• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ALLAH razi olsunn evlatalrini sana bagislasin canim :emir_bebek::16: ayy cok sevindimm yaaa bende bir arkadasa hep öyle diyorudm icimden geliyo senin bebgin olucak diye. oda sevinirdi ama olmaz bizim cinsel sorunlarimiz var derdi.
simdi bir kizi oldu hemde yarim yamaak iliskiden :16: cok sevindim agladim sevincde. hep diyorum RABBIM murat ettimi olurr :16:
senin ikiz kizlarin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam nasil gidiyooo hep merak ederim bir bebek evde ne yapar nasil davranir
odadan cikdimi nasi pesine aglar :14: hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH :16:

İnşallah olacak canım seninde rabbim hayırlısını nasip etsin.
Evet ikiz kızlarım var. Yorucu ama güzel peşime ağlamalar başladı bu aralar. Bir bebek evde gece gündüz demeden uykusuz bırakıyor iki bebek Oluncada zombi oluyorsun halimize şükürler yinede. Bu saatte msjın a cvp veriyorum bak birini yatırdım beşiğe diğeri uyandı emiyor. Düzgün bir uykumuz yok kızımın biri çok mızmız kendini yere bıraktırmıyor sürekli yanımda yatmak istiyor.ama şikayetim yok Elhamdülillah gündüzleri tek bakıyorum yakınımda kimse yok yardımcı olabilecek ama büyüdüler şükür eskisi gibi zorlanmıyorum bi gülücük leri herşeye bedel. Mevlam inşallah sanada nasip eder de bi bebekevde neler yaparmış bi görürsün tez vakitte. Kendine iyi bak allaha emanet ol

Selam canim
Nasilsin
Gine cok sanslisin kardesin sana bunu teklif etmis benim.kardesim hayatta yapmaz bunu yapsa bile enistem vermez bide gozunun onunde olucaz ama senin kardesine hayran kaldim
Inan yasim.genc ama olmayinca olmuyor iste cok ugrastim.4 kere denedim ama.olmadi bazen dusunuyorum valla evlatlik meselesini esime diyorum.esim kiziyor tabiki doktorlar olmaz demiyor diyene kadar asla diyor tabi erkeklere gore hava hos tabi
Ins hersey gonlumuze gorw olsun

merhaba arkadaşlar,

ben burda yeniyim tüm sayfaları ve yazanları tek tek okudum, Allah isteyen herkese hayırlısı ile çoçuk sahibi olsun. Hem hipoglisemi, hem hipotiroid hastasıyım...
Bende kist vardı dr bu alınmadan hamile kalamazsın dedi birde sağ tüpün kapalıydı. mayıs 2013 te memorialda ameliyat oldm kist alındı kapalı olan tüp açıldı. (Dr.Mustafa Acet ) Sonrasında 3 aylık menopaza girmem için iğne verildi. Ağustos 2013 te adet gördüm bir kaç ay deneyelim dedik denedik olmadı. 4 Kasımda tüp bebek yapmaya karar verdik. Tekrar memorial hastanesine gittik dr.muz ayrılmıştı Müstecep beye yönlendirildik, iyikide gitmişiz Müstecep bey on numara bir insan. Bizim başladığımız zaman Müstecep bey 1 hafta tatildeydi ilk 3-4 gün Murat beye gittik sonraki aşamalarda Müstecep beye yumurta ölçümü vs hepsini yaptı. 5 yumurta vardı 1 tanesi erken çatladı diğer 2 tanesi istenilen büyüklükte değildi. geriye kalan 2 yumurta 16 kasımda toplandı. Toplanan yumurtalardan 1 tanesi 50 hücreli olarak gelişti diğeri ise 5 hücreli olduğu için sadece 1 taneyi transfer edilebildi.

Transferden sonra tahlil zamanına kadar geçen süre sanırım insanın en uzun, en çaresiz kaldığı süre gibi birşey çünkü düşünmeden etmeden bişey yapamıyorsun. Hiç birşeye konsantre olamıyorsun. 20 kasımda transfer yapıldı. Ben hergün her dakika burda yazanları sayfa sayfa tek tek okuyu herkese hem dua ettim hem ağladım. birde bende hiç belirti yok diye üzülüyordum 7.gün belime ve sırtıma bir
ağrı girdi ölüyorum sandım.Ayaklarımda buz gibi oluyordu ve titriyordum. Bunun dışında başka belirtim olmadı. Burdan okudum Hep dua ettim hayırlısı ne ise o olsun. 30 kasımda kan tahliline gittik. Dönüşte dayanamadım idrar testi aldım . eve geldim hemen yaptım ama sonuç negatifti tam testi atmak için çöp kovasına gidiyordum baktım 2.çizgi çok silik belli oluyor ancak ışıkta anlaşılıyor. Eşime gösterdim ve dedimki sen burda bişey görüyormusun baktı çizgiler var dedi. Rabbime şükürler olsun dedim. Şükür namazı kıldım. 2 saat sonra hastaneden aradılar değerim 276,60 çıkmıştı. Şuan 10+3 günlük hamileyim.

Allah isteyen herkese versin hamile olanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burda yazanları okuyunca sizlerle paylaşmak istedim.
Bende hipotiroid ve hipoglisemi ve ameliyat olmam biraz işleri zorlaştıryordu ama kiç umudumu kaybettmedim :):3::nazar: Sizlerde kaybetmeyim ve bol bol aklınıza her geldikçe mutlaka dua okuyun.Kimseylede paylaşmadı eşim, ailem ve ofisteki masa arkadaşlarım biliyordu moralimi hiç bozmadım..

Sevgiyle kalın

merhaba arkadaşlar,

ben burda yeniyim tüm sayfaları ve yazanları tek tek okudum, Allah isteyen herkese hayırlısı ile çoçuk sahibi olsun. Hem hipoglisemi, hem hipotiroid hastasıyım...
Bende kist vardı dr bu alınmadan hamile kalamazsın dedi birde sağ tüpün kapalıydı. mayıs 2013 te memorialda ameliyat oldm kist alındı kapalı olan tüp açıldı. (Dr.Mustafa Acet ) Sonrasında 3 aylık menopaza girmem için iğne verildi. Ağustos 2013 te adet gördüm bir kaç ay deneyelim dedik denedik olmadı. 4 Kasımda tüp bebek yapmaya karar verdik. Tekrar memorial hastanesine gittik dr.muz ayrılmıştı Müstecep beye yönlendirildik, iyikide gitmişiz Müstecep bey on numara bir insan. Bizim başladığımız zaman Müstecep bey 1 hafta tatildeydi ilk 3-4 gün Murat beye gittik sonraki aşamalarda Müstecep beye yumurta ölçümü vs hepsini yaptı. 5 yumurta vardı 1 tanesi erken çatladı diğer 2 tanesi istenilen büyüklükte değildi. geriye kalan 2 yumurta 16 kasımda toplandı. Toplanan yumurtalardan 1 tanesi 50 hücreli olarak gelişti diğeri ise 5 hücreli olduğu için sadece 1 taneyi transfer edilebildi.

Transferden sonra tahlil zamanına kadar geçen süre sanırım insanın en uzun, en çaresiz kaldığı süre gibi birşey çünkü düşünmeden etmeden bişey yapamıyorsun. Hiç birşeye konsantre olamıyorsun. 20 kasımda transfer yapıldı. Ben hergün her dakika burda yazanları sayfa sayfa tek tek okuyu herkese hem dua ettim hem ağladım. birde bende hiç belirti yok diye üzülüyordum 7.gün belime ve sırtıma bir
ağrı girdi ölüyorum sandım.Ayaklarımda buz gibi oluyordu ve titriyordum. Bunun dışında başka belirtim olmadı. Burdan okudum Hep dua ettim hayırlısı ne ise o olsun. 30 kasımda kan tahliline gittik. Dönüşte dayanamadım idrar testi aldım . eve geldim hemen yaptım ama sonuç negatifti tam testi atmak için çöp kovasına gidiyordum baktım 2.çizgi çok silik belli oluyor ancak ışıkta anlaşılıyor. Eşime gösterdim ve dedimki sen burda bişey görüyormusun baktı çizgiler var dedi. Rabbime şükürler olsun dedim. Şükür namazı kıldım. 2 saat sonra hastaneden aradılar değerim 276,60 çıkmıştı. Şuan 10+3 günlük hamileyim.

Allah isteyen herkese versin hamile olanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burda yazanları okuyunca sizlerle paylaşmak istedim.
Bende hipotiroid ve hipoglisemi ve ameliyat olmam biraz işleri zorlaştıryordu ama kiç umudumu kaybettmedim :):3::nazar: Sizlerde kaybetmeyim ve bol bol aklınıza her geldikçe mutlaka dua okuyun.Kimseylede paylaşmadı eşim, ailem ve ofisteki masa arkadaşlarım biliyordu moralimi hiç bozmadım..

Sevgiyle kalın

bu hikayenin sonu mutlu bitmiş buna çok sevindim :)
aynı dönemlerde tedavi görmüşüz ben testi 25 kasımda yapmıştım.
İnş. arka arkaya da bebeklerimizi sağlık ve sıhhatle kucağımıza alırız :)

merhaba arkadaşlar,

Sevgiyle kalın

rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende tam 10 hafta 3 günlük hamileyimm rabbim bu mutlulugu herkese nasip etsin.....

slm kizlarrrrr :3: :3: INSALLAHH herkesler iyidirrr :16:
ayyyy kizzzlarrr bugün arkadasinn bebegini görmeye gittim :10: oda bizler gibi cok gec sahip oldu tüp bebkle. 10 yil sonra melegini kucagina aldi.
3 bucuk aylik sirinmi sirinn cooooooooooookkk tattliiyyddiii cooookkkk :emir_bebek: :48: bayildimm yaaaa masallah subhanallah dedimm defalarca.
ben tüp bebk yatirdigim zaman dogum yapmisti o zaman igdememictim evde uzanyiordum. sonrada gitmedim cekindim daha dogrusu. daha sonralarida bir türlü kismet olmamisttii.
bugünn görmek nasip olduuu o kadar sevdimki hic kiskanmadim ama cok imrendim. zaten annesinede söyledim cok imrendim. masallah bir gülüyor gülücekler saciyor kdaha 3 bucuk aylik yaa cokk sirin cook akilli uslu bir bebek:emir_bebek:. annesi hamileligini huzur icinde gecirdi.
kocalarda istedimi daha zevkli olyur. babasi daha hevesliymis. eve geldimi annesine birakmiyormus. zaten cok uslu bir bebek. :16:
hep kucagimdaydi uyudugu zaman haric. dikkatimi cekti annesi benim yanimda bebegini pek seevmedi. 2, yada 3 defa öptü . hemen kucagima veriyordu. daha öncede demistim arkadasa kiskanmyiorum herkesin olyuor tebiki seninde olsun. arkadas cok nazik biri.
besigi yatagi odasi hepsi harikayydi. ALLAH anaai babali etsin. aldigim cicileride cok begendi daha önce hic kimse öyle elbise almamis.
gardurabina baktim ayy cok sirin elbisleri var cokkkkk :16: güle güle saglikla büysüsn INSALLLAAAHHH :16::16:

bende istiyorumm bendee hayirlisiylaa saglikla tabikiiii :16::16: ALLAHIMM sana teslimimm :16::16:

İnşallah olacak canım seninde rabbim hayırlısını nasip etsin.
Evet ikiz kızlarım var. Yorucu ama güzel peşime ağlamalar başladı bu aralar. Bir bebek evde gece gündüz demeden uykusuz bırakıyor iki bebek Oluncada zombi oluyorsun halimize şükürler yinede. Bu saatte msjın a cvp veriyorum bak birini yatırdım beşiğe diğeri uyandı emiyor. Düzgün bir uykumuz yok kızımın biri çok mızmız kendini yere bıraktırmıyor sürekli yanımda yatmak istiyor.ama şikayetim yok Elhamdülillah gündüzleri tek bakıyorum yakınımda kimse yok yardımcı olabilecek ama büyüdüler şükür eskisi gibi zorlanmıyorum bi gülücük leri herşeye bedel. Mevlam inşallah sanada nasip eder de bi bebekevde neler yaparmış bi görürsün tez vakitte. Kendine iyi bak allaha emanet ol

Sende ALLAHA emanett oll canimmm :16: dün cok yogundum okudum ama yazamadim.yazdiklarin cok hosuma gittii :16:
ayyy demekk zombi oldun kizz :9: ALLAH kolaylik versin ikitane olunca daha zahmetli olyur elbette. eminim anne olunca üstesinden geliniyosun hertürlü zorlugun.benim olsun hayirlisiyla sikayet etmiyicem diyorumm. evet onlarin bir gülücügü dünyalara bedel.arkadasin bebegini yukarida anlattimm ayy icim titredi cok sevdim. icimden geldi kurban oluurm demek ayy tuhaf oldumm :26:
coktandir bu kadar cok bebekelri sevmemistimm.yanliz olmak zor gurbettemisin?
büyüdükce ilgiden anliyorlar oyalanacak birseyelr yaptikca susuyorlar heralde.sana ve bebkelrine binkere MASALLAHHHH :16::16:
bebekelrini öpüyorumm canimmmm ALLAH bagislasinnn :16:
Tez zamanda bebeklerin evde neler yaptigini gösterir RABBIM bana ve arkadaslarimaaaa :16::16:

Selam canim
Nasilsin
Gine cok sanslisin kardesin sana bunu teklif etmis benim.kardesim hayatta yapmaz bunu yapsa bile enistem vermez bide gozunun onunde olucaz ama senin kardesine hayran kaldim
Inan yasim.genc ama olmayinca olmuyor iste cok ugrastim.4 kere denedim ama.olmadi bazen dusunuyorum valla evlatlik meselesini esime diyorum.esim kiziyor tabiki doktorlar olmaz demiyor diyene kadar asla diyor tabi erkeklere gore hava hos tabi
Ins hersey gonlumuze gorw olsun

AMINN canim hayirlisi olsun öncelikle tabiki sagliklida :16:
benim kardesim her zaman diyor bana ben ona kiymiyorum evet bu yönden cok sansliyim. iki ablam daha var onlarda teklif etmislerdi kabul etmemistim.
birisi gecen sebe rahimini aldirdi mecburenyani. digeride 5 cocugu var oda gecen sene agir ameliyat gecirdi onada kiyamiyorum. hani istesem o halinle bile benim icin dogurur. kendim icin onun hayatini tehlikeye atamam. zaten kiyamamda :19: 5 cocugu var ALLAH cocuklarina bagislasin. ameliyati cok tehlikeli gecmis. halada hasta. :5:
kardesime sira gelince onun hamilelgii cok agir geciyoo kiyamiyorum. nasil kucagindan yavrusunu alirim. 10 gün önce gene dedi abla senin icin bebek doguriyim kabul etmedim. sana kiyamiyrum canim dedim :5: bir hamileikda ne kadar zorluk varsa hepsini yasiyor.
kocasi ona dmeis ablan icin ne zaman bebk dogurucan. bana herkes cok üzülüyo özellikle yanlizligima.
gecen sene esimle gittik. enisteyle iyide anlasti güvenilir biri benide bilyiorlar. iyi insanlarda hepsinden önemlisi. bu sene olmasa herlade kardesime diyicem. dogumdan önce gider kardesime bakarimda. dogumdada yaninda olurum .
hayalim bu 3 ayda emzizrir bebek anne sütünden mahrum kalmasin. :19: buraya kadar hayalaim güzel ama ee artik bebegi alip götiriyim deme
kismi yüregimi yakiyorr :14::14: anca ikiz olursa rahatca derim. kardesimin kendie ikiz zaten belki ikiz olurrr :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar,

Sevgiyle kalın

sende saglikla kal. kucagina almakta nasipp olur hayirlisiyla saglikla INSALLAHHHH :16::16:
yasadiklarin ilgin cok zorluk cekmissin ama ümidini hic kesmemissin ne güzell. benim hic birseyim yok ama olmuyor. ALLAHA verdimi hastalik dinelmiyor oldumu olyuor canim. darisi arkadaslara ve bana INSALLAHH :16:

Son düzenleme:
AMINNNN :16: ALLAH tamamina erdirsin seninde canim :16: sende cok zorluk cektin defalrca düsük yaptin :14:
mükafatin daimm olsunnn :16:

Amin bu yolda hepimiz cestli sinavlardan geciyoz rabbim dert veren dermaninida verior sadece sabir ve dua rabbim epimize saglikli sigatli kucagimiza almayi nsip etsin insllhh..aminnn

kusuruma bakmayın ama feriha ve dilakızın konuşmaları
özürdilerim ama fikirlerinize asla ve asla katılmıyorum ...kaç gündür evlatlık alma konusunu konuşuyorsunuz üstelikte bacılarınızdan...lütfen yapmayın böyle şeyler..haa illakide alacaksanız bunu akrabanızdan değilde..yuvalardan anne ve babsı olmayan yerden alınki bebeklerinde sevabına girin lütfen...
bakın ben evlatlık büyüdüm üstelikte halamda....onu çok sevdim kendi annem zannettim..ama ben 12 yaşıma geldiğimde öğrendim onların halam ve eniştem olduklarını yıllarca kendi öz anneme ve babama dayı yenge diye hitap ettim....halamı ve eniştemi öz annem babam sandım şimdi hem halamı hem eniştemi kaybettim ..öz ailem olmasına rağmen ben hala onlardan nefret ediyorum hiç ısınamadım hiç sevemedim bunu sizler anlayamassınız...
zaten belli bi yaşa gelince öz aileler duyurma gayretine giriyorlar ...ben bu konuda çok züzldüm ...kendi evlat hasretiniz için başka anaların yüreklerini yakmaya başka yavruları annesiz bırakmaya hakkımız yok yapmayın lütfen
yine diyorum illaki evlatlıksa yuvalardan alın lütfen:43::43:

özürdilerim ama fikirlerinize asla ve asla katılmıyorum ...kaç gündür evlatlık alma konusunu konuşuyorsunuz üstelikte bacılarınızdan...lütfen yapmayın böyle şeyler..haa illakide alacaksanız bunu akrabanızdan değilde..yuvalardan anne ve babsı olmayan yerden alınki bebeklerinde sevabına girin lütfen...
bakın ben evlatlık büyüdüm üstelikte halamda....onu çok sevdim kendi annem zannettim..ama ben 12 yaşıma geldiğimde öğrendim onların halam ve eniştem olduklarını yıllarca kendi öz anneme ve babama dayı yenge diye hitap ettim....halamı ve eniştemi öz annem babam sandım şimdi hem halamı hem eniştemi kaybettim ..öz ailem olmasına rağmen ben hala onlardan nefret ediyorum hiç ısınamadım hiç sevemedim bunu sizler anlayamassınız...
zaten belli bi yaşa gelince öz aileler duyurma gayretine giriyorlar ...ben bu konuda çok züzldüm ...kendi evlat hasretiniz için başka anaların yüreklerini yakmaya başka yavruları annesiz bırakmaya hakkımız yok yapmayın lütfen

aysegül bu konuda bende sana katiliyorum bacin canindan nasil yavrusunu koparabilirsin ya o bebgine ilerde nasil bunu anlatabilirsin yuvadao Kadar cocuk varki anne ve baba hasreti cekenler insalahh bu fikirlerini bir kere daha düsünüp karar verirler....

aysegül bu konuda bende sana katiliyorum bacin canindan nasil yavrusunu koparabilirsin ya o bebgine ilerde nasil bunu anlatabilirsin yuvadao Kadar cocuk varki anne ve baba hasreti cekenler insalahh bu fikirlerini bir kere daha düsünüp karar verirler....

Yaa evet dila bu konuda ciddi insallah fikri degisir ((( ben evlatlik büyüdüm halamda o kadar zorki anlatamam.

Canim okurken bile kotu oldum inan bilmiyordum ozur dilerim bu konuyu acip yarani desmis gibi oldum tekrar ozur dilerim canim
Bebek olayina gelince bem yurttan diye bahsetmistim.bende istemem asla bi abladan veya akrabadan ama boyle bi konuda dilakizin kardesinin inceligide hosuma gitti
Eee okadar ugrasip olmayinca yanliz basimiza bi omru tamamlamak yerine yurttan bi bebek almak bana mantikli geliyorr hem o cocuk aile ortaminda olacak hemde anne baba olcaksin yani bi evlat sahibi olcaksin tabi ins bunlara hic gerek kalmadan herkez kendi bebegini dogurmayi nasip etsin rabbim ama.olmayinca da olmuyor be canim

aysegül, önce evlatlik olarak yasadiklarina cok üzüldüm herkes kendi cektigini bilir tabiki.

keske yazdiklarimi azicik daha dikkatli olusaydinn. ablalarim kardesim baana defalarca teklif ettikleri halde onlara kiyamadigim icin kabul etmedim.
icim yanioyr bebgini ondan ayiricagimi hayal ederek. bir kere dha okumani tavsiye ederim.
kaldiki eger kardesimden bebk alsam. 6 yasina gelince harseyi anlaticam zaten. her seyin olulu yada olumsuz taraflari vardir :14:
böyle olmasini hic ama hic istemiyorum ama eger bebgim olmasa baskasinin bebgini alicagima yine kendi kardesimin begini alirimm.
cünkü yarin birgün oda evlatlik olacagini ögrenecek. hic bilmedigi ailesini ariyicak. :14: bunalimlara giricek ki oldugun kime ait oldugunu hic bilmiyicek.
ayrica ben orkarim bilmedigim kisilerin cocuklarini almak. he ihtimali düsünüyorum. bska ihtimalde ailesi cikar gelirse bebeklerini isterse.
yani bürüsürü ihtimal aklima geliyo. ALLAHA cok sükür bu vidana akla sahibim.
o olumsuz ihtimalleri saymadim. hersey benimde aklima geliyo.

seninle afras, insan kerdesine bunu yaparmi diyerek sanki beni vijdani olmayan biri olarak tanimlamaniza cok sasirdim.
lütfen biraz daha dikkat, biraz daha özen. eminim ferihada, bu kötü olumsuzulari düsünmüstür bunu illaki buraya yazmadik diye aklimiza gelmyiormu saniyorsunuz.
yazilarimi bastan sona tekrar okumanizi tavsiye ederim. zaten icim yaniyo. sizlerde fikrinizi paylastiniz bu konuyu uzatmak istemiyorum.

aysegül, önce evlatlik olarak yasadiklarina cok üzüldüm herkes kendi cektigini bilir tabiki.

keske yazdiklarimi azicik daha dikkatli olusaydinn. ablalarim kardesim baana defalarca teklif ettikleri halde onlara kiyamadigim icin kabul etmedim.
icim yanioyr bebgini ondan ayiricagimi hayal ederek. bir kere dha okumani tavsiye ederim.
kaldiki eger kardesimden bebk alsam. 6 yasina gelince harseyi anlaticam zaten. her seyin olulu yada olumsuz taraflari vardir :14:
böyle olmasini hic ama hic istemiyorum ama eger bebgim olmasa baskasinin bebgini alicagima yine kendi kardesimin begini alirimm.
cünkü yarin birgün oda evlatlik olacagini ögrenecek. hic bilmedigi ailesini ariyicak. :14: bunalimlara giricek ki oldugun kime ait oldugunu hic bilmiyicek.
ayrica ben orkarim bilmedigim kisilerin cocuklarini almak. he ihtimali düsünüyorum. bska ihtimalde ailesi cikar gelirse bebeklerini isterse.
yani bürüsürü ihtimal aklima geliyo. ALLAHA cok sükür bu vidana akla sahibim.
o olumsuz ihtimalleri saymadim. hersey benimde aklima geliyo.

seninle afras, insan kerdesine bunu yaparmi diyerek sanki beni vijdani olmayan biri olarak tanimlamaniza cok sasirdim.
lütfen biraz daha dikkat, biraz daha özen. eminim ferihada, bu kötü olumsuzulari düsünmüstür bunu illaki buraya yazmadik diye aklimiza gelmyiormu saniyorsunuz.
yazilarimi bastan sona tekrar okumanizi tavsiye ederim. zaten icim yaniyo. sizlerde fikrinizi paylastiniz bu konuyu uzatmak istemiyorum.
ben ne anlatasam sen anlayamayacaksın:(((((

ayrıca ben evlatlık olarak kötü şeyler yaşamadım hem annemi hem babamı çok sevdim ....kendi annemi ve babamı 12 yaşında öğrendim...sen diyorsunki 6 yaşında söyleriz....küçücük bi çocuğa bunu nasıl açıklayacağınızı hiç düşündünmü...
dedim ya ben ne söylesem sen anlamayacaksın..
ben yıllarca kendi kardeşlerimi kuzen bildi...
öğrendiğimde ise yaklaşamadım hep uzak kaldım..
ailem ki çok sosyal çok modern düşüncelere sahipken...ve bu gerçeği bana psikologlar yardımı ile söylemişken ...kendimi zaman geldi öldürmek istedim sığdıramadım ...
3 kardeşime bakmışlar ve beni neden vermişlerdi...
kiii annemi ve babamı çok severken( hala ve enişte)
halada öz annem ve babama çok soğuğum...
bunu yaşayan bilir aileler kendi duyguları için kaç kişi üzüyorlar biliyormusun...
bu işte en çok üzülen beni doğuran anne ve büyüten annem oldu....
arada yanan gizli gizli ağlayan da ben:43::43:

ben ne anlatasam sen anlayamayacaksın:(((((

yine söylüyorum biraz dikkat biraz . ne dmek anlayamayacaksin :47: keske yasadiklarini biraz daha ince anlatsaydin.
henüz daha karar vermemisim, kardesimden istememisim. bu kadar suclamana cok sasirdim cokkkk.
hayatta o kadar zorluklar acilar cekmisim. anlamasamda anlamaya calisridimm inan. diyorumya herkese kendi cektigini bilir.
biraz daha nezaket lütfen

Back