aysegül, önce evlatlik olarak yasadiklarina cok üzüldüm herkes kendi cektigini bilir tabiki.
keske yazdiklarimi azicik daha dikkatli olusaydinn. ablalarim kardesim baana defalarca teklif ettikleri halde onlara kiyamadigim icin kabul etmedim.
icim yanioyr bebgini ondan ayiricagimi hayal ederek. bir kere dha okumani tavsiye ederim.
kaldiki eger kardesimden bebk alsam. 6 yasina gelince harseyi anlaticam zaten. her seyin olulu yada olumsuz taraflari vardir
böyle olmasini hic ama hic istemiyorum ama eger bebgim olmasa baskasinin bebgini alicagima yine kendi kardesimin begini alirimm.
cünkü yarin birgün oda evlatlik olacagini ögrenecek. hic bilmedigi ailesini ariyicak. bunalimlara giricek ki oldugun kime ait oldugunu hic bilmiyicek.
ayrica ben orkarim bilmedigim kisilerin cocuklarini almak. he ihtimali düsünüyorum. bska ihtimalde ailesi cikar gelirse bebeklerini isterse.
yani bürüsürü ihtimal aklima geliyo. ALLAHA cok sükür bu vidana akla sahibim.
o olumsuz ihtimalleri saymadim. hersey benimde aklima geliyo.
seninle afras, insan kerdesine bunu yaparmi diyerek sanki beni vijdani olmayan biri olarak tanimlamaniza cok sasirdim.
lütfen biraz daha dikkat, biraz daha özen. eminim ferihada, bu kötü olumsuzulari düsünmüstür bunu illaki buraya yazmadik diye aklimiza gelmyiormu saniyorsunuz.
yazilarimi bastan sona tekrar okumanizi tavsiye ederim. zaten icim yaniyo. sizlerde fikrinizi paylastiniz bu konuyu uzatmak istemiyorum.
yazdiklarini cok dikkatli birsekilde okudum yanlis anlama dilakiz alsam bile 6 yasina girince anlatirim diyosun o cocugun pskolojisi nasil olur ama yuvadan alsam bile yine annesini babasini arayack demisin ama doguranmi buyutenmi artik yuvadan aldigin bebek sonucda onu anne ve baba sevkatiyle buyutugunicin sizden asla fazgecmez ama kardesinin cocugu annesine ve babsina niye beni verdiler diye ónun hesabini soracakk ama rabbim enkisa Zaman bir bebginin olmsini nasipp etsin rabbim hep dualarim da olacaksin ,,,,,,