• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Cnm bnm esime de soyluyorlar amma kabul etmiyor esim varken neden olayim diyor bizimki para icin olamaz cunku devllet hasta nesi ya bnmki bnde ustelemiyorum cnku sonucta esim dr.o daha iyi biliyordur gercj ben arastirma ktan uzman oldum da:))

Canim baya gec oldu ama cevap vereyim saan benim esim kabul etti bile ama yaptiracagimizdaki test sonuxuna gore hareket edeceklermis bu sekilde ben evledima kavusacaksam bu sekilde olsun diyorum artik mucadeleden cok sikildim inan insanlarla doktorlarla olan mucadeleden bu kabus biran once bitsin istiyorum

Havinim canim ben nisan gibi dusunuyorum bakalim ama doktorum sen hazir oldugunu ben hissetmedikce sen nekadarda hazirim dersen ben baslamicam sen saglikli bi karar veremiyorsun dedi
Cok dua et bizede allahin bizese nasip.etsin biranonce

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinizin mevlit kandili mübarek olsun rabbim bu gecenin hürmetine yapmış olduğunuz duaları kabul etsin

Son düzenleme:
Havinim canim ben nisan gibi dusunuyorum bakalim ama doktorum sen hazir oldugunu ben hissetmedikce sen nekadarda hazirim dersen ben baslamicam sen saglikli bi karar veremiyorsun dedi
Cok dua et bizede allahin bizese nasip.etsin biranonce

feriha canım rabbim hayırlı zamanda başlamanı tedavininde son unun hayırlı olmasını nasip eylesin sen inş bu arada bıraz toparlarsın rabbim bunca emeği zayi etmez inş bu başlıyacağın tedavin son olacak sende kavuşacaksın yavruna

feriha canım rabbim hayırlı zamanda başlamanı tedavininde son unun hayırlı olmasını nasip eylesin sen inş bu arada bıraz toparlarsın rabbim bunca emeği zayi etmez inş bu başlıyacağın tedavin son olacak sende kavuşacaksın yavruna

Ins havin senin gibi bizlerde aliriz kucagimiza evladimizi onda suphemiz yok canim cektigimiz sikintilari mukafatini verecektir rabbim

yuks canım benim kızım gece gündüz ilgi istiyo zaten uyuduğunda özlüyom yavrumu oda 14 yıl sonra gelmişya herşeyin farkında sanki kendince ayarlıyop uyku saatlerini 4 ten aşşağpıya uyumuyo zaten emme sorunumuz var 2 aylık olduk süt çok olmadı ondan bebeğimde emmekle arası hoş değil sadece mecburmuş gibi sanki alıyo memeyi iki üç defa çekiyo başlıyo ağlamaya haliyle mama takviyesiyle doyuyo yavrum

senin prenses nasıl şimdi koca kız oldu senin prenses en tatlı sevimli zamanları annasi öp kızını benim için

Slm canım manşallah kızına geç geldikleri için naz yapıyorlar canım bize:))) Benimde aynı şekilde çok problemliydi emmesi seni çok iyi anlıyorum iki ay zorla emdi çoğu zaman sağıp verdim. Tabi mama takviyesiyle birlikte napalım sağlıkları yerinde olsunda naz yapsınlar bizee Benim kızımda beş buçuk aylık oldu pek hareketliyiz teyzesi:))) sende prensesini kokla benim için öpüyoruz kızımlaa kocaman teyzesi:))

slm kizlarr :16:
Mevliit Kandizliniz kutlu olsunnnn :16: bundan sonraki yillar boyunca sizlere ve aileniz saglik, mutluluk, huzur ve bol bolll rizik getirsin INSALLAHHHHH :16::16: hepinizi en icten dileklerimle öpüyorumm her ne dileginiz muradiniz varsa RABBIMM kabul buyursunnnnn :16::16:

bebeğimizolsun dilakız asil burcu seminay şuanda adı aklıma gelmeyen topiğimizin anne adayları acaba durumlarınız ne aşamada tedavi vaRmı yakında merak ediyorum

bende hanüz birsey yokk canimm :19: bu ayda ilac iciyorumm 3 ay olucak vücud kendini toparlamasi icin.
sonrasi kadin doktorum tedavi edicek büyük konusmyuorum ama tüp düsünmüyorumm RABBIM vericekse böylede verir.
4 kez yaptirdim olmadi hem maddi hem manevi kayiplarim olduu. nasip kismet bakalim hayat bana ne gösterecek.
yasda ilerlediii :14::14: hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH.

tedaviye baslayan yada baslayacak olan arkadaslara kolay gelsin. INSALLAH bu seferr yüzleri gülerde onlarda muratlarina ererler zor yaaa cokk zorr ama imkansiz degil :19:

bende hanüz birsey yokk canimm :19: bu ayda ilac iciyorumm 3 ay olucak vücud kendini toparlamasi icin.
sonrasi kadin doktorum tedavi edicek büyük konusmyuorum ama tüp düsünmüyorumm RABBIM vericekse böylede verir.
4 kez yaptirdim olmadi hem maddi hem manevi kayiplarim olduu. nasip kismet bakalim hayat bana ne gösterecek.
yasda ilerlediii :14::14: hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH.

tedaviye baslayan yada baslayacak olan arkadaslara kolay gelsin. INSALLAH bu seferr yüzleri gülerde onlarda muratlarina ererler zor yaaa cokk zorr ama imkansiz degil :19:

dilakız yazdıklarını okuduktan sonra sana yazmak istedim,
dediğin gibi tüp bebek maddi manevi gerçekten çiftleri özellikle de kadını zorlayan bir süreç, tevekkülüne hayran kaldım bundan sonra olacaksa zaten rabbim verir demişsin ama ben yine de tedavinin olumsuz etkileri zayıflayınca yeniden hevesleneceğini ve tedavi deneyeceğini düşünüyorum.Allah ısrarla isteyen kullarını severmiş diye biliyorum. ne bilim duygularımı seninle paylaşmak istedim, yaşım ilerledi demişsin kaç yaşındasın Allah aşkına beni annem 45 yaşındayken doğurmuş.

dilakız yazdıklarını okuduktan sonra sana yazmak istedim,
dediğin gibi tüp bebek maddi manevi gerçekten çiftleri özellikle de kadını zorlayan bir süreç, tevekkülüne hayran kaldım bundan sonra olacaksa zaten rabbim verir demişsin ama ben yine de tedavinin olumsuz etkileri zayıflayınca yeniden hevesleneceğini ve tedavi deneyeceğini düşünüyorum.Allah ısrarla isteyen kullarını severmiş diye biliyorum. ne bilim duygularımı seninle paylaşmak istedim, yaşım ilerledi demişsin kaç yaşındasın Allah aşkına beni annem 45 yaşındayken doğurmuş.

desene sen tekne kazintisi olmak sana nasip olmusssss :9::9: benim annemde 7. cocugu 45 yaslarinda falan dogurdu hatta ikizzz :9::9:
en sonunda profosyonel olmus annemm :9::9: malesef ikizin biri öldü :5::5: erkek öldü kiz kardesim yasadi ALLAHA cok sükürr :16: simdi evli iki cocugu var.
abla ikiz dogurucam diye ödüm kopoypr diyordu. kendi ikizya. annemden sonra kimse ikizi tutturamadii anenm kadar olamadikk :9::9:
hele ben birini bile tutturamadimm :47::47: yasim 39 olucak :14: :14: moralim bozuk.
annelerimiz gec dogurmus ama büyükler oldugu icin kafaya takmaislar bizler ise onlar kadar sansli degiliz. en azindan kendi adima söylüyorum.
sen kac yasindasin canimm INSALLAH sen ve hamile arkadaslar kolayca yavrularini kucakalirina alirlarr AMINNNN :emir_bebek: :16:
evet canim haklsin acisi gecince tekrar hevesleniyoruz hayallerimiz ümitlerimiz hic bitmiyr :19:
tevkkül olmamin en büyük sebebi duyduklarimla ilgili o kadar kisi duydumki bir seferlik iliskiden hamile kalanlar. hatta yarim yamalk iliskiden hamile kalip simdi kizi olan arkadaslar.
yani ALLAH murad ederse oluyor canim. buna bütün kabimle kanaat ettim. tabiki zamanla olustu düsüncelerim, kirbaclana kirbaclana terbiye oldumm :9::9: cok istioyrumm anne olmayi dedigim gibi düsüncem degisti illaki tüp bebkle olucak degil diyorum.
senin dogum tam yaz aylarina denk gelyior canimALLAH yardimcinn olsunnn :16::16:

merhaba ferihacigim :29: INSALLAH iyisindirr

ayyy bende yazdimmi fatihin fermani gibi yaziyorumm :9: :9: normalde ben hemen sonucu analtirim lafi hic uzatmam :47:
topige girince cokk cene yapiyorum cokkk :9:

desene sen tekne kazintisi olmak sana nasip olmusssss :9::9: benim annemde 7. cocugu 45 yaslarinda falan dogurdu hatta ikizzz :9::9:
en sonunda profosyonel olmus annemm :9::9: malesef ikizin biri öldü :5::5: erkek öldü kiz kardesim yasadi ALLAHA cok sükürr :16: simdi evli iki cocugu var.
abla ikiz dogurucam diye ödüm kopoypr diyordu. kendi ikizya. annemden sonra kimse ikizi tutturamadii anenm kadar olamadikk :9::9:
hele ben birini bile tutturamadimm :47::47: yasim 39 olucak :14: :14: moralim bozuk.
annelerimiz gec dogurmus ama büyükler oldugu icin kafaya takmaislar bizler ise onlar kadar sansli degiliz. en azindan kendi adima söylüyorum.
sen kac yasindasin canimm INSALLAH sen ve hamile arkadaslar kolayca yavrularini kucakalirina alirlarr AMINNNN :emir_bebek: :16:
evet canim haklsin acisi gecince tekrar hevesleniyoruz hayallerimiz ümitlerimiz hic bitmiyr :19:
tevkkül olmamin en büyük sebebi duyduklarimla ilgili o kadar kisi duydumki bir seferlik iliskiden hamile kalanlar. hatta yarim yamalk iliskiden hamile kalip simdi kizi olan arkadaslar.
yani ALLAH murad ederse oluyor canim. buna bütün kabimle kanaat ettim. tabiki zamanla olustu düsüncelerim, kirbaclana kirbaclana terbiye oldumm :9::9: cok istioyrumm anne olmayi dedigim gibi düsüncem degisti illaki tüp bebkle olucak degil diyorum.
senin dogum tam yaz aylarina denk gelyior canimALLAH yardimcinn olsunnn :16::16:

aynen tam tekne kazıntısıyım :)
canım çok içten yazmışsın
ben böyle tevvekkül eden insanlara cidden hayranım ve rabbim seni ödülsüz bırakmaz diye inanıyorum sen ona böylesine teslim olmuşken.32 bitti 33e girdim yeni.bende küçük sayılmam ama Alllaha hiçbir zorluk yok inş. senin için de öyle olacak inş.
yakında bunun müjdessini alırsak çok sevinirim :52:ama şaşırmam :34:
,bundan sonra seni dualarımda ismen anıcam inş.
hayırlı geceler canım :16:

aynen tam tekne kazıntısıyım :)
canım çok içten yazmışsın
ben böyle tevvekkül eden insanlara cidden hayranım ve rabbim seni ödülsüz bırakmaz diye inanıyorum sen ona böylesine teslim olmuşken.32 bitti 33e girdim yeni.bende küçük sayılmam ama Alllaha hiçbir zorluk yok inş. senin için de öyle olacak inş.
yakında bunun müjdessini alırsak çok sevinirim :52:ama şaşırmam :34:
,bundan sonra seni dualarımda ismen anıcam inş.
hayırlı geceler canım :16:

ALLAAHHHH razi olsunn canimmm :16: ayyy o müjdeyi vermek bana ve arkadaslarimda nasip olurr INSALLAHHH :16::16:
RABBIM tamamina erdirsin siz hamilelerii :16: evet inan teslim olmak ruhumu hafifletti. analadimki cok istemekle cok üzülmekle cok ugrsmakla olmuyormuss :19:
MEVLANA HZ. lerinin buyururki. sen cekil aradan tecelli etsin YARADAN :16:
en iyisi zamana birakma sabir etmek. benim cok zamanim yok ama yinede biraktim nasip kismet diyorum. bizler birbirimizi en iyi anlayan topluluguz. adim derya canim. himm 33 tam vaktinde geliyorr inan gec kaldikca daha zor olyuor. sanada hayirli gecelerr :16::16:

Son düzenleme:
Kızlar bugünlerde çok yoğun yorgun bitkinim. Dışardan insanlar içerden bu sıpa herkes yoruyor beni :( 2 haftam var izne çıkmak için izne ayrılıp evimde doğum öncesi uyumak dinlenmek istiyorum çok bunaldım. Dua edin ne olur

merhaba ferihacigim :29: INSALLAH iyisindirr

ayyy bende yazdimmi fatihin fermani gibi yaziyorumm :9: :9: normalde ben hemen sonucu analtirim lafi hic uzatmam :47:
topige girince cokk cene yapiyorum cokkk :9:

Merhaba canim bira gec gordum ama k.b.
Bunu sana soylemek dogrumudur aslinda tam bilmiyorum ama olmayinca olmuyor hadi bizim elle tutulur bi sebebimiz var ama senin sebebsiz vermeyen rabbim vermiyor iste canim
Sana sunu demek isterim ki hatta ben bile olmazsa bidaha diye cok dusunmeye baslaim evlat edinmeyi canim yanliz kalmaktansada onu bi evladin olur unutma doguran degil buyuten anadir yeni dogmus bi bebek hatta sen ona sut bile verebilirmissin arastirdim bunu dusun istersen bi istersen esine anlat
Zamanla belki kendiliginden olur hic bilemezsin

arkadaşlar nasılsınız ? epeydir giremiyorum uzaktan takip ediyorum hepinizden haberdarım güzel haberleri almışız doğumlarımız olmuş bebişlerimiz katılmış ailemize Rabbim sağlık sıhhat versin cümlemizin evlatlarına.doğum yapanları tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün.yapacak olanlara da Rabbim kolaylıklar hayırlı doğumlar nasip etsin :) tedaviye başlayacaklara da Allah yardım etsin.
gelelim bana haberler fena sayılmaz ağustos 2013 de celalettin peruda azosperm için tedaviye başladık normalde bi dahiliye doktoru ama bu dal ile de ilgileniyor.neyse iğneler bitkiseller derken az da olsa yol almaya başladık herşey imkansızken doktorumuzdan Allah razı olsun bize hayır kapısı açtı.tamamen bitmişti bizim için herşey kök hücreyi bekliyorduk.neyse bizde sperm değil hücre dahi yoktu sıfıra sıfırdık yani.hocada tedavimizin 3, ayında 560 bin imatür germ hücre çıktı buda sperm üretecek ana hücre demekmiş.tedavimiz devam ediyor biraz uzun sürecek bi tedavi hoca en az 2 yıl dedi bakalım tevekkül ettik bekliyoruz Rabbimin izniyle.benden haberler böyle arkadaşlar.

arkadaşlar nasılsınız ? epeydir giremiyorum uzaktan takip ediyorum hepinizden haberdarım güzel haberleri almışız doğumlarımız olmuş bebişlerimiz katılmış ailemize Rabbim sağlık sıhhat versin cümlemizin evlatlarına.doğum yapanları tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün.yapacak olanlara da Rabbim kolaylıklar hayırlı doğumlar nasip etsin :) tedaviye başlayacaklara da Allah yardım etsin.
gelelim bana haberler fena sayılmaz ağustos 2013 de celalettin peruda azosperm için tedaviye başladık normalde bi dahiliye doktoru ama bu dal ile de ilgileniyor.neyse iğneler bitkiseller derken az da olsa yol almaya başladık herşey imkansızken doktorumuzdan Allah razı olsun bize hayır kapısı açtı.tamamen bitmişti bizim için herşey kök hücreyi bekliyorduk.neyse bizde sperm değil hücre dahi yoktu sıfıra sıfırdık yani.hocada tedavimizin 3, ayında 560 bin imatür germ hücre çıktı buda sperm üretecek ana hücre demekmiş.tedavimiz devam ediyor biraz uzun sürecek bi tedavi hoca en az 2 yıl dedi bakalım tevekkül ettik bekliyoruz Rabbimin izniyle.benden haberler böyle arkadaşlar.

Canım ne kadar sevindim bilsen:) rabbim inşallah bu bekleyişlerinin bu teveklüllerinin sabrının mükafatını verir. Ayrıca güzel duaların içinde teşekkür ederim amin cümlemize inşallah.

Dilakız ben inanıyorum nedense senin bebişin olacağına ne güzel bu zorlu imtihanın üstesinden geliyorsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun göbüşün dolsun inşallah.
Mirage nerelerdesin yaptınmı hazırlıklarını
Boyacı tedaviye başlayacakmışsın hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olacak biiznillah
Bebeğim olsun nerelerdesin ne yapıyorsun
Havin yuks malum sormayq gerek yok:) kızlar sıkın dişinizi altı aydan sonra daha keyifli.
Tedaviye başlayacak arkadaşların rabbim bir an evvel yüzünü güldürsün göbüşlerini doldursun inşallah kendinize iyi bakın

Kızlar bugünlerde çok yoğun yorgun bitkinim. Dışardan insanlar içerden bu sıpa herkes yoruyor beni :( 2 haftam var izne çıkmak için izne ayrılıp evimde doğum öncesi uyumak dinlenmek istiyorum çok bunaldım. Dua edin ne olur

ALLAAHH yardimcin olsunn canim azda kalmiss.bencede iyice dinlen. dogumdan önce cok is yapan arkadalar dogumdan sonra cok zorlandikalrini cok yorgun olduklarini söylüyorlar.
sen en iyisi simdiden iyice dinle. disaridaki insanlari boce ver. RABBIM kucagina almak nasip etsinn :16::16:

Merhaba canim bira gec gordum ama k.b.
Bunu sana soylemek dogrumudur aslinda tam bilmiyorum ama olmayinca olmuyor hadi bizim elle tutulur bi sebebimiz var ama senin sebebsiz vermeyen rabbim vermiyor iste canim
Sana sunu demek isterim ki hatta ben bile olmazsa bidaha diye cok dusunmeye baslaim evlat edinmeyi canim yanliz kalmaktansada onu bi evladin olur unutma doguran degil buyuten anadir yeni dogmus bi bebek hatta sen ona sut bile verebilirmissin arastirdim bunu dusun istersen bi istersen esine anlat
Zamanla belki kendiliginden olur hic bilemezsin

INSALLLAAHHH canimm :16: inan bende onu bekliyorum artik kendiliginden olsun istiyrum. evet bir sorun yok ama buna daha cok üzülüyorum. keske yasim kücük olsaydi sorunumda olsaydi tedavi olsaydim diyorumm :14::14:
sorun yok ama olmuyor bu dahada zor acaba nasibimdemi yok diyip taakdiri RABBIME biraktimm :16:
bizde esimle arada konusuyoruz evlat edinmeyi. hayat yanliz gecmyiorr :19: bencede büyüten annedir.
kardesimde bana cocuk dogurmak istiyor bir hafta önce söyledi ama ben ona hic kiymiyorumm :14: hamileigi cok agir geciyor.
ikiz olursa birini alirim diyorum. yoksa kiyamam düsüncesi bile icicmi yakiyor. bebegin ondan almak cok üzüyor cok :14::14:
oda cok üzülür bu duruma ama banada üzülüyor. hakkimizdan hayirlisi lsun. böyle giderse ya kardesim dogurucak yada baska bir bebk evlat edinicem :emir_bebek: sende cok ugrastim ALLAH daha fazla bekletmesin sirin sirin bebekler nasip etsinn :16::16:

tip cok ilerledi canim INSALLAH en kisa zamanda sonuc alirsin bebegine kavusursunn :emir_bebek: 2 yil dedigin neki olsunda 2 yil sonra olsun.
bek keske simdi 30 yasinda olsaydim bu kadar üzülmezdim diyorumm .

Canım ne kadar sevindim bilsen:) rabbim inşallah bu bekleyişlerinin bu teveklüllerinin sabrının mükafatını verir. Ayrıca güzel duaların içinde teşekkür ederim amin cümlemize inşallah.

Dilakız ben inanıyorum nedense senin bebişin olacağına ne güzel bu zorlu imtihanın üstesinden geliyorsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun göbüşün dolsun inşallah.
Mirage nerelerdesin yaptınmı hazırlıklarını
Boyacı tedaviye başlayacakmışsın hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olacak biiznillah
Bebeğim olsun nerelerdesin ne yapıyorsun
Havin yuks malum sormayq gerek yok:) kızlar sıkın dişinizi altı aydan sonra daha keyifli.
Tedaviye başlayacak arkadaşların rabbim bir an evvel yüzünü güldürsün göbüşlerini doldursun inşallah kendinize iyi bakın

ALLAH razi olsunn evlatalrini sana bagislasin canim :emir_bebek::16: ayy cok sevindimm yaaa bende bir arkadasa hep öyle diyorudm icimden geliyo senin bebgin olucak diye. oda sevinirdi ama olmaz bizim cinsel sorunlarimiz var derdi.
simdi bir kizi oldu hemde yarim yamaak iliskiden :16: cok sevindim agladim sevincde. hep diyorum RABBIM murat ettimi olurr :16:
senin ikiz kizlarin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam nasil gidiyooo hep merak ederim bir bebek evde ne yapar nasil davranir
odadan cikdimi nasi pesine aglar :14: hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH :16:

Back