ALLAH razi olsunn evlatalrini sana bagislasin canimayy cok sevindimm yaaa bende bir arkadasa hep öyle diyorudm icimden geliyo senin bebgin olucak diye. oda sevinirdi ama olmaz bizim cinsel sorunlarimiz var derdi.
simdi bir kizi oldu hemde yarim yamaak iliskidencok sevindim agladim sevincde. hep diyorum RABBIM murat ettimi olurr
senin ikiz kizlarin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam nasil gidiyooo hep merak ederim bir bebek evde ne yapar nasil davranir
odadan cikdimi nasi pesine aglarhakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH
merhaba arkadaşlar,
ben burda yeniyim tüm sayfaları ve yazanları tek tek okudum, Allah isteyen herkese hayırlısı ile çoçuk sahibi olsun. Hem hipoglisemi, hem hipotiroid hastasıyım...
Bende kist vardı dr bu alınmadan hamile kalamazsın dedi birde sağ tüpün kapalıydı. mayıs 2013 te memorialda ameliyat oldm kist alındı kapalı olan tüp açıldı. (Dr.Mustafa Acet ) Sonrasında 3 aylık menopaza girmem için iğne verildi. Ağustos 2013 te adet gördüm bir kaç ay deneyelim dedik denedik olmadı. 4 Kasımda tüp bebek yapmaya karar verdik. Tekrar memorial hastanesine gittik dr.muz ayrılmıştı Müstecep beye yönlendirildik, iyikide gitmişiz Müstecep bey on numara bir insan. Bizim başladığımız zaman Müstecep bey 1 hafta tatildeydi ilk 3-4 gün Murat beye gittik sonraki aşamalarda Müstecep beye yumurta ölçümü vs hepsini yaptı. 5 yumurta vardı 1 tanesi erken çatladı diğer 2 tanesi istenilen büyüklükte değildi. geriye kalan 2 yumurta 16 kasımda toplandı. Toplanan yumurtalardan 1 tanesi 50 hücreli olarak gelişti diğeri ise 5 hücreli olduğu için sadece 1 taneyi transfer edilebildi.
Transferden sonra tahlil zamanına kadar geçen süre sanırım insanın en uzun, en çaresiz kaldığı süre gibi birşey çünkü düşünmeden etmeden bişey yapamıyorsun. Hiç birşeye konsantre olamıyorsun. 20 kasımda transfer yapıldı. Ben hergün her dakika burda yazanları sayfa sayfa tek tek okuyu herkese hem dua ettim hem ağladım. birde bende hiç belirti yok diye üzülüyordum 7.gün belime ve sırtıma bir
ağrı girdi ölüyorum sandım.Ayaklarımda buz gibi oluyordu ve titriyordum. Bunun dışında başka belirtim olmadı. Burdan okudum Hep dua ettim hayırlısı ne ise o olsun. 30 kasımda kan tahliline gittik. Dönüşte dayanamadım idrar testi aldım . eve geldim hemen yaptım ama sonuç negatifti tam testi atmak için çöp kovasına gidiyordum baktım 2.çizgi çok silik belli oluyor ancak ışıkta anlaşılıyor. Eşime gösterdim ve dedimki sen burda bişey görüyormusun baktı çizgiler var dedi. Rabbime şükürler olsun dedim. Şükür namazı kıldım. 2 saat sonra hastaneden aradılar değerim 276,60 çıkmıştı. Şuan 10+3 günlük hamileyim.
Allah isteyen herkese versin hamile olanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burda yazanları okuyunca sizlerle paylaşmak istedim.
Bende hipotiroid ve hipoglisemi ve ameliyat olmam biraz işleri zorlaştıryordu ama kiç umudumu kaybettmedim :)Sizlerde kaybetmeyim ve bol bol aklınıza her geldikçe mutlaka dua okuyun.Kimseylede paylaşmadı eşim, ailem ve ofisteki masa arkadaşlarım biliyordu moralimi hiç bozmadım..
Sevgiyle kalın
merhaba arkadaşlar,
ben burda yeniyim tüm sayfaları ve yazanları tek tek okudum, Allah isteyen herkese hayırlısı ile çoçuk sahibi olsun. Hem hipoglisemi, hem hipotiroid hastasıyım...
Bende kist vardı dr bu alınmadan hamile kalamazsın dedi birde sağ tüpün kapalıydı. mayıs 2013 te memorialda ameliyat oldm kist alındı kapalı olan tüp açıldı. (Dr.Mustafa Acet ) Sonrasında 3 aylık menopaza girmem için iğne verildi. Ağustos 2013 te adet gördüm bir kaç ay deneyelim dedik denedik olmadı. 4 Kasımda tüp bebek yapmaya karar verdik. Tekrar memorial hastanesine gittik dr.muz ayrılmıştı Müstecep beye yönlendirildik, iyikide gitmişiz Müstecep bey on numara bir insan. Bizim başladığımız zaman Müstecep bey 1 hafta tatildeydi ilk 3-4 gün Murat beye gittik sonraki aşamalarda Müstecep beye yumurta ölçümü vs hepsini yaptı. 5 yumurta vardı 1 tanesi erken çatladı diğer 2 tanesi istenilen büyüklükte değildi. geriye kalan 2 yumurta 16 kasımda toplandı. Toplanan yumurtalardan 1 tanesi 50 hücreli olarak gelişti diğeri ise 5 hücreli olduğu için sadece 1 taneyi transfer edilebildi.
Transferden sonra tahlil zamanına kadar geçen süre sanırım insanın en uzun, en çaresiz kaldığı süre gibi birşey çünkü düşünmeden etmeden bişey yapamıyorsun. Hiç birşeye konsantre olamıyorsun. 20 kasımda transfer yapıldı. Ben hergün her dakika burda yazanları sayfa sayfa tek tek okuyu herkese hem dua ettim hem ağladım. birde bende hiç belirti yok diye üzülüyordum 7.gün belime ve sırtıma bir
ağrı girdi ölüyorum sandım.Ayaklarımda buz gibi oluyordu ve titriyordum. Bunun dışında başka belirtim olmadı. Burdan okudum Hep dua ettim hayırlısı ne ise o olsun. 30 kasımda kan tahliline gittik. Dönüşte dayanamadım idrar testi aldım . eve geldim hemen yaptım ama sonuç negatifti tam testi atmak için çöp kovasına gidiyordum baktım 2.çizgi çok silik belli oluyor ancak ışıkta anlaşılıyor. Eşime gösterdim ve dedimki sen burda bişey görüyormusun baktı çizgiler var dedi. Rabbime şükürler olsun dedim. Şükür namazı kıldım. 2 saat sonra hastaneden aradılar değerim 276,60 çıkmıştı. Şuan 10+3 günlük hamileyim.
Allah isteyen herkese versin hamile olanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burda yazanları okuyunca sizlerle paylaşmak istedim.
Bende hipotiroid ve hipoglisemi ve ameliyat olmam biraz işleri zorlaştıryordu ama kiç umudumu kaybettmedim :)Sizlerde kaybetmeyim ve bol bol aklınıza her geldikçe mutlaka dua okuyun.Kimseylede paylaşmadı eşim, ailem ve ofisteki masa arkadaşlarım biliyordu moralimi hiç bozmadım..
Sevgiyle kalın
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende tam 10 hafta 3 günlük hamileyimm rabbim bu mutlulugu herkese nasip etsin.....
ALLAH nasip etsinn ilkbaharda hamile olursunn INSALLAH
bende merak ediyorum baska tedavi gören arkadaslar varmi ?? neler yapiyorlar umarim herkesler iyidirrr
İnşallah olacak canım seninde rabbim hayırlısını nasip etsin.
Evet ikiz kızlarım var. Yorucu ama güzel peşime ağlamalar başladı bu aralar. Bir bebek evde gece gündüz demeden uykusuz bırakıyor iki bebek Oluncada zombi oluyorsun halimize şükürler yinede. Bu saatte msjın a cvp veriyorum bak birini yatırdım beşiğe diğeri uyandı emiyor. Düzgün bir uykumuz yok kızımın biri çok mızmız kendini yere bıraktırmıyor sürekli yanımda yatmak istiyor.ama şikayetim yok Elhamdülillah gündüzleri tek bakıyorum yakınımda kimse yok yardımcı olabilecek ama büyüdüler şükür eskisi gibi zorlanmıyorum bi gülücük leri herşeye bedel. Mevlam inşallah sanada nasip eder de bi bebekevde neler yaparmış bi görürsün tez vakitte. Kendine iyi bak allaha emanet ol
Selam canim
Nasilsin
Gine cok sanslisin kardesin sana bunu teklif etmis benim.kardesim hayatta yapmaz bunu yapsa bile enistem vermez bide gozunun onunde olucaz ama senin kardesine hayran kaldim
Inan yasim.genc ama olmayinca olmuyor iste cok ugrastim.4 kere denedim ama.olmadi bazen dusunuyorum valla evlatlik meselesini esime diyorum.esim kiziyor tabiki doktorlar olmaz demiyor diyene kadar asla diyor tabi erkeklere gore hava hos tabi
Ins hersey gonlumuze gorw olsun
merhaba arkadaşlar,
Sevgiyle kalın
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende tam 10 hafta 3 günlük hamileyimm rabbim bu mutlulugu herkese nasip etsin.....
AMINNNNALLAH tamamina erdirsin seninde canim sende cok zorluk cektin defalrca düsük yaptin
mükafatin daimm olsunnn
kusuruma bakmayın ama feriha ve dilakızın konuşmaları
özürdilerim ama fikirlerinize asla ve asla katılmıyorum ...kaç gündür evlatlık alma konusunu konuşuyorsunuz üstelikte bacılarınızdan...lütfen yapmayın böyle şeyler..haa illakide alacaksanız bunu akrabanızdan değilde..yuvalardan anne ve babsı olmayan yerden alınki bebeklerinde sevabına girin lütfen...
bakın ben evlatlık büyüdüm üstelikte halamda....onu çok sevdim kendi annem zannettim..ama ben 12 yaşıma geldiğimde öğrendim onların halam ve eniştem olduklarını yıllarca kendi öz anneme ve babama dayı yenge diye hitap ettim....halamı ve eniştemi öz annem babam sandım şimdi hem halamı hem eniştemi kaybettim ..öz ailem olmasına rağmen ben hala onlardan nefret ediyorum hiç ısınamadım hiç sevemedim bunu sizler anlayamassınız...
zaten belli bi yaşa gelince öz aileler duyurma gayretine giriyorlar ...ben bu konuda çok züzldüm ...kendi evlat hasretiniz için başka anaların yüreklerini yakmaya başka yavruları annesiz bırakmaya hakkımız yok yapmayın lütfen
yine diyorum illaki evlatlıksa yuvalardan alın lütfen
aysegül bu konuda bende sana katiliyorum bacin canindan nasil yavrusunu koparabilirsin ya o bebgine ilerde nasil bunu anlatabilirsin yuvadao Kadar cocuk varki anne ve baba hasreti cekenler insalahh bu fikirlerini bir kere daha düsünüp karar verirler....
kusuruma bakmayın ama feriha ve dilakızın konuşmaları
özürdilerim ama fikirlerinize asla ve asla katılmıyorum ...kaç gündür evlatlık alma konusunu konuşuyorsunuz üstelikte bacılarınızdan...lütfen yapmayın böyle şeyler..haa illakide alacaksanız bunu akrabanızdan değilde..yuvalardan anne ve babsı olmayan yerden alınki bebeklerinde sevabına girin lütfen...
bakın ben evlatlık büyüdüm üstelikte halamda....onu çok sevdim kendi annem zannettim..ama ben 12 yaşıma geldiğimde öğrendim onların halam ve eniştem olduklarını yıllarca kendi öz anneme ve babama dayı yenge diye hitap ettim....halamı ve eniştemi öz annem babam sandım şimdi hem halamı hem eniştemi kaybettim ..öz ailem olmasına rağmen ben hala onlardan nefret ediyorum hiç ısınamadım hiç sevemedim bunu sizler anlayamassınız...
zaten belli bi yaşa gelince öz aileler duyurma gayretine giriyorlar ...ben bu konuda çok züzldüm ...kendi evlat hasretiniz için başka anaların yüreklerini yakmaya başka yavruları annesiz bırakmaya hakkımız yok yapmayın lütfen
yine diyorum illaki evlatlıksa yuvalardan alın lütfen
ben ne anlatasam sen anlayamayacaksınaysegül, önce evlatlik olarak yasadiklarina cok üzüldüm herkes kendi cektigini bilir tabiki.
keske yazdiklarimi azicik daha dikkatli olusaydinn. ablalarim kardesim baana defalarca teklif ettikleri halde onlara kiyamadigim icin kabul etmedim.
icim yanioyr bebgini ondan ayiricagimi hayal ederek. bir kere dha okumani tavsiye ederim.
kaldiki eger kardesimden bebk alsam. 6 yasina gelince harseyi anlaticam zaten. her seyin olulu yada olumsuz taraflari vardir
böyle olmasini hic ama hic istemiyorum ama eger bebgim olmasa baskasinin bebgini alicagima yine kendi kardesimin begini alirimm.
cünkü yarin birgün oda evlatlik olacagini ögrenecek. hic bilmedigi ailesini ariyicak.bunalimlara giricek ki oldugun kime ait oldugunu hic bilmiyicek.
ayrica ben orkarim bilmedigim kisilerin cocuklarini almak. he ihtimali düsünüyorum. bska ihtimalde ailesi cikar gelirse bebeklerini isterse.
yani bürüsürü ihtimal aklima geliyo. ALLAHA cok sükür bu vidana akla sahibim.
o olumsuz ihtimalleri saymadim. hersey benimde aklima geliyo.
seninle afras, insan kerdesine bunu yaparmi diyerek sanki beni vijdani olmayan biri olarak tanimlamaniza cok sasirdim.
lütfen biraz daha dikkat, biraz daha özen. eminim ferihada, bu kötü olumsuzulari düsünmüstür bunu illaki buraya yazmadik diye aklimiza gelmyiormu saniyorsunuz.
yazilarimi bastan sona tekrar okumanizi tavsiye ederim. zaten icim yaniyo. sizlerde fikrinizi paylastiniz bu konuyu uzatmak istemiyorum.
ben ne anlatasam sen anlayamayacaksın((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?