• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

aysegül, önce evlatlik olarak yasadiklarina cok üzüldüm herkes kendi cektigini bilir tabiki.

keske yazdiklarimi azicik daha dikkatli olusaydinn. ablalarim kardesim baana defalarca teklif ettikleri halde onlara kiyamadigim icin kabul etmedim.
icim yanioyr bebgini ondan ayiricagimi hayal ederek. bir kere dha okumani tavsiye ederim.
kaldiki eger kardesimden bebk alsam. 6 yasina gelince harseyi anlaticam zaten. her seyin olulu yada olumsuz taraflari vardir :14:
böyle olmasini hic ama hic istemiyorum ama eger bebgim olmasa baskasinin bebgini alicagima yine kendi kardesimin begini alirimm.
cünkü yarin birgün oda evlatlik olacagini ögrenecek. hic bilmedigi ailesini ariyicak. :14: bunalimlara giricek ki oldugun kime ait oldugunu hic bilmiyicek.
ayrica ben orkarim bilmedigim kisilerin cocuklarini almak. he ihtimali düsünüyorum. bska ihtimalde ailesi cikar gelirse bebeklerini isterse.
yani bürüsürü ihtimal aklima geliyo. ALLAHA cok sükür bu vidana akla sahibim.
o olumsuz ihtimalleri saymadim. hersey benimde aklima geliyo.

seninle afras, insan kerdesine bunu yaparmi diyerek sanki beni vijdani olmayan biri olarak tanimlamaniza cok sasirdim.
lütfen biraz daha dikkat, biraz daha özen. eminim ferihada, bu kötü olumsuzulari düsünmüstür bunu illaki buraya yazmadik diye aklimiza gelmyiormu saniyorsunuz.
yazilarimi bastan sona tekrar okumanizi tavsiye ederim. zaten icim yaniyo. sizlerde fikrinizi paylastiniz bu konuyu uzatmak istemiyorum.

yazdiklarini cok dikkatli birsekilde okudum yanlis anlama dilakiz alsam bile 6 yasina girince anlatirim diyosun o cocugun pskolojisi nasil olur ama yuvadan alsam bile yine annesini babasini arayack demisin ama doguranmi buyutenmi artik yuvadan aldigin bebek sonucda onu anne ve baba sevkatiyle buyutugunicin sizden asla fazgecmez ama kardesinin cocugu annesine ve babsina niye beni verdiler diye ónun hesabini soracakk ama rabbim enkisa Zaman bir bebginin olmsini nasipp etsin rabbim hep dualarim da olacaksin ,,,,,,

yine söylüyorum biraz dikkat biraz . ne dmek anlayamayacaksin :47: keske yasadiklarini biraz daha ince anlatsaydin.
henüz daha karar vermemisim, kardesimden istememisim. bu kadar suclamana cok sasirdim cokkkk.
hayatta o kadar zorluklar acilar cekmisim. anlamasamda anlamaya calisridimm inan. diyorumya herkese kendi cektigini bilir.
biraz daha nezaket lütfen
arkadaşım kabalık yapmadım ben sana yada incitici bi kelime kullanmadım ben sadece bunları yaşamış biri olarak fikrimi beyan ettim hayat senin ....

yazdiklarini cok dikkatli birsekilde okudum yanlis anlama dilakiz alsam bile 6 yasina girince anlatirim diyosun o cocugun pskolojisi nasil olur ama yuvadan alsam bile yine annesini babasini arayack demisin ama doguranmi buyutenmi artik yuvadan aldigin bebek sonucda onu anne ve baba sevkatiyle buyutugunicin sizden asla fazgecmez ama kardesinin cocugu annesine ve babsina niye beni verdiler diye ónun hesabini soracakk ama rabbim enkisa Zaman bir bebginin olmsini nasipp etsin rabbim hep dualarim da olacaksin ,,,,,,

sagol duan icin. evet egerki alirsam 6 yasinda söyliyicem diyorum. kardesimin bebgi icinde ayni seyler gecrli eger onu cok ama cok seversem iki aliesi iki annesi oldugu icin kendini sansli bile hissedebilir. henüz hic birsey icin karar vermedim halde bu kadar elestiri adigima inanamiyorum :26:

Son düzenleme:
yine söylüyorum biraz dikkat biraz . ne dmek anlayamayacaksin :47: keske yasadiklarini biraz daha ince anlatsaydin.
henüz daha karar vermemisim, kardesimden istememisim. bu kadar suclamana cok sasirdim cokkkk.
hayatta o kadar zorluklar acilar cekmisim. anlamasamda anlamaya calisridimm inan. diyorumya herkese kendi cektigini bilir.
biraz daha nezaket lütfen

Üzgünüm dilacım ama ben hic bir kelimemde yada kurdugum cümlede kabalık yada seni kıracak bi söz kullanmadım...nedwn bu kadar sinirlendiginide anlamıs degilim..lütfwn konuyu kapatalım..ben sadece kendimi anlattim fikrimi söyledim..kardesine bunu nasil yaparsin gibi bi cümle kurmadim...bence sen b3nim yazdiklarimi dikkatli oku....

evet bencede kapatalim. ben heri ikinizede kizdim. sen öyle lafa girdinki bür sürü sey yazdin.burda yazdiklarini tekrarlamak istemiyorum. yeterince üzüldüm. artik konuyu kapat. gercekten SIKILDIMM.
afras insan kardesine bunu yaparmi koynundan bebgini nasil alir diyo. sanki ben o kadar düsünemiyorum. neler düsündügümü nasil icimin yandigini yazdim zaten.
ikinizde fikrinizi yazdiniz bu kadar yeter. bunun hayalini bile kurmak cok zor geliyo zaten.
INSALLAH hic evlatlik almaya gerek kalmaz hic kimse icin.ALLAH isteyen bbütün kadinlara hayirli, saglikli, anali, babali bboll boool rizikli evlatlar nasip etsinn.

Son düzenleme:
merhaba kızlar yarın dondurulmuşları almaya gidiyorum 11-12 gibi büyük ihtimal transferim olucak dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi inşallah Rabbim hasretimize kavuşturur...kendinize çook iyi bakın görüşmek üzere öpüyorum...

Hepinize gunaydin lutfen konuyu kapatalim ben actim.konuyu inanin cok suclandim lutfen birdaha bu konu hakkinda burda yazismayalim
Ins hic bunlara gerek kalmaz rabbim.mucizelerini verir bizlerede

merhaba kızlar yarın dondurulmuşları almaya gidiyorum 11-12 gibi büyük ihtimal transferim olucak dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi inşallah Rabbim hasretimize kavuşturur...kendinize çook iyi bakın görüşmek üzere öpüyorum...

o donmuş bebişler annesinde ısınıp 9 ay orada büyür inş.
hayırlı olsun cnm:49:

demet cok sevindim alalhin izniyle sirasiyla hamilelik müjdelerini alacagiz Feriha dilakiz Aysegül..... ve diger arkadaslarimiz insllah bu sene sglikli sigtli bbeklrimizi kucagimiz alacagizz

AMINN canim hayirlisi olsun öncelikle tabiki sagliklida :16:
benim kardesim her zaman diyor bana ben ona kiymiyorum evet bu yönden cok sansliyim. iki ablam daha var onlarda teklif etmislerdi kabul etmemistim.
birisi gecen sebe rahimini aldirdi mecburenyani. digeride 5 cocugu var oda gecen sene agir ameliyat gecirdi onada kiyamiyorum. hani istesem o halinle bile benim icin dogurur. kendim icin onun hayatini tehlikeye atamam. zaten kiyamamda :19: 5 cocugu var ALLAH cocuklarina bagislasin. ameliyati cok tehlikeli gecmis. halada hasta. :5:
kardesime sira gelince onun hamilelgii cok agir geciyoo kiyamiyorum. nasil kucagindan yavrusunu alirim. 10 gün önce gene dedi abla senin icin bebek doguriyim kabul etmedim. sana kiyamiyrum canim dedim :5: bir hamileikda ne kadar zorluk varsa hepsini yasiyor.
kocasi ona dmeis ablan icin ne zaman bebk dogurucan. bana herkes cok üzülüyo özellikle yanlizligima.
gecen sene esimle gittik. enisteyle iyide anlasti güvenilir biri benide bilyiorlar. iyi insanlarda hepsinden önemlisi. bu sene olmasa herlade kardesime diyicem. dogumdan önce gider kardesime bakarimda. dogumdada yaninda olurum .
hayalim bu 3 ayda emzizrir bebek anne sütünden mahrum kalmasin. :19: buraya kadar hayalaim güzel ama ee artik bebegi alip götiriyim deme
kismi yüregimi yakiyorr :14::14: anca ikiz olursa rahatca derim. kardesimin kendie ikiz zaten belki ikiz olurrr :emir_bebek::emir_bebek:

sende saglikla kal. kucagina almakta nasipp olur hayirlisiyla saglikla INSALLAHHHH :16::16:
yasadiklarin ilgin cok zorluk cekmissin ama ümidini hic kesmemissin ne güzell. benim hic birseyim yok ama olmuyor. ALLAHA verdimi hastalik dinelmiyor oldumu olyuor canim. darisi arkadaslara ve bana INSALLAHH :16:

Çok sağol rabbim tüm isteyenlere ve sanada versin :)

Son düzenleme:
Kızlar hararetli tartışmalar olmuş anlaşılan.Bu dünya öyle bişey ki bu da olur mu diyeceğimiz herşeyi görüyoruz ki dilakızın düşüncesi çok masum bence. Benim tanıdığım bir bayan öğretmen var mesala kendisini halası yetiştirmiş ve hep aynı şeyi söyler. Ben o kadar şanslıyım ki beni halam büyüttü biliyordum halam olduğunu ama ailemin yanında kalsaydım böyle madden ve manen güzel bir hayatım olmazdı diyor. Neler duyuyoruz Allah korusun. Geçen sitede okudum kızı her hamileliğinde düşük yaptığı için annesi taşıyıcı annelik yapıyor. Damadının ve kızının çocuğunu taşıyor ama tamamen zina. Laboratuvar ortamı diye mübah sanıyorlar. Yani kınamak ya da bu da olur mu falan demek iş değil gerçekten. Zaten dinimiz de bir tek böyle olunca evlatlığa izin veriyor normalde. Erkekse kız yeğen, kadınsa erkek yeğen evlatlık alabiliyor tedbiren. Mahremiyet konusundan dolayı. Hiç unutmam bir gelin kayınpederine diyor oğlundan çocuğum olmuyor istiyorsan senden olsun yoksa ben bir şekilde çaresine bakıcam diyor. Rabbim harama düşmekten aşırıya kaçmaktan korusun yeter ki. Hayat neler gösterir neyle karşı karşıya kalırız hiç bilmiyoruz. Rabbim herşeyin hayırlısını versin olanda da var hayır olmayanda da. Tartışmaya girmek için yazmadım yanlış anlamayın fikrimi belirtmek için yazdım :34:

Kızlar hararetli tartışmalar olmuş anlaşılan.Bu dünya öyle bişey ki bu da olur mu diyeceğimiz herşeyi görüyoruz ki dilakızın düşüncesi çok masum bence. Benim tanıdığım bir bayan öğretmen var mesala kendisini halası yetiştirmiş ve hep aynı şeyi söyler. Ben o kadar şanslıyım ki beni halam büyüttü biliyordum halam olduğunu ama ailemin yanında kalsaydım böyle madden ve manen güzel bir hayatım olmazdı diyor. Neler duyuyoruz Allah korusun. Geçen sitede okudum kızı her hamileliğinde düşük yaptığı için annesi taşıyıcı annelik yapıyor. Damadının ve kızının çocuğunu taşıyor ama tamamen zina. Laboratuvar ortamı diye mübah sanıyorlar. Yani kınamak ya da bu da olur mu falan demek iş değil gerçekten. Zaten dinimiz de bir tek böyle olunca evlatlığa izin veriyor normalde. Erkekse kız yeğen, kadınsa erkek yeğen evlatlık alabiliyor tedbiren. Mahremiyet konusundan dolayı. Hiç unutmam bir gelin kayınpederine diyor oğlundan çocuğum olmuyor istiyorsan senden olsun yoksa ben bir şekilde çaresine bakıcam diyor. Rabbim harama düşmekten aşırıya kaçmaktan korusun yeter ki. Hayat neler gösterir neyle karşı karşıya kalırız hiç bilmiyoruz. Rabbim herşeyin hayırlısını versin olanda da var hayır olmayanda da. Tartışmaya girmek için yazmadım yanlış anlamayın fikrimi belirtmek için yazdım :34:
iyi ettin tatlım ben hiç bir şekilde evlatlığa evet diyemiyorum ne yazıkki....ben de halamda büyüdüm çok rahat ve sıkıntısız dım takiiii 12/13 yaşıma kadar o yaşlara gelince öz annem dayanamaz oldu ve arada hasetlikler çıktı onlar beni götürürdü ben sabaha karşı kaçardım..daha neler neler evet doğuran değil büyüten olduğu için çok zor oluyor...ki beni psikolog eşliğinde bilgilendirdiler evlatlık oluşumu....ve ben dilaya ditek bi ithamda bulunmadım sadece çok zor olduğunu ve fikirlerimi yazdım o çok yanlış anladı herkein kendi fikri...rabbim herkezin kendine versin...her halukarda çok zor yurttan alsanda belli bi süre sonra öğreniyor...akrabadan zaten çok kıymetleniyor sonradan amaaann zor yaa:43::43:

iyi ettin tatlım ben hiç bir şekilde evlatlığa evet diyemiyorum ne yazıkki....ben de halamda büyüdüm çok rahat ve sıkıntısız dım takiiii 12/13 yaşıma kadar o yaşlara gelince öz annem dayanamaz oldu ve arada hasetlikler çıktı onlar beni götürürdü ben sabaha karşı kaçardım..daha neler neler evet doğuran değil büyüten olduğu için çok zor oluyor...ki beni psikolog eşliğinde bilgilendirdiler evlatlık oluşumu....ve ben dilaya ditek bi ithamda bulunmadım sadece çok zor olduğunu ve fikirlerimi yazdım o çok yanlış anladı herkein kendi fikri...rabbim herkezin kendine versin...her halukarda çok zor yurttan alsanda belli bi süre sonra öğreniyor...akrabadan zaten çok kıymetleniyor sonradan amaaann zor yaa:43::43:

Haklısın bişey diyemiyorum. Herkes kendi çektiğini bilir. Çünkü yaşamadığın şey üzerinden etrafa akıl vermek, atmak tutmak kolaydır. Biz hepimizin zaten en ortak noktası sebepleri farklı olsa da aynı şeyleri yaşıyor olmamız. Yaşananlar aynı olsa da verilen tepkiler kişiye, ortamına göre değişiyor. Mesela benim etrafımda çocuk sahibi olmama konusunu o kadar acıyarak konuşuyorlar ve insanı incitiyorlar ki tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığımı yakın arkadaşlarım ve ailem dışında kimse bilmiyor. Çünkü kendini anlatmaya çalışmaktan duyduğun sevinci yaşayamıyorsun. Ki tersi durum da geçerli. Çekilen sıkıntıları düşünmeden çok kolay yargılıyorlar insanı. Hayat garip Allahtan ki unutmak gibi bir nimet var. İnan bazen yaşadıklarıma bakıyorum da yediğim iğneler, kullandığım ilaçlar,evde yaşanan kavgalar, ağlamalar hepsini meğer unutmaya ne kadar hazırmışım. Bazen çalışırken o kadar sert tekmeliyor ki yerimden zıplayıp ahh diyorum canım acıyarak. Sonra diyorum ki ne çabuk unuttun. Ay konudan konuya atladım gibi oldu ama dediğim gibi hepimiz birbirimizi anlıyoruz ve iyi ki böyle bir ortam var da dertleşebiliyoruz. O yüzden kırılmayalım birbirimize :50:

Cnm hyirli olsub saglikla 9 ay seni birakmasinlar insss...

Cnm hyirli olsub saglikla 9 ay seni birakmasinlar insss...

boyacııım nasılsın?
neler yapıyorsun
biliyorsun bnm ilk tedavide geçen sene 3 yumoş toplanmıştı.:50:
bu sene ise 12 tane toplandı 10 u döllendi ve son güne kadar hepsi bölünmeye devam etti.
seninde ilk seferinde yumoşlarda sorun yoktu ikinci de daha azdı sanırım
ben bu tedavi öncesi balparmak marka (eczanede satılan) arı sütü+bal+polen karışımı nı bi kavanoz yedim1 ay boyunca.
omega3-6 (solgar)
çinko (solgar)
b vitamini komplex (solgar)kullandım.
tabi bunlar vesile Allah nasip etmesiydi 1 tane bile embriyo olmazdı biliyorum ama bunları paylaşmak istedim.
bunları da kimse bana kullan demedi sadece yumurta kalitesini arttırmaya yönelik neler yapılabilir diye araştırmıştım kadının vitamin mineral le ilgili depolarının dolu olması önemli diyordu.
paylaşmak istedim başımdan geçeni dilerim bu kez bol ve kaliteli yumişler gelişir. öpüyorum :34:

Canım ne kadar sevindim bilsen:) rabbim inşallah bu bekleyişlerinin bu teveklüllerinin sabrının mükafatını verir. Ayrıca güzel duaların içinde teşekkür ederim amin cümlemize inşallah.

Dilakız ben inanıyorum nedense senin bebişin olacağına ne güzel bu zorlu imtihanın üstesinden geliyorsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun göbüşün dolsun inşallah.
Mirage nerelerdesin yaptınmı hazırlıklarını
Boyacı tedaviye başlayacakmışsın hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olacak biiznillah
Bebeğim olsun nerelerdesin ne yapıyorsun
Havin yuks malum sormayq gerek yok:) kızlar sıkın dişinizi altı aydan sonra daha keyifli.
Tedaviye başlayacak arkadaşların rabbim bir an evvel yüzünü güldürsün göbüşlerini doldursun inşallah kendinize iyi bakın

Slm cnm. Kız umarım öyledir benim kızım çok mız mız:)))))) pek nazlı bütün gün yanındayım iş yapamıyorum akşam uyuyunca işlerimi yapıyorum. Altıncı aydan sonra bakalım beni nasıl süprizler bekliyor:))

Selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı geceler sık yazamasamda aklım hep sizde ınş hepiniz iyisinizdir mirage bayadir yazmiyo merak ettim ınş herşey yolundadır bizi sorarsanız teyzeleri bu saat oldu takılıyoruz annemle diyo ayseerva hepinizi. Rabbime emanet ediyorum hep güzellikler okumak güzel haberler almak nasip olsun bizlere ınş demet canım ınş güzel haberlerle gelirsin boyacim sende burcu ınş sende geçtiğiniz bu aşamalardan sonra mutlu sona ulasirsin ve diğer tedaviye başlıyacak kader arkadaslarimda rabbim hepinizin yüzünü güldürsun tez vakitte

Selamlar güzel arkadaşlarım. İyisiniz demi? Ben pek gelmiyorum biraz uzak kalmak adına. Dönem dönem hepiniz yaşadınız bu uzak kalma olayını anlarsınız beni.Meleklerine kavuşan güzel anneler Rabbim evlatlarınızla hep mutlu hep güzel günler geçirmeyi nasip eylesin inşallah. Tedavideki arkadaşlar rabbim bizlerede hayırlısıyla umduğumuzu versin inşallah.
Geleelim benden haberlere. Tüp bebek öncesi hazırlık dönemindeyim. Akapunktura başladım bi 10 kilo verdim çok şükür. Geçen ay tahlillerimizi tekrarladık hem eşim hem ben. Eşimin değerleri 2 kat daha iyi çok şükür. Durum böyle olunca dr.um bu ay yumurta takibi yapalım dedi. zaten bizdeki durum sebepsiz infertilite. Bu ayda olmazsa şubatta tedaviye start verecez inşallah. Hepinizi kocaman öpüyorum. Allaha emanetsiniz:16:

Back