ALLAH razi olsunn evlatalrini sana bagislasin canim ayy cok sevindimm yaaa bende bir arkadasa hep öyle diyorudm icimden geliyo senin bebgin olucak diye. oda sevinirdi ama olmaz bizim cinsel sorunlarimiz var derdi.
simdi bir kizi oldu hemde yarim yamaak iliskiden cok sevindim agladim sevincde. hep diyorum RABBIM murat ettimi olurr
senin ikiz kizlarin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam nasil gidiyooo hep merak ederim bir bebek evde ne yapar nasil davranir
odadan cikdimi nasi pesine aglar hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH
İnşallah olacak canım seninde rabbim hayırlısını nasip etsin.
Evet ikiz kızlarım var. Yorucu ama güzel peşime ağlamalar başladı bu aralar. Bir bebek evde gece gündüz demeden uykusuz bırakıyor iki bebek Oluncada zombi oluyorsun halimize şükürler yinede. Bu saatte msjın a cvp veriyorum bak birini yatırdım beşiğe diğeri uyandı emiyor. Düzgün bir uykumuz yok kızımın biri çok mızmız kendini yere bıraktırmıyor sürekli yanımda yatmak istiyor.ama şikayetim yok Elhamdülillah gündüzleri tek bakıyorum yakınımda kimse yok yardımcı olabilecek ama büyüdüler şükür eskisi gibi zorlanmıyorum bi gülücük leri herşeye bedel. Mevlam inşallah sanada nasip eder de bi bebekevde neler yaparmış bi görürsün tez vakitte. Kendine iyi bak allaha emanet ol