü
döllenme olmadı
merkeze bu neden oldu dediğimde ise tıbben bana bi açıklama yapılmıyor çok sinirlendim ve dahada fazalası çok üzgünüm...
bende istanbul bahçeciye gitmeye karar verdim ve bu gün ordan şubat 13 e randevu aldım dosyamı alıp gideceğim bakalım onlar ne diyecekler sizleri hem özledim hemde topik dağıldı diye üzülüyorum
keşke tekrar toplansak ve dertleşsek kimse kalmadı her kez hamile ve buraya gelen yok...
başka topiklere girsemde tat alamıyorum neyse herkeze iyi akşamlar ...afras çok sevindim canım benim hamileliğin inşallah kucağına almanla mutlu sonla sonuçlanır ...bebği olan kızlar onları bizim için koklaya koklaya öpün

Evet cnm merkezi değiştirmende yarar var uzuldum basina gelenlere bu arada moda bu oldu 2 ay oncede bnm yumoslar döllenmedi iptal oldu.ferihaninda oyle oldu biz tutuncak mi diye dertlnirken simdide dollencek mi diye hop oturup hop kalkıyor uz..hakkımızda hayırlisi.

Zyxell cnm kusura bakma cnm yeni yazabildim iim sen nasilsin .. nasil gidiiyor hamislik..feriha snde yoksun cnm ortalarda ins iyisindir..

Iyiyim canim.sen nasilsin tatlim
at
Aysegulle ayni merkezde tedavi olduk bendecok kizginim kirginim o merkeze benim oldu hadi sebeb var aysegulun embryolari boyle olmasina sasirdim dedigin moda oldu tatlim
Eeee sen ne zaman baslicaksin tedaviye bende degistircem artik merkezi antalyada bakiyorum
fikri olan varsa sevinirim antalya hakkinda

Canım çok üzüldüm. Kızma kimseye nasipten ötesi yok. anlıyorum seni yaşadığın umuda mı kızasın, ilaç yüklemesine mi, hüsrana mı. Bunlar görünen sebepler tabi biz bilemiyoruz gerisini. İnşalllah herkes emeğinin karşılığını alır canım. Topic dağılmadı çok aslında. Ben devamlı girip bakıorum hemen çıkıyorum. Büroda işler çok yoğundu bugün izne ayrıldım ama bu kez de temizlik falan başladı evde. Yavaş yavaş yapmaya uğaşıyorum. Dua edin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…