- 1 Temmuz 2011
- 316
- 9
- 68
kızlar yeni bi tedaviye başlamıştım ve bu defa burası dahil kimseye söylemeyeceğim demiştim olursa müjde verecektim olmazssa sesim hiç çıkmayacaktı ama
tedavim başından bu yana aksiliklerle devam etti aynı merkezde devam ettim konya novafertil
bu defa aynı merkezde başka bi dr..ikna etti beni ve bundan 3 ay önce miyom ameliyatı yaptı 3 adet portakal büyüklüğünde miyom çıkarttılar
ha dedim bu defa olacak miyomlarımda alındı ama malesef transfere bile gidemedim:26:
ve artık eminimki merkez hatası ve embriyologlar veya labaratuvar güzel çalışmıyor
neyse tedavim başladı ve cumartesi progesteranın yüksek diye diye bana opu yapıldı 9 adet yumi çıktı sevindik
ohh dedik diğer ikisinde 5/6 çıkmıştı
bu defa çok oldu olacak
ama 6 tanesi işlem gördü ve hespsi öldü
döllenme olmadı
merkeze bu neden oldu dediğimde ise tıbben bana bi açıklama yapılmıyor çok sinirlendim ve dahada fazalası çok üzgünüm...
bende istanbul bahçeciye gitmeye karar verdim ve bu gün ordan şubat 13 e randevu aldım dosyamı alıp gideceğim bakalım onlar ne diyecekler sizleri hem özledim hemde topik dağıldı diye üzülüyorum
keşke tekrar toplansak ve dertleşsek kimse kalmadı her kez hamile ve buraya gelen yok...
başka topiklere girsemde tat alamıyorum neyse herkeze iyi akşamlar ...afras çok sevindim canım benim hamileliğin inşallah kucağına almanla mutlu sonla sonuçlanır ...bebği olan kızlar onları bizim için koklaya koklaya öpün
ayşegül tesadüfen seni o yazdığın topikte okudum ama yorum yazmadım burada paylaşmayınca, direk müjde vermeyi istediğini düşündüm.ayşen de ordaydı onun içinde çok ümitlenmiştim, senin 9 yumiyi duyuncada epey ümitlendim.şafağın dediği gibi kısmet kimseye kızma ama kararın doğru bence. zaten sana istanbula tedavi için gelemezmisin diyecektim sen sonunda yazmışsın.sevindim kararına
inş. senin bebiş istanbullu olacak peşini bırakkma
bhçeci veya acıbadem arasında gidip gelmiş acıbademde karar kılmıştım memnun kaldım bülent hocadan ama bahçeciyi de çok övüyorlar hakkında hayırlısı inş.
Zyxell cnm kusura bakma cnm yeni yazabildim iim sen nasilsin .. nasil gidiiyor hamislik..feriha snde yoksun cnm ortalarda ins iyisindir..
önemli değil cnm iyi kontrollere gidip geliyorum sizlerle ilgili gelişmeleri takip etmek için hergün bakıyorum.sizin hamile kalmanızı bekliyorum o zaman buradaki paylaşımlar artacak inş.
bu arada kendisi pco lu eşinin sperm sorunu olan bi arkadaşım 3. denemesinde gebe kaldı ikizlere ve bugün doğum gerçekleşti rabbim hepimize nasip etsin inş.
afras bnm ikili konrol yapıldı bi hafta önce herşey yolunda dendi inş. sende iyi haberlerle gel inş.
bu arada seni kontrollere kaç gün de bir çağırıyor bnmki hala 15 gün de bir çağırıyo